winkelruimtes rotterdam

Winkelruimtes & horecapanden

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is dé specialist voor kwalitatieve winkelruimtes en horecavastgoed in Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant.

  • Aan- en verkoop
  • Aan- en verhuur
  • Taxatie en waardering

Een nieuwe vestiging op AAA-locatie

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is niet de eerste de beste als het gaat om de aan- of verkoop, huur of verhuur van uw nieuwe winkelfiliaal of volgende vestiging van uw horeca-keten. Inmiddels zijn wij in de regio Groot-Rotterdam preferent partner van vele investeerders en beleggers in commercieel vastgoed. Dit betekent dat zij ons graag inzetten bij de kwalitatieve bezetting van hun vastgoedportefeuille. Daardoor beschikt Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting over de mogelijkheden om voor uw winkelbedrijf of horecavestigingen te bemiddelen in de beste locaties in de stad.

Winkelruimte verkopen/verhuren

Onze makelaars adviseren u over de vraagprijs en bespreekt de manier om uw huidige ruimte zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Uw winkel- of horecaruimte verkopen
Uw winkel- of horecaruimte verhuren

makelaars winkelpanden rotterdam
winkelruimtes rotterdam 480x490

Winkelruimte aankopen/aanhuren

Nadat uw huisvestingsbehoefte in kaart is gebracht, gaan onze makelaars op zoek naar de ruimte die het beste bij u past.

Winkel- of horecaruimte aankopen
Winkel- of horecaruimte aanhuren

Niet pandgedreven, maar klantgedreven

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting houdt van een persoonlijke aanpak. Ten slotte is uw succes ook ons succes. Wanneer wij bemiddelen, waarderen of adviseren doen we dat graag op een transparante, open manier. Daarbij nemen we uw totale huisvestingsvraagstuk onder de loep. Wanneer u dat wenst, bemiddelen we ook bij een bestemmingsplanwijziging of zelfs bij de inrichting of het interieur van uw nieuwe of bestaande locatie.

fotos-rotterdam
retail2_ooms
fotos-rotterdam-pano

Specialisten in retail en horeca

We beschikken over eigen afdelingen met specialisten voor elk type bedrijfspand. Leg uw vastgoedvraag bij een van onze specialisten neer!

 

Contactgegevens

E-mail: winkels@ooms.com / horeca@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88
Telefoonnummer Drechtsteden: 078 - 614 43 33

Liever teruggebeld worden?

Direct naar aanbod Zoeken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.