Gratis waardebepaling in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars

Geschreven door Cees Jan van Pelt op 1 februari 2023

"Onlangs hebben wij een gratis waardebepaling aangevraagd bij Ooms Makelaars in Hellevoetsluis. We waren aan het overwegen om ons huis te verkopen en wilden graag een idee krijgen van de waarde van onze woning. De waardebepaling heeft ons hierbij goed geholpen en we wisten direct wat een realistische vraagprijs zou zijn.

De makelaar, Cees Jan van Pelt, kwam bij ons thuis langs om de woning te bekijken en al onze vragen te beantwoorden. Het gesprek was erg prettig en Cees Jan nam ruim de tijd om onze woning te inspecteren en ons te bevragen over de staat van het huis. We waren erg blij met de gratis waardebepaling omdat het ons hielp om gericht op zoek te gaan naar een nieuwe woning.

Uiteindelijk hebben we ons huis te koop gezet bij Ooms Hellevoetsluis en hebben we het verkoopproces doorlopen met onze makelaar. Net zoals tijdens de gratis waardebepaling, zijn we ook tijdens het verkoopproces zeer professioneel geholpen door deze top makelaar met een groot netwerk. We kregen snel en eerlijke feedback na elke bezichtiging en ons huis is snel verkocht.

Bovendien hebben wij ons huidige huis destijds gekocht via Ooms Makelaars en hadden we destijds al goede ervaringen opgedaan met deze makelaar. Het was voor ons dan ook niet moeilijk om opnieuw voor dit fijne makelaarskantoor te kiezen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de vakkundige en klantvriendelijke dienstverlening van Ooms Hellevoetsluis en bevelen deze makelaar dan ook zeker aan voor de verkoop of aankoop van een woning."

- Rick en Lorena

Advies nodig?
We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars.

Gratis waardebepaling in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars
Cees Jan van Pelt
Neem contact op met Cees Jan

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie