Binnenstad

Binnenstad

Wonen in een aantrekkelijke historisch en karakteristiek centrum vlakbij het nationaal park De Biesbosch? Dan is de binnenstad van Dordrecht iets voor u! U hoeft u immers in de binnenstad van Dordrecht werkelijk nooit te vervelen. De binnenstad van Dordrecht beschikt over vele winkels, restaurants, terrasjes, de wekelijkse markt, het havengebied met op loopafstand het bekende drie-rivierenpunt en nog veel meer. De prachtige monumentale gebouwen als de Grote Kerk, het Hof, de Munt, het Dordrechts Museum en de Groothoofdspoort geven de binnenstad een karakteristieke uitstraling. Wilt u wat meer rust, dan kunt u naar het nationaal park De Biesbosch wat te bereiken is binnen 10 minuten. Naast oude karakteristieke woningen, biedt de binnenstad van Dordrecht ook nieuwe woningen.

Binnenstad

Naast oude karakteristieke woningen, biedt de binnenstad van Dordrecht ook nieuwe woningen. De binnenstad is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Zo ligt het NS-station Dordrecht Centraal op loop- en fietsafstand. Wilt u naar de nabij gelegen plaatsen in de omgeving, dan kunt u ook gemakkelijk met de waterbus.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Dordrecht

Dordrecht

Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie