Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Yorick Schippers. Yorick is in november 2023 bij ons aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker op de vestiging in Schiedam. "Ik vind het hoogtijd om ervaring op te gaan doen in het vastgoed en alles wat ik leer een stuk sprekender te maken."

Wie ben je?
Ik ben Yorick Schippers, 21 jaar en studeer Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ik woon in Alblasserdam samen met mijn ouders, broertje, hond en kat. Buiten mijn studie en werk om doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin en drink ik graag een biertje met vrienden. Ik speel ook hockey in het eerste team van HC Souburgh (dit is niet zulk hoog niveau haha) en doe ik graag een potje padellen of ga ik naar de sportschool.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van de studie Vastgoedkunde. Ik vond het hoogtijd om ervaring op te gaan doen in het vastgoed en alles wat ik leer een stuk sprekender te maken.

Waarom Ooms?
Ooms is een grote naam in Rotterdam en regio, het bedrijf spreekt me heel erg aan en daarom heb ik een open sollicitatie gestuurd. Daarna is het snel gegaan, ik had een goed en leuk gesprek met Martijn en ben vervolgens binnen een maand aan de slag gegaan. Vanaf de eerste dag voel ik me al helemaal op mijn gemak in het leuke team van Schiedam.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn ambitie is in eerste instantie om ervaring op te doen en nieuwe dingen te leren. Zo kan ik wat ik leer bij mijn studie direct te gebruiken in de praktijk. Vanuit hier wil ik heel graag verder doorgroeien.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
''De beste manier om je toekomst te voorspellen is hem te creëren.''

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Yorick Schippers
Neem contact op met Yorick

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht