Taxaties

Het kantoor van Ooms Makelaars Taxaties staat los van de overige Ooms-bedrijven en taxeert zowel woning- als commercieel vastgoed. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijke en deskundige taxatie van uw vastgoedportefeuille.

Onafhankelijke taxaties

U wilt betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw commercieel vastgoed. Dit maken wij inzichtelijk via de taxateurs van Ooms Makelaars Taxaties. Ooms Taxaties is een zelfstandig bedrijf, dat u van onafhankelijk taxaties kan voorzien. De deskundige taxatierapporten worden door hooggekwalificeerde specialisten uitgevoerd.

Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)

Het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) is een organisatie die standaarden en richtlijnen opstelt, aangesloten personen en bedrijven reguleert en opleidingen verzorgt. Op deze manier worden de hoogste professionele kwalificaties gehandhaafd in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed en infrastructuur.

7851
7850

International Valuation Standards (IVS)

Afhankelijk van de opdracht/opdrachtgever taxeren wij volgens de norm van International Valuation Standards (IVS). Dit zijn internationale richtlijnen voor de waardebepaling en taxatie van onroerend goed die regelmatig worden herzien en geactualiseerd.

Een greep uit onze diensten

Er kunnen veel redenen ten grondslag liggen voor een juiste waardebepaling van uw commercieel vastgoed. De inhoud van het taxatierapport is dan ook afhankelijk van opdracht en opdrachtgever. Een greep uit de meest voorkomende doeleinden vindt u hier.

Landelijk volume, regionale kracht

Ooms Makelaars Taxaties is een partner in Dynamis Taxaties Nederland. Dit is een overkoepelende, landelijke organisatie met taxatiekantoren. Dynamis Makelaars is een eigen onderneming naast Dynamis Taxaties Nederland. Beide organisatie kenmerken zich door een landelijke dekking met regionale kracht.

7782

Dynamis Taxaties Nederland

Binnen Dynamis Taxaties werken ruim 125 gecertificeerde taxateurs, verspreid over de 14 vestigingen van Dynamis door heel Nederland. Met recht durven we te zeggen dat we dé partij zijn voor zowel landelijke en regionale taxatieopdrachten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: taxaties@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88

Liever teruggebeld worden?
Geen probleem! Laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact op met ú.

Blijf op de hoogte

Volg Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting op social media of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.