Nieuwbouwproject Parq Waal te Barendrecht: kavelbouw van villa’s in een groene omgeving!

Geschreven door Han Bruning op 25 november 2022

Parq Waal betreft een direct aan de rivier de Waal gelegen plangebied van meer dan 2,5 ha waar maximaal 16 vrijstaande villa’s kunnen worden gerealiseerd in een groene, parkachtige setting met veel waterpartijen. Parq Waal is kleinschalig, maar ruim opgezet en biedt waarschijnlijk een van de laatste mogelijkheden om aan de Waal in Barendrecht jouw nieuwbouw villa te realiseren.

Alle villa’s hebben vanaf hun eigen perceel via het water direct toegang tot de Waal. Zo stap je straks misschien wel vanaf je eigen steiger in je sloep om te kunnen genieten van een tochtje op de Waal. De kavelgrootte varieert van circa 600 tot ruim 1.500 m2. Indien gewenst, is het ook mogelijk om kavels samen te voegen om zo jouw droomvilla aan het water te realiseren.

Er zullen verkoopinformatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Houd hiervoor en voor verdere updates de projectwebsite in de gaten via: https://www.vanpeltontwikkelt.nl/projecten/projecten-in-ontwikkeling/parq-waal/.

Vragen?
Ben jij geïnteresseerd in project Parq Waal te Barendrecht en wil je meer informatie? Neem contact op met barendrecht@ooms.com of bel 0180 62 65 00.

  • In ontwikkeling van Van Pelt Ontwikkelt.
  • In collegiale verkoop met Van Spronsen Makelaars.
Nieuwbouwproject Parq Waal te Barendrecht: kavelbouw van villa’s in een groene omgeving!
Han Bruning
Neem contact op met Han

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kom morgen ook naar de Open Huizen Dag in de Wielewaal!

Kom morgen ook naar de Open Huizen Dag in de Wielewaal!

Morgen is het Open Huizen Dag in de Wielewaal. Dave (51) woont sinds kort met zijn vrouw (51), zoon (14) en labrador Timo (12,5) in de Wielewaal. “Wij hebben ons huis gekocht...
Zelfstandig wonen met zorg, dat is wonen in ComFort Rotterdam

Zelfstandig wonen met zorg, dat is wonen in ComFort Rotterdam

Zelfstandig wonen, maar wel met zorg op afroep en de gezelligheid nabij. Dat is ComFort Rotterdam. ‘Een kleinschalig project van 24 huurappartementen met gezamenlijke ontmoetingsruimtes,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie