Wist u dat Ooms u ook kan helpen met uw zakelijke verzekeringen?

Geschreven door Leonie de Wit op 17 juli 2023

Bent u zzp'er, eigenaar van een eenmanszaak of directeur-grootaandeelhouder, dan wilt u graag uw onderneming zo goed mogelijk beschermen. Want naast groeien en mooie samenwerkingen aangaan, kan er ook wat misgaan. Zo kunt u onverhoopt aansprakelijk worden gesteld door een klant of kunt u in conflict raken met een leverancier. Met de juiste verzekeringen bent u beschermd tegen dit soort risico’s.

Het gaat niet alleen om de ‘normale' gevaren die voor iedereen gelden: brand, diefstal en arbeidsongeschiktheid. Het gaat ook om risico’s die specifiek bij een bedrijf spelen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsaansprakelijkheid, cyberrisico’s en personele risico’s. Bovendien heeft uw specifieke branche misschien ook zijn eigen risico’s zoals mogelijk voorraadverlies of een onderbroken toevoer.

Welke verzekeringen moet ik afsluiten?
Op basis van uw specifieke situatie kunnen wij een inventarisatie maken voor een passende verzekeringsoplossing. De meeste verzekeringen zijn niet verplicht, maar wel verstandig. Afhankelijk van het risico welke u als ondernemer wel of niet kan/wil dragen inventariseren wij welke verzekeringen wij nodig achten. De meest voorkomende verzekeringen zijn een bedrijfs en/of beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een inventarisgoederenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Neem contact met ons op
Verzekeringen zijn complex. Begrippen kunnen op elkaar lijken terwijl het gaat om totaal verschillende verzekeringen met verschillende voorwaarden. Verzekeringen zijn ons vak. Daar hebben wij voor gestudeerd en daarvoor moeten wij op grond van de wet onze deskundigheid permanent actueel houden. Het is daarom verstandig ons kantoor te vragen u te adviseren op het gebied van verzekeringen en indien er een schade plaatsvindt, kunnen wij namens u de contacten met de verzekeringsmaatschappij onderhouden zodat de schade snel en correct wordt afgewikkeld.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wist u dat Ooms u ook kan helpen met uw zakelijke verzekeringen?
Wendy Denk
Neem contact op met Wendy

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat kan Bieden Zonder Voorbehoud Garantie (BZVG) voor jou betekenen in deze krappe woningmarkt?

Wat kan Bieden Zonder Voorbehoud Garantie (BZVG) voor jou betekenen in deze krappe woningmarkt?

Als wij spreken over ‘krapte’, betekent dat er steeds minder woningen per potentiële koper te koop staan. Voor iedere woning, zeker die in het betaalbare segment tot...
CV-ketel vervangen? Belangrijke overwegingen voor de toekomst

CV-ketel vervangen? Belangrijke overwegingen voor de toekomst

Grote kans dat jouw woning is uitgerust met een cv-ketel. Hoewel deze vaak lang meegaat, is het cruciaal om te begrijpen wat de vervanging ervan inhoudt. Is jouw cv-ketel binnenkort aan...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie