Nieuwbouwproject Parq Waal te Barendrecht: kavelbouw van villa’s in een groene omgeving!

Nieuwbouwproject Parq Waal te Barendrecht: kavelbouw van villa’s in een groene omgeving!

Geschreven door Han Bruning op 25 november 2022

Parq Waal betreft een direct aan de rivier de Waal gelegen plangebied van meer dan 2,5 ha waar maximaal 16 vrijstaande villa’s kunnen worden gerealiseerd in een groene, parkachtige setting met veel waterpartijen. Parq Waal is kleinschalig, maar ruim opgezet en biedt waarschijnlijk een van de laatste mogelijkheden om aan de Waal in Barendrecht jouw nieuwbouw villa te realiseren.

Alle villa’s hebben vanaf hun eigen perceel via het water direct toegang tot de Waal. Zo stap je straks misschien wel vanaf je eigen steiger in je sloep om te kunnen genieten van een tochtje op de Waal. De kavelgrootte varieert van circa 600 tot ruim 1.500 m2. Indien gewenst, is het ook mogelijk om kavels samen te voegen om zo jouw droomvilla aan het water te realiseren.

Er zullen verkoopinformatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Houd hiervoor en voor verdere updates de projectwebsite in de gaten via: https://www.vanpeltontwikkelt.nl/projecten/projecten-in-ontwikkeling/parq-waal/.

Vragen?
Ben jij geïnteresseerd in project Parq Waal te Barendrecht en wil je meer informatie? Neem contact op met barendrecht@ooms.com of bel 0180 62 65 00.

  • In ontwikkeling van Van Pelt Ontwikkelt.
  • In collegiale verkoop met Van Spronsen Makelaars.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie