Ik ga verhuizen -  42288

Ik ga verhuizen

Als doorstromer heb je altijd het volgende dilemma: begin ik met de verkoop van mijn huidige woning of ga ik eerst op zoek naar een nieuwe woning? Het is een vraag waar geen goed antwoord voor is. Wat we wél weten: een gesprek met een financieel adviseur is altijd een goed begin. Zo kun je zorgeloos de volgende stap zetten, of dat nu de verkoop van je huidige woning is, of de aankoop van een nieuwe woning.

Plan een kosteloos oriëntatiegesprek

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Hypotheekadvies voor doorstromers

Je wilt een stabiele basis voor een zorgeloze overstap tussen je huidige woning en je nieuwe woning. Kom langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar de vragen hiernaast. Zo krijg je inzicht in je huidige financiële situatie, kom je te weten hoeveel je kunt lenen en wat je in de toekomst te besteden hebt.

Veel voorkomende vragen bij doorstromers

  • Wat heb ik tot nu toe opgebouwd? Hoeveel heb ik afgelost?
  • Wat is mijn huidige woning nu waard?
  • Wat is de overwaarde en wat ik daarvan inzetten voor een volgende woning? Heb ik een overbruggingshypotheek nodig?
  • Kan ik mijn hypotheek meeverhuizen?
  • Wat is mijn huidige financiële situatie en wat zijn mijn vaste en gemeentelijke lasten?
  • Hoe kan ik zorgvuldig sparen voor mijn toekomstige doelen?
  • Waar sta ik over dertig jaar? Heb ik dan voldoende pensioen opgebouwd?

In 3 stappen een nieuwe hypotheek aanvragen

Verhuizen

Vrijblijvend kennismaken

Op zoek naar je volgende koopwoning? Vertel ons jouw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken.

Verhuizen

Hypotheekadvies

De zoektocht naar een huis of appartement is begonnen! Wanneer je de juiste woning hebt gevonden kun je een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

Verhuizen

Hypotheek afsluiten!

Wanneer jouw huidige woning officieel verkocht is, kun je akkoord gaan met het renteaanbod. We komen weer bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel succes met verhuizen!

Interessante artikelen voor jou als doorstromer

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie