Kantoorruimtes en Zorgvastgoed

Kantoorruimtes en Zorgvastgoed

Totaaloplossingen voor bedrijfshuisvesting

Wij zijn dé specialist voor kantoorunits, kantoorruimtes en kantoorgebouwen in Groot-Rotterdam, de Drechtsteden en Noordwest Brabant. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Met ruim 90 jaar ervaring weten wij als bedrijfsmakelaar wat er speelt in de markt. We maken deel uit van het uitgebreide netwerk van vastgoedprofessionals in onze regio en ook in de haven zijn we kind aan huis.

Een persoonlijke aanpak, daar houden we van. Wanneer wij bemiddelen, waarderen of adviseren doen we dat graag op een transparante, open manier. Daarbij nemen we uw totale bedrijfshuisvestingsvraagstuk onder de loep. Wanneer u dat wenst, bemiddelen we ook bij een bestemmingsplanwijziging of zelfs bij de inrichting of het interieur van uw nieuwe of bestaande locatie.

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

Specialist in kantoorruimtes & zorgvastgoed

Proactieve marktbenadering

Groot relatienetwerk

BOG - Kantoorruimtes, kantoorpanden & zorgvastgoed

Ooms & Dynamis

Ooms Makelaars is partner in Dynamis, een netwerk van 14 nauw samenwerkende Nederlandse makelaarskantoren. Met behoud van de expertise in de eigen regio, zijn we een gewaardeerde partner voor internationale (institutionele) beleggers, bedrijven, instellingen en overheden, die ook buiten de eigen regio willen groeien en investeren.

Onze specialismen

We beschikken over een afdeling met specialisten voor elk type bedrijfspand. Warehousing voor logistieke ruimtes en bedrijfshallen, bijzondere erfpachtconstructies in de Rotterdamse haven, bemiddeling bij panden voor horecaondernemers, de huisvesting voor detailhandel in de stad, kantoorruimtes en zorgvastgoed. We staan als bedrijfsmakelaar klaar voor ieder type ondernemer!

Waar wij trots op zijn..

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Geschreven door Peter van Nederpelt Bekijk bericht
Logo
Logo
Logo
Logo

110 transacties

Afgelopen 12 maanden

296 objecten

Beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie