Centrum

Centrum

Ooms woningen in Spijkenisse centrum, bruisend! Het centrum van Spijkenisse heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan! Zo is er een heel nieuw winkelcentrum met parkeergarage bijgebouwd, zijn de bestaande winkels opgeknapt en is er veel horeca bijgekomen, waardoor u bij mooi weer gezellig op het terras kunt zitten. Ook zijn er een moderne bibliotheek en een groot theater gebouwd, waardoor in Spijkenisse aan alle behoeften kan worden voorzien en het niet meer nodig is om naar Rotterdam te gaan.

Voorzieningen

In het centrum zijn nog diverse karakteristieke delen en gebouwen te vinden. Zo staan in het centrum onder andere de monumentale dorpskerk en zijn er mooie karakteristieke jaren 30 woningen te vinden in bijvoorbeeld de Karel Doormanstraat. Ook de molen en het gemaal zijn een stukje geschiedenis. Vanaf het gemaal vaart een fluisterboot, waardoor u al de natuur en het groen van Spijkenisse, al varend, kunt bewonderen.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie