Nederhoven

Nederhoven

Ooms woningen in Zwijndrecht Nederhoven, rust en ruimte! Nederhoven, een wijk met een groene uitstraling wat rust en ruimte biedt! De ruim opgezette wijk is gebouwd in de jaren ’60 en ’70 en ligt in het westelijke deel van Zwijndrecht. De randen van de wijk worden gevormd door het Develpark, het buitengebied, Arboretum, De Devel en de rivier de Oude Maas op loopafstand! Dit biedt de mogelijkheid voor buitenrecreatie en rust.

Voorzieningen

Nederhoven is uitgerust met voorzieningen zoals basisscholen, gezondheidcentra, woonzorgcentra en veel speelplekken. Kortom: Een groene wijk waar jong tot oud samen prettig wonen!

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Dordrecht

Dordrecht

Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie