9247

Bedrijfshallen en logistiek vastgoed

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is dé specialist voor bedrijfsruimten & logistiek vastgoed in Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant.

  • Aan- en verkoop
  • Aan en verhuur
  • Taxatie en waardering

Integrale oplossingen voor de huisvesting van uw bedrijf

Makelaars Bedrijfshuisvesting heeft de specifieke kennis in huis voor de aan- of verkoop of huur en verhuur van uw bedrijfspand, logistieke centrum, productiehal of loods. Wij weten de wegen in zowel het Rotterdamse havengebied met haar bijzondere erfpachtconstructies alsook de uitdagingen van herontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed in andere regio’s. Wij draaien onze hand niet om voor de (her)bemiddeling van aflopende of bestaande contracten tussen eigenaren en huurders. U heeft te maken met getrainde allround vastgoedadviseurs voor de regio Europoort - een van de grootste logistieke knooppunten in Europa.

Bedrijfshal verkopen/verhuren

Onze makelaars adviseren u over de vraagprijs en bespreekt de manier om uw huidige bedrijfsruimte zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Uw bedrijfshal verkopen >
Uw bedrijfshal verhuren >

35250
7843

Bedrijfshal aankopen/aanhuren

Nadat uw huisvestingsbehoefte in kaart is gebracht, gaan onze makelaars op zoek naar de bedrijfsruimte of logistieke ruimte die het beste bij u past.

Bedrijfshal aankopen >

Actuele aanbod bedrijfshallen en logistiek vastgoed

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting kent de juiste wegen en heeft een breed aanbod op het gebied van kleinschalige tot de grotere bedrijfsruimten en logistieke centra. Naast een uitgebreid aanbod in de regio bieden wij ook landelijke dekking door onze samenwerking met Dynamis, het grootste netwerk in commercieel vastgoed, met 14 kantoren door heel Nederland.

Wij maken uw groei mogelijk

De regio waarin Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting opereert groeit in een aanzienlijk tempo. Dat brengt veel vraag naar locaties met zich mee, waar het aanbod schaars is. Door onze contacten met Havenbedrijf Rotterdam, grondbanken en gemeenten, kunnen wij u een zeer goed advies geven over uw nieuwe locatie, nog voordat de ruimte openbaar wordt aangeboden. We zien als eerste de kansen om de groei van uw bedrijf mogelijk te maken.

7644
7645
7886

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: bedrijfsruimte@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88
Telefoonnummer Drechtsteden: 078 - 614 43 33

Liever teruggebeld worden?
Geen probleem! Laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact op met ú.

7807

Blijf op de hoogte

Volg Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting op social media of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Direct naar aanbod Zoeken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.