De Kooistee

De Kooistee

Ooms woningen in Hellevoetsluis de Kooistee, gemoedelijke sfeer in groene omgeving Aan de rand van het Kooistee bos is halverwege de jaren tachtig de wijk “de Kooistee” gebouwd. De Kooistee kenmerkt zich door de grote diversiteit in bebouwing, u vindt hier zowel kleine als zeer riante eengezinswoningen. Daarnaast biedt de Kooistee u maar liefst vijf basisscholen, sportaccommodaties, een kinderboerderij en een buurtwinkelcentrum “Forel” waar zich tevens een supermarkt bevindt.

Voorzieningen

Aan de rand van de Kooistee ligt het Kooistee bos, een parkachtig bos met water, struweel en hoge bomen. Het is hier voor zowel kinderen als volwassenen heerlijk ontspannen in de natuur! De Kooistee is een wijk waar men de buren kent, de sfeer gemoedelijk is en het heerlijk vertoeven is in het Kooistee Bos.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Bruggehoofd 3
3223 DB Hellevoetsluis

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie