Cees Jan van Pelt

NVM Makelaar Taxateur - Partner

Cees Jan van Pelt

Over mij

Ooms is een allround organisatie op alle gebieden binnen de makelaardij en hypotheekbemiddeling en dit doen we al sinds 1927! Mijn naam is Cees Jan van Pelt en sinds 2006 ben ik werkzaam bij Ooms. Het dagelijks adviseren van particulieren, beleggers, woningstichtingen en nieuwbouwopdrachtgevers maakt mijn werk interessant en uitdagend. De aan- of verkoop van een woning is voor veel mensen een spannende en emotionele aangelegenheid.

Om hierbij te mogen helpen is een prachtige taak, welke bij een succesvolle deal niet alleen mijn opdrachtgever, maar ook mijzelf ontzettend veel voldoening geeft. Overweeg je een andere huisvesting of heb je net DIE ene woning op het oog? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Mijn laatste berichten

Huis verhuren in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars
Wonen
Huis verhuren in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars "Bedankt Ooms Makelaars Hellevoetsluis en in het bijzonder aan Cees Jan, jullie hebben mij fantastisch geholpen bij de verhuur van mijn nieuwe...
Gratis waardebepaling in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars
Wonen
Gratis waardebepaling in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars "Onlangs hebben wij een gratis waardebepaling aangevraagd bij Ooms Makelaars in Hellevoetsluis. We waren aan het overwegen om ons huis te verkopen en wilden graag...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie