Wielwijk

Wielwijk

Ooms woningen in Dordrecht Wielwijk, jong of oud, gezin of alleenstaand, starters en samenwoners Wielwijk biedt het u! Wielwijk biedt u de mogelijkheid om dicht bij de winkels en de voorzieningen te wonen, of wat meer in het groen. Het woonaanbod is breed en divers. Een appartement of een huis met tuin, bestaande woningen tot nieuwbouw, het is mogelijk!

Voorzieningen

De voorzieningen die Wielwijk u te bieden heeft zijn winkels, scholen, sportvoorzieningen en nog veel meer. Houdt u van rust en ontspanning dan kunt u naar het prachtige groene wijkpark Wielwijk. Kortom: een wijk voor iedereen met vele mogelijkheden! Kenmerken van deze wijk zijn: winkelcentrum Admiraalsplein, veel hoogbouw, wijk in opbouw.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Dordrecht

Dordrecht

Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie