Verkocht 3076 JN, Rotterdam

Pascalkwartier Fase 2B, Waterlelie, bouwnummer: 10, 3076 JN, Rotterdam

Omschrijving

Pascalkwartier, Nieuwbouw in landelijk Rotterdam Ontdek een bijna ongerept en landelijk stukje Rotterdam, waar bewoners de ruimte hebben om te leven. In een buurt met een gemoedelijke, bijna dorpse sfeer. Maak kennis met het ruim opgezette project Pascalkwartier in...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 169 m² - 169 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers
Perceel 412 m² - 412 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type vrijstaande woning
Type woning vrijstaande woni
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 1
Locatie
Adres Pascalkwartier
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 440 m³ - 440 m³
Perceeloppervlakte 412 m² - 412 m²
Woonoppervlakte 169 m² - 169 m²
Indeling
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Buitenruimte
Hoofdtuin tuin rondom
Hoofdtuin achterom ja

Uitgebreide omschrijving

Pascalkwartier, Nieuwbouw in landelijk Rotterdam

Ontdek een bijna ongerept en landelijk stukje Rotterdam, waar bewoners de ruimte hebben om te leven. In een buurt met een gemoedelijke, bijna dorpse sfeer. Maak kennis met het ruim opgezette project Pascalkwartier in een authentiek stukje IJsselmonde. Het grenst aan de Pascalweg met zijn villa's en straatjes met vriendelijke landhuizen. Dichtbij de stad, te midden van het groen en water. Pascalkwartier combineert het echte buitenleven met de voorzieningen van de grote stad.

Royale koophuizen in Pascalkwartier, een groene en waterrijke buurt

Het Pascalkwartier wordt omkaderd door een brede groenstrook en telt naast waterlopen ook enkele waterpartijen. De wijk is opgebouwd uit eengezinswoningen, twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaande woning. De 20 woningen welke nu in verkoop zijn, zijn eengezinswoningen van de typen Fonteinkruid (140 m²), Lotus (155 m²), Zonnedauw (160 m²) en Waterlelie (166 m²). Bij alle typen zijn er diverse mogelijkheden voor uitbreidingsopties en indelingsvarianten. Alle woningen worden standaard voorzien van complete keuken en badkamer.

Het zalige buitenleven
Kinderen die vrij en blij naar hartenlust op straat kunnen spelen. Welke ouder wil dat niet? Door de kleinschalige opzet van het nieuwbouwproject Pascalkwartier zijn de kinderen nooit ver weg. Op straat, op een van de speelplaatsen of gezellig met het hele gezin in het nabije Kooiwalbos. De buurt is ook autoluw en telt maar één rondlopende toegangsstraat. Dus geen doorgaand verkeer. Dat geeft een veilig gevoel.
Wilt u in de buurt eropuit? Dan kunt u lekker wandelen of hardlopen in het nabijgelegen Kooiwalbos. Iets verderop ligt het skate- en fietsparcours langs de Oude Maas. U komt er snel via het fietspad dat de wijk doorkruist. Het Pascalkwartier, dat is wonen in de stad en profiteren van het echte buitenleven.

Verschillende soorten woningen in het Pascalkwartier
Fase 1 van het project is reeds opgeleverd en wordt bewoond. Pascalkwartier bestaat in totaal uit 48 woningen. De laatste woningen in Fase 2B zijn nu in verkoop. Deze fase bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen, 15 eengezinswoningen en 1 vrijstaande woning. Nagenoeg alle woningen liggen direct aan het water in een mooie wijk met veel groen.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Nieuw in het Oude Noorden' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  28.615
 • Vrouwelijke inwoners

  31.010
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 123.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie