Alex van der Laan

NVM Makelaar Taxateur

Alex van der Laan

Over mij

Na mijn afronding van de opleiding HBO Commerciële Economie, ben ik werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling als consulent. Een leuke en veelzijdige job, maar al lange tijd droomde ik van een carrière in de makelaardij.

Ooms heeft mij in 2007 in de gelegenheid gesteld de switch naar de makelaardij te maken. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van gehad. Sinds die tijd ben ik binnen het Rotterdamse werkgebied actief, met de dynamiek en diversiteit die dit met zich meebrengt. 
In 2019 ben ik begonnen op de vestiging Schiedam, de stad waar ik inmiddels alweer even met veel plezier woon en waar ik ook met veel plezier werk.
Niet alleen vanwege de geweldige energie en differentiatie, maar ook vanwege het voortdurend schakelen in het contact met professionele opdrachtgevers, particuliere opdrachtgevers, woningzoekers, kopers, collega makelaars van andere kantoren, VvE’s, gemeente en ga zo maar verder.

Het speelveld van de makelaar omvat vele aspecten, onder meer nieuwbouw, advisering, aankoop, verkoop bestaande woningen, uitpond-projecten, waarde bepalen. Deze diversiteit in zowel werkzaamheden, als in het contact met verschillende doelgroepen, als ook de enorme dynamiek en verscheidenheid van de randstedelijke omgeving, vind je in mijn optiek in geen enkele andere branche en zorgt er letterlijk voor dat geen enkele dag op elkaar lijkt. 

Mijn laatste berichten

Huis verhuren in Schiedam met Ooms Makelaars
Wonen
Huis verhuren in Schiedam met Ooms Makelaars "Ik ben erg tevreden over Ooms Makelaars Schiedam en in het bijzonder mijn makelaar, Alex. Het contact met hem verliep soepel en snel en hij heeft duidelijk kennis...
Bekijk meer berichten