Hellevoet

Hellevoet

Ooms woningen in Hellevoetsluis Hellevoet, wonen rondom de historische Vesting De wijk Hellevoet is gelegen rondom de Vesting, het historisch hart van Hellevoetsluis. In de historische Vesting treft u naast veel horeca en de haven, een verscheidenheid aan bebouwing. Centraal in de wijk ligt een basisschool en aan het Evertsenplein ligt een buurtwinkelcentrum met supermarkt.

Voorzieningen

Kenmerkend voor deze wijk is de Vesting met haar haven, terrassen en oude vestingwallen. Door de vele herontwikkelingen in de Vesting is deze omgeving zeer aantrekkelijk voor starters, doorstromers en water liefhebbers. Aan de Nieuwe Zeedijk is er zelfs nog een strandje gelegen aan het Haringvliet. Historisch wonen op een plek met een rijke geschiedenis doet u in Hellevoet

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Bruggehoofd 3
3223 DB Hellevoetsluis

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie