Winkelruimtes en horecapanden

Winkelruimtes en horecapanden

Totaaloplossingen voor winkelruimtes en horecapanden

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is dé specialist voor kwalitatieve winkelruimtes en horecavastgoed in Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Met 90 jaar aan ervaring zijn wij in deze regio's preferent partner van vele investeerders en beleggers in commercieel vastgoed, zowel particulier als institutioneel. Onze makelaars zetten zich graag in bij het realiseren van een zo hoog mogelijke bezettingsgraad van vastgoedportefeuilles.

Ooms houdt van een persoonlijke aanpak. Wanneer wij bemiddelen, waarderen of adviseren doen we dat graag op een transparante, open manier. Daarbij nemen we uw totale huisvestingsvraagstuk onder de loep. Wanneer u dat wenst, bemiddelen we ook bij een bestemmingsplanwijziging of zelfs bij de inrichting of het interieur van uw nieuwe of bestaande locatie.

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

Specialist in winkels & horeca

Proactieve marktbenadering

Groot relatienetwerk

BOG - Sector winkels en horeca

Ooms & Dynamis

Ooms Makelaars is partner in Dynamis, een netwerk van 14 nauw samenwerkende Nederlandse makelaarskantoren. Met behoud van de expertise in de eigen regio, zijn we een gewaardeerde partner voor internationale (institutionele) beleggers, bedrijven, instellingen en overheden, die ook buiten de eigen regio willen groeien en investeren.

Onze specialismen

We beschikken over een afdeling met specialisten voor elk type bedrijfspand. Warehousing voor logistieke ruimtes en bedrijfshallen, bijzondere erfpachtconstructies in de Rotterdamse haven, bemiddeling bij panden voor horecaondernemers, de huisvesting voor detailhandel in de stad, kantoorruimtes en zorgvastgoed. We staan als bedrijfsmakelaar klaar voor ieder type ondernemer!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie