Bolnes

Bolnes

Ooms woningen in Ridderkerk-Bolnes, aan rivier en Maas

Voorzieningen

Het winkelcentrum Bolnes-Zuid is op 26 januari 1981 afgebrand en daarna herbouwd. In 2006 onderging het nog eens een flinke opknapbeurt. Er werden ook appartementen gebouwd en de parkeerplaats is flink vergroot. Aan de buitenrand van deze wijk liggen nog enkele scheepswerven. Op een aantal locaties zijn de scheepswerven ‘vervangen’ door nieuwbouw met zicht op de rivier.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Barendrecht

Barendrecht

Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie