Stadsdriehoek

Stadsdriehoek

De Stadsdriehoek is grofweg de rechterhelft van het centrum van Rotterdam. De wijk heeft de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan naar een hip en dynamisch gebied om te wonen en te verblijven. De wijk biedt u een divers aanbod aan woningen; van groot tot klein, van hoog tot laag. Of u nou een penthouse zoekt of een benedenwoning met tuin, in de Stadsdriehoek vindt u het allemaal.

Voorzieningen

De mooie winkels van de Meent, de gezellige horeca van de Pannekoekstraat, de Koopgoot.. zomaar een greep uit alle voorzieningen die de Stadsdriehoek te bieden heeft. Maar heeft u wel eens geluncht op de Goudsesingel? Of gezellig geborreld in het Wijnhavenkwartier? De Stadsdriehoek biedt u alles wat u nodig heeft, en meer. U kunt u vergapen aan al het lekkers in de Markthal, rondstruinen in het Maritiem Museum, of gewoon een lekkere wandeling langs de Maas. Op elk moment van de dag vindt u plezier en vertier in de Stadsdriehoek!

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie