In gesprek met… Tony en Dayenne

In gesprek met… Tony en Dayenne

In deze rubriek spreken we allerlei verschillende mensen die op een manier verbonden zijn met Ooms. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal en beleving omtrent een van de projecten van Ooms of delen hun ervaringen met Ooms als dienstverlener. Deze keer spraken we Tony en Dayenne. Zij kochten hun droomhuis in nieuwbouwproject De Driehoek via Ooms Makelaars en sloten de hypotheek af bij Ooms Financieel Adviseurs.

“Vanaf het moment dat Dayenne en ik elkaar tegenkwamen wisten we dat wij samen onze dromen waar zouden gaan maken. Eén van die dromen gaat nu in vervulling: een droomhuis. Dayenne heeft ons huidige appartement 15 jaar geleden gehuurd via Ooms Makelaars. En in onze zoektocht naar een iets rustigere en ruimere plek om samen te vestigen, werden we al snel heel enthousiast van Park 16Hoven. Tot ons geluk was er precies op dat moment een heel mooi project in de verkoop via Ooms. We werden verliefd op de vrijstaande stadsvilla van model Sinus in nieuwbouwproject De Driehoek. Speels ontworpen en met de woonverdieping op de eerste etage. Een speciale woning op een hele fijne plek.

We namen contact op met Ooms en de informatievoorziening door makelaar Anne was voortreffelijk. Evenals de flexibiliteit om in de avonduren via beeldbellen de meetings te houden, wat heel fijn was met onze drukke werktijden.
Na een verkennend gesprek met Ooms Financieel Adviseurs hadden wij zo’n goed gevoel over de professionaliteit van de dienstverlening, dat er geen twijfel was wie onze financiering ging regelen. Ik was hier zelf aanvankelijk wat huiverig voor, omdat ik net drie jaar zelfstandig ondernemer ben, maar Sander en Paul van Ooms Financieel Adviseurs namen deze zorgen weg. Vervolgens was de online DigiMap met alle papieren in recordtijd gevuld en twee weken later gingen de hypotheekstukken al naar de notaris; ongelofelijk snel. Dit was in de 20 jaar ervaring in het vak van Paul, nog niet eerder zo voorspoedig verlopen. Het laat ons achter met een heel tevreden gevoel over de dienstverlening van Ooms Makelaars én Ooms Financieel Adviseurs. We verheugen ons op het moment dat we ons nieuwe thuis kunnen binnenwandelen!”


Wil je net als Tony en Dayenne de hulp inschakelen van Ooms Makelaars of Ooms Financieel Adviseurs?
Neem dan contact met ons op. Bekijk het huidige woningaanbod of plan een gesprek in met de adviseur. We helpen je graag!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie