In gesprek met… Mlouza Bakery

In gesprek met… Mlouza Bakery

In deze rubriek spreken we allerlei verschillende mensen die op een manier verbonden zijn met Ooms. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal en beleving omtrent een van de projecten van Ooms of delen hun ervaringen met Ooms als dienstverlener.

Deze keer spraken we Hafida van Mlouza Bakery. Samen met haar zus runt ze het cateringbedrijf, wat sinds kort ook een Arabische bakkerij is waar je de heerlijkste hapjes kan halen. Aan de Beijerlandselaan in Rotterdam valt de winkel meteen op met haar frisse en chique uitstraling. “Naast het hebben van een mooie winkel, is het ook belangrijk om je bedrijfsrisico’s af te dekken. In onze zoektocht naar een gespecialiseerde verzekeringsadviseur, kwamen we bij Wendy van Ooms Financieel Adviseurs terecht.”

“Mijn zus en ik hielden altijd al van koken en zeker om anderen daarmee te verwennen! Dat begon met het maken van gerechten voor feesten van vrienden, familie en buren. Dat viel goed in de smaak en ging eigenlijk als een lopend vuurtje. We zijn hierin snel gegroeid en op een bepaald moment besloten we het grootser aan te pakken. Sindsdien verzorgen wij de catering voor bedrijven en particulieren. Dat loopt heel goed en vinden we nog steeds erg leuk om te doen, maar toch begon het te kriebelen. We droomden van een eigen winkel: een bakkerij met Arabische lekkernijen. En omdat we uit de cateringmarkt opvallend meer vraag kregen naar ambachtelijke koekjes, hebben we onze droom gerealiseerd. We lanceerden een nieuw concept, namelijk Mlouza Bakery aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. Bij Mlouza Bakery kan men terecht voor heerlijke ambachtelijke koekjes, taarten, cake en nog veel meer. Wij maken al onze koekjes met de hand en gebruiken alleen natuurlijke producten. Waaronder verschillende noten, zaden, honing, plantaardige vetten en alles is zonder kleurstoffen. Op aanvraag maken wij ook gluten- en lactosevrije koekjes en zelfs voor vegan gebak kunnen mensen bij ons aankloppen. De trends hierin volgen we op de voet en we passen ons assortiment hierop aan. Om Mlouza Bakery in Rotterdam te vestigen was voor ons een vanzelfsprekende keuze. Veel van onze klanten komen uit deze regio en we zijn graag dicht bij hen.

De ambitie om dichtbij je klant te staan in Rotterdam herkenden mijn zus en ik in Ooms Financieel Adviseurs. Dat gaf meteen een klik. Naast een mooie winkel en net bedrijfspand willen wij ook goed verzekerd zijn met ons bedrijf. In onze zoektocht naar een gespecialiseerde en serieuze verzekeringsadviseur, kwamen we bij Wendy Denk van Ooms Rotterdam terecht. Wendy luisterde goed naar onze wensen en heeft ons daardoor prima kunnen adviseren. We hebben gekozen voor het maatwerk verzekeringspakket, wat inhoudt dat we samen met Wendy het verzekeringspakket hebben samengesteld. Dit pakket biedt nu precies de verzekeringen die passen bij ons bedrijf en dat wilden we graag.

In de toekomst hopen we door te groeien in de Randstad. Niet alleen met Mlouza Bakery, maar ook met de catering. Of het nu gaat om een feestje thuis, een bedrijfsfeest, een huwelijk of ambachtelijk gebak dat mensen in onze winkel kopen: onze kracht is om altijd smaakvolle gerechten en producten te bieden mét een vriendelijke service. Kom gerust eens langs in onze gezellige winkel aan de Beijerlandselaan. Waar je ook een lekker kopje koffie kunt drinken, als de coronamaatregelen het weer toelaten. Maar altijd zijn we open voor onze delicate lekkernijen waar je thuis van kunt genieten.”

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie