Feijenoord

Feijenoord

Het gebied Feijenoord is een gebied dat een groot gedeelte van Rotterdam-Zuid omvat. Het gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningen, winkels en bedrijvigheid. Bent u op zoek naar statige en karakteristieke woningen? Kijkt u dan eens naar de woning aan de Randweg of Hillevliet. Bent u op zoek naar iets nieuwere eengezinswoningen? Kijkt u dan eens aan de Lange Hilleweg of in de hoek van de Dordtsestraatweg en Groene Hilledijk. Feijenoord biedt voor ieder wat wils.

Voorzieningen

In Feijenoord kunt u zich op ieder moment van de dak vermaken. U kunt meejuichen bij een voetbalwedstrijd van Feijenoord in de Kuip of uw wekelijkse boodschappen doen op de Afrikaandermarkt en winkelen op de Beijerlandselaan. Iedereen kent de Wilhelminapier van de prachtige skyline. Hier vindt u een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés. Hier kunt u een film kijken in bioscoop LantarenVenster en naborrelen op het terras van het Nhow Hotel. Alles binnen handbereik!

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie