Walburg

Walburg

Ooms woningen in Zwijndrecht Walburg, het gezicht van Zwijndrecht! In het oostelijk deel van Zwijndrecht ligt de wijk Walburg. Een wijk aan de Oude Maas, beeldbepalende oevers en vele voorzieningen waar bewoners van alle leeftijden in harmonie samenleven.

Voorzieningen

Walburg is een vriendelijke woonwijk. De wijk biedt een verscheidenheid aan woningen uit de jaren ’30, ’70 en ’80. Van grotere en kleinere woningen in een groene omgeving tot toegankelijke en goed uitgeruste appartementen. Walburg is een wijk voor iedereen. De wijk kent een breed aanbod van voorzieningen voor alle leeftijdsgroepen. Zo biedt Walburg voorzieningen als scholen, verzorging- en verpleeghuizen, speelvoorzieningen, sportverenigingen, horeca en nog veel meer. Het winkelcentrum Walburg is een begrip in Zwijndrecht en omstreken. Naast de winkels voor de dagelijkse boodschappen biedt het ook winkels om uitgebreid te winkelen. Voor rust en ontspanning kunt u genieten in het Noordpark, de dynamiek van de rivier en horeca met uitzicht op de historische binnenstad van Dordrecht. Kortom: een wijk om te wonen, te winkelen, te werken en te ontspannen.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Dordrecht

Dordrecht

Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie