Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 10 april 2024

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Richard Berhout. Richard is in april bij ons aan de slag gegaan als Verhuurmakelaar in Rotterdam. "De dynamiek en de grootte van Ooms trok me erg aan."

Wie ben je?
Ik ben Richard Berkhout. Ik ben geboren in Naaldwijk en woon al 46 jaar in Dordrecht. Ik ben een alleenstaande vader met twee pubers van 13 en bijna 15, en ik moet zeggen dat is nooit saai, maar wel heel erg gezellig. Ik heb altijd in Dordrecht gevoetbald en in Rhoon getennist en nu af en toe wanneer het uitkomt, speel ik graag padel met vrienden. Verder vind ik het leuk om te koken en krijg ik daar nog wel eens bemoeienis in van de oudste die de horeca vakschool doet. Dat is dan ook superleuk.

Hoe ben je in dit vak terechtgekomen?
Ik heb jaren in de logistiek gewerkt, waarna ik uiteindelijk in de makelaardij terecht ben gekomen. Ik ben 12 jaar werkzaam in het vastgoed, heb twee eigen kantoren gehad en heb voor een projectontwikkelaar gewerkt. Via via ben ik bij Ooms Makelaars terechtgekomen, waar ik erg blij mee ben.

Waarom Ooms?
De dynamiek en de grootte van Ooms Makelaars trok me erg aan en met de locatie van het mooie kantoor, is het natuurlijk altijd een feestje om binnen te komen.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie is om samen met het verhuurteam, wat een superleuk team is, om het beste uit elkaar te halen en elkaar aan te vullen waardoor je elkaar enorm kan versterken en nog meer te leren dan ik nu al weet.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
In de dynamiek en de drukte binnen ons team, kom ik het beste tot me recht in de hectiek van de Rotterdamse verhuurmarkt.

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars
Richard Berkhout
Neem contact op met Richard

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht