Heer Oudelands Ambacht

Heer Oudelands Ambacht

Ooms woningen in Zwijndrecht Heer Oudelands Ambacht kindvriendelijke, rustige en groene wijk! Ingebed in het groen ligt de nieuwste wijk van Zwijndrecht Heer Oudelands Ambacht. De wijk is gebouwd in de jaren ’80 en biedt vooral laagbouwwoningen, hofjes en binnengebieden met groen- en speelvoorzieningen. Vooral de randen van de wijk zijn prachtig groen: Develpark, park Molenvliet, het buitengebied, Arboretum en De Devel wat de mogelijkheid biedt tot buitenrecreatie. Op deze manier maakt het uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen.

Voorzieningen

In de wijk zijn er ook verschillende voorzieningen als het gezondheidscentrum, scholen, sporthal, kinderboerderij, zwembad en diverse speelgelegenheden. Voor winkels kunt u naar het wijkwinkelcentrum Oudeland.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Dordrecht

Dordrecht

Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie