Ooms Makelaars Dordrecht

Bij onze vestiging in Dordrecht kun je terecht voor het kopen & verkopen van een woning, het huren & verhuren van een woning, financieel advies en taxaties! Met ruim 90 jaar ervaring en 8 vestigingen verspreid over de gehele regio weten wij als geen ander wat er speelt en staan je graag bij met onze persoonlijke dienstverlening: Ooms weet wat er leeft.

Vanuit deze vestiging zijn wij o.a. actief in de regio's; Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, 's-Gravendeel, Sterrenburg, Dubbeldam, Binnenstad, Het Reeland, Staart, Stadspolders, Wielwijk, Oud-Krispijn, Crabbehof, Zuidhoven, Noordflank en Nieuw-Krispijn.

Contactgegevens

Bezoekadres
Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Contact opnemen
Bel ons: (078) - 61 44 333
Mail ons: dordrecht@ooms.com

8,7

Is het cijfer dat wij van onze klanten krijgen voor de verkoopbemiddeling!

9,1

Is het cijfer dat wij van onze klanten krijgen voor de aankoopbemiddeling!

Huis kopen in Dordrecht?

Een nieuw huis kopen is superspannend, helemaal nu de woningmarkt in de lift zit. Het wordt steeds lastiger om jouw droomwoning te vinden en eenmaal gevonden begint het pas echt: bezichtigen, onderhandelen, contracten, keuringen en taxaties. Een uitgebreid proces met veel valkuilen.

Gelukkig zorgt onze aankoopmakelaar voor advies en begeleiding. Onze aankoopmakelaar gaat op zoek naar jouw droomwoning, kijkt mee bij de bezichtiging, is een zeer ervaren onderhandelaar, let op de kleine lettertjes in de contracten en voorkomt dat je een kat in de zak koopt!

Gratis Zoekopdracht

Zijn jouw plannen nog niet concreet genoeg om een afspraak te maken? Laat dan een gratis zoekopdracht achter! Geef jouw woonwensen aan en wij mailen je met nieuw aanbod dat aansluit op jouw wensen.

Zoekopdracht achterlaten
8042

Jouw aankoopmakelaar

Jilles de Haas
  • Kandidaat Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (078) - 61 44 333
8043

Huis verkopen in Dordrecht?

Jouw huis verkopen in de huidige markt is niet meer zo moeilijk, maar zorgen voor de hoogste opbrengst is een ander verhaal. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meest oplevert. Wachten op het juiste moment en ingaan op het beste bod. Onze verkoopmakelaar gaat voor de hoogste prijs en zorgt dat je het meeste uit de verkoop haalt.

Met onze persoonlijke en specialistische aanpak gaan wij maar voor één ding: zorgen dat we onze klanten blij maken. Een bewezen aanpak, Ooms Makelaars is niet voor niets de meest verkopende makelaar van de regio!

Gratis Waardebepaling

Ben je van plan om jouw huis te verkopen? Start dan met een gratis waardebepaling! Onze makelaars komen graag langs om de waarde van jouw woning in kaart te brengen en eventuele verkoopplannen door te nemen.

Waardebepaling aanvragen
8044

Jouw verkoopmakelaar

Salomé Schaap
  • Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (078) - 61 44 333
8045

Huis (ver)huren in Dordrecht?

Een woning huren of verhuren? Wij staan je bij. Wij hebben makelaars die gespecialiseerd zijn in het huursegment, met alle kennis en ervaring in huis om te helpen bij het vinden van de ideale huurwoning, of juist naar de ideale kandidaat die jouw woning wilt huren.

Waarom Ooms?

1. Ruim aanbod van huurwoningen
2. Bestaande bouw en nieuwbouwwoningen
3. Luxe en goedkopere huurwoningen
4. Gestoffeerd, gemeubileerd of kaal
5. Van bruisend centrum tot kindvriendelijke buitenwijk

8046

Jouw (ver)huurmakelaar

Adriënne Lakerveld
  • Kandidaat Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (078) - 61 44 333

Huis taxeren in Dordrecht?

Ben je van plan binnenkort te verhuizen? Behalve dat het leuk en spannend is, komen daar een aantal verplichtingen bij kijken. De voornaamste is de taxatie van de nieuwe woning. Want de waarde van jouw toekomstige huis of appartement is het onderpand voor uw hypotheek. De bank wil namelijk zeker weten dat die waarde gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Gelukkig heb je naar dit alles geen omkijken. Ooms Makelaars regelt de taxatie van a tot z.

8047

Financieel Advies in Dordrecht?

Voor elke financiële vraag – groot of klein – kun je terecht bij Ooms Financieel Adviseurs. Van een hypotheek tot een volledig en persoonlijk financieel plan tot advies over een bepaald product, zoals het afsluiten van een levensverzekering of hulp bij jouw belastingaangifte. Zo blijf je vrij van zorgen.

Hypotheek berekenen

Alvast weten wat je zo ongeveer kunt lenen? En maandelijks gaat aflossen? Onze rekentool helpt je op weg. Zo zoek je gerichter naar huizen die binnen jouw budget passen.

Hypotheek berekenen

Jouw financieel adviseur

Ad van den Heuvel
  • Financieel Adviseur
  • (078) - 61 44 333

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.