Katendrecht

Katendrecht

Katendrecht, ook wel 'De Kaap', is helemaal hip! Ontdek hier het rauwe Rotterdamse karakter gemixt met de moderne voorzieningen van nu.
Waar de wijk vroeger een minder positief imago had als zeemanskwartier en hoerenbuurt, is het tegenwoordig één van de meest populaire wijken onder young professionals, jonge gezinnen en toeristen. Sinds 2007 is de wijk volledig getransformeerd waarbij de authentieke bouwstijl is behouden en nog steeds worden veel nieuwe woningen gebouwd.

Voorzieningen

Op Katendrecht is meer dan genoeg te doen. Het Deliplein kent diverse leuke horecazaken, de Fenix Food Factory is een ambachtelijke versmarkt en de SS Rotterdam is natuurlijk het pronkstuk van het eiland. Met één oversteek ben je op de Wilhelminapier voor uitgaansgelegenheden als het Nieuwe Luxor, de Foodhallen of de Cruise Terminal. De watertaxi en waterbus, stadsbus en metro (Rijnhaven) brengen je naar verschillende delen van de stad. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo aan het begin van het eiland.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie