Middelwatering

Middelwatering

Ooms woningen in Capelle aan den IJssel Middelwatering, een wijk met veel groen en historische elementen De wijk Middelwatering heeft veel groen en historische elementen, zoals het Slotpark en de Dorpsstraat. Het stadscentrum van Capelle en veel van de stedelijke voorzieningen zijn in Middelwatering gevestigd. Daarnaast kent het een scala aan woonbuurten met uiteenlopende karakters. Naast grootschalige wooncomplexen zijn er buurten met eengezinswoningen.

Voorzieningen

In Middelwatering zijn twee winkelcentra aanwezig. Het Centrum, inclusief de Koperwiek, en het Slotplein. De weekmarkt op het Stadsplein is een belangrijke aanvulling op het aanbod van het centrum. Middelwatering is goed bedeeld op het gebied van cultuur en recreatie. Stedelijke voorzieningen, zoals het Isalatheater, het zwembad, de muziekschool en de bibliotheek zijn in deze wijk gevestigd. Daarnaast is er een tennispark, een sportpark en zijn er 14 gymzalen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 61
2903 LR Capelle aan den IJssel

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie