Snel en deskundig commercieel vastgoed taxeren -  36829

Snel en deskundig commercieel vastgoed taxeren

Of u nu zich nu zakelijk of als particulier bezighoudt met commercieel vastgoed: u wilt betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van bijvoorbeeld bedrijfsmatig vastgoed of verhuurde woningen. De taxateurs van Ooms Taxaties maken deze informatie inzichtelijk.

Ooms Taxaties werkt zelfstandig en voert onafhankelijke taxaties uit. Onze gekwalificeerde taxateurs stellen snel en deskundig taxatierapporten op voor particulieren, ondernemers, beleggers, investeerders, gebouweigenaren, gemeentelijke overheden, accountants, juristen, financiële instellingen en (andere) geldverstrekkers.

Ja, ik wil snel een deskundig taxatierapport

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Erkende taxateurs

Kennis van de lokale en regionale markt

Expertises als WOZ-taxaties en erfpacht

Betrouwbaar en onafhankelijk

Snelle taxatie!

Waarom commercieel vastgoed taxeren?

Er zijn diverse redenen waarom u commercieel vastgoed laat taxeren. Wij sluiten de inhoud van het taxatierapport aan op uw opdracht.

Expertise erfpachttaxaties

Ooms Taxaties werkt met deskundige taxateurs met veel vakkennis, ook op het gebied van specifieke waardebepalingen. Een van onze expertises is het taxeren van commercieel vastgoed waarbij sprake is van recht van erfpacht. Dit is een ingewikkelde procedure waarbij uitgebreide kennis en ruime ervaring vereisten zijn. Wij komen tot een goede waardebepaling.

Expertise WOZ-taxaties

Een andere expertise van Ooms Taxaties is WOZ-taxaties. Aan de hand van de WOZ-waarde wordt de hoogte van de onroerendezaakbelasting bepaald. De WOZ-waarde is ook van invloed op waterschapsheffingen en rijksbelastingen. Wij analyseren uw WOZ-beschikking en voeren eventueel een contrataxatie uit.

rics

Kwaliteitsstandaarden en Kwalificaties

Ooms Taxaties bezit de kwalificaties om iedere opdrachtgever binnen financiële instellingen, overheid, advocaten, accountants en MKB van een solide taxatie te voorzien. Deze voldoet daarbij aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Commercieel Vastgoed Taxeren

Ooms Taxaties partner van Dynamis Taxaties Nederland

Ooms Taxaties is partner in Dynamis Taxaties Nederland. Binnen deze overkoepelende, landelijke organisatie werken ruim 125 gecertificeerde taxateurs, verspreid over 14 vestigingen van Dynamis. Net als bij Dynamis Makelaars is de kracht van Dynamis Taxaties Nederland ook de landelijke dekking in combinatie met de regionale expertise. Wij zijn daarom dé partij voor landelijke en regionale taxatieopdrachten.

Behoefte aan een betrouwbaar taxatierapport?

Misschien wilt u op korte termijn commercieel vastgoed laten taxeren. Neem dan contact met ons op via 010-4248888. Of laat uw gegevens achter. Dan bellen we u terug.

Ja, ik wil snel een deskundig taxatierapport

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie