Bedrijfshallen en Logistiek Vastgoed

Bedrijfshallen en Logistiek Vastgoed

Totaaloplossingen voor de huisvesting van uw bedrijf

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting heeft al meer dan 90 jaar specifieke kennis in huis voor de aan- of verkoop of huur en verhuur van uw bedrijfspand, logistieke centrum, productiehal of loods. Wij weten de wegen in zowel het Rotterdamse havengebied met haar bijzondere erfpachtconstructies alsook de uitdagingen van herontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed in andere regio’s. Wij helpen ook graag met (her)bemiddeling van aflopende of bestaande contracten tussen eigenaren en huurders. U heeft te maken met getrainde allround vastgoedadviseurs voor de regio Groot Rijnmond - een van de grootste logistieke knooppunten in Europa.

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

Specialist in bedrijfshallen en logistiek vastgoed

Groot relatienetwerk

Proactieve marktbenadering

BOG - Hallen

Ooms & Dynamis

Ooms Makelaars is partner in Dynamis, een netwerk van 14 nauw samenwerkende Nederlandse makelaarskantoren. Met behoud van de expertise in de eigen regio, zijn we een gewaardeerde partner voor internationale (institutionele) beleggers, bedrijven, instellingen en overheden, die ook buiten de eigen regio willen groeien en investeren.

Onze specialismen

We beschikken over een afdeling met specialisten voor elk type bedrijfspand. Warehousing voor logistieke ruimtes en bedrijfshallen, bijzondere erfpachtconstructies in de Rotterdamse haven, bemiddeling bij panden voor horecaondernemers, de huisvesting voor detailhandel in de stad, kantoorruimtes en zorgvastgoed. We staan als bedrijfsmakelaar klaar voor ieder type ondernemer!

Waar wij trots op zijn..

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie