Ooms Groep kondigt vier nieuwe benoemingen aan: drie managers en een partner

Geschreven door Eric van Veen op 28 augustus 2023

De Ooms Groep maakt met trots een viertal benoemingen bekend. Zo zijn Allard van den Berg, Wendy Denk en Jim Pezie benoemd tot manager. Cees Jan van Pelt is benoemd tot partner. ‘Deze benoemingen binnen de Ooms Groep dragen bij aan het verwezenlijken van de ambities van ons bedrijf.’

‘Hoewel de vastgoedmarkt te maken heeft met uitdagende omstandigheden en ook ons bedrijf dat merkt, zijn er deelgebieden waarop wij actief zijn waar we stevig groei boeken. Die groei realiseren wij door de relatie met onze vaste opdrachtgevers, nieuwe relaties die hier weer uit voortkomen, de kwaliteit van onze dienstverlening en absoluut ook dankzij de creativiteit en het ondernemerschap dat dagelijks door onze medewerkers getoond wordt. Een viertal medewerkers heeft zich binnen de verschillende disciplines dermate goed ontwikkeld op haar of zijn vakgebied en toont daarnaast leiderschap, dat hun benoeming tot manager een volstrekt logische vervolgstap in hun carrière is. Wij zijn dan ook erg blij met de benoemingen op deze belangrijke posities in ons bedrijf’, zegt Eric van Veen.

‘We hebben een cultuur waarin talent en inzet wordt beloond. Als directie hebben we er alle vertrouwen in dat zij samen met hun collega’s zullen zorgen voor verdere innovatie en groei, in lijn met onze strategische ambities.’

De afdeling Verzekeringen van Ooms Financieel Adviseurs is onder leiding van Wendy Denk afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel in aantal medewerkers als in aantal relaties. Dankzij de inspanningen en ontwikkeling van Wendy is Ooms Financieel Adviseurs een belangrijke partij geworden op het gebied van verzekeringen in de particuliere en de zakelijke markt. Het is dan ook met veel enthousiasme dat wij de benoeming bekendmaken van Wendy Denk als Manager Verzekeringen. Wendy is al jaren actief in haar vakgebied als verzekeringsadviseur, gecertificeerd risk management consultant en registeradviseur verzuim en inkomensmanagement. Wendy is vorig jaar benoemd tot Partner en certificaathouder.

Ook hebben wij het genoegen om de benoeming van Allard van den Berg als Manager van de afdeling Bedrijven bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting bekend te maken. Vastgoedadviseur Allard van den Berg heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Zowel als coach voor de junior makelaars op zijn afdeling alsmede in zijn functie als Vastgoedadviseur bij het structureren van de meer complexe huur- en beleggingstransacties. Ondanks de uitdagingen die de commerciële vastgoedmarkt kent, groeit de discipline bedrijfsmatig onroerend goed door, mede door de inzet van Allard. Allard is sinds 2021 Partner en certificaathouder.

Register Makelaar Jim Pezie is met gepaste trots benoemd tot Manager Wonen van de vestiging in Berkel en Rodenrijs. De Ooms Groep heeft tien vestigingen. De vestiging van Ooms Makelaars in Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland, is in 2016 zelfstandig gestart. Jim is later ingestapt en heeft de afgelopen jaren voor de autonome groei gezorgd. De wilskracht, het doorzettingsvermogen en het ondernemerschap dat Jim hierbij getoond heeft, heeft gezorgd voor het bestendige kantoor met een eigen netwerk dat Ooms Makelaars Lansingerland nu is. Ook Jim is sinds 2021 Partner en certificaathouder.

Ten slotte zijn wij blij bekend te maken dat Register Makelaar en Taxateur Cees Jan van Pelt is benoemd tot Partner en certificaathouder. Cees Jan is al ruim 16 jaar werkzaam binnen de organisatie en vormt voor velen in het netwerk van Ooms Makelaars Hellevoetsluis het gezicht van Ooms. Cees Jan wordt erkend en gewaardeerd om zijn kennis, kunde en ervaring als woningmakelaar en -taxateur voor onze particuliere opdrachtgevers alsmede als adviseur voor onze zakelijke opdrachtgevers. Dit heeft geleid tot zijn benoeming tot Partner.

Ooms Groep kondigt vier nieuwe benoemingen aan: drie managers en een partner
Eric van Veen
Neem contact op met Eric

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie