Wilgendonk

Wilgendonk

Ooms woningen in Papendrecht Wilgendonk, een wijk met een rustig karakter! Wonen in Wilgendonk betekent wonen in een zeer groene en ruim opgezette wijk. Niet alleen groen en ruim zijn hierbij het aantrekkelijke kanten. Het is ook een rustige wijk!

Voorzieningen

Voor winkels kunt u naar het centrum van de wijk, waar een buurtwinkelcentrum is gevestigd. Op aanzienlijke afstand kunt u tevens naar het winkelcentrum De Meent.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Dordrecht

Dordrecht

Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie