Object
Object
Object
Object
Object
Object

Pascalkwartier Fase 2B, Waterlelie, Rotterdam

€ 430.000 - € 430.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Fase 2B van Pascalkwartier:
De laatste 28 woningen in Fase 2 van Pascalkwartier gaan in verkoop.

Deze fase bestaat uit een mix van twee-onder-een-kapwoningen en twee typen eengezinswoningen. Wilt u ook een prachtige woning kopen? Vanaf 28 juni 2017 17.00 uur in verkoop!

Pascalkwartier, Nieuwbouw in landelijk Rotterdam

Ontdek een bijna ongerept en landelijk stukje Rotterdam, waar bewoners de...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Pascalkwartier Fase 2B, Waterlelie, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Lombardijen
  6.745 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Lombardijen
  7.040 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,6 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 113.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.5 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

Fase 2B van Pascalkwartier:
De laatste 28 woningen in Fase 2 van Pascalkwartier gaan in verkoop.

Deze fase bestaat uit een mix van twee-onder-een-kapwoningen en twee typen eengezinswoningen. Wilt u ook een prachtige woning kopen? Vanaf 28 juni 2017 17.00 uur in verkoop!

Pascalkwartier, Nieuwbouw in landelijk Rotterdam

Ontdek een bijna ongerept en landelijk stukje Rotterdam, waar bewoners de ruimte hebben om te leven. In een buurt met een gemoedelijke, bijna dorpse sfeer. Maak kennis met het ruim opgezette project Pascalkwartier in een authentiek stukje IJsselmonde. Het grenst aan de Pascalweg met zijn villa's en straatjes met vriendelijke landhuizen. Dichtbij de stad, te midden van het groen en water. Pascalkwartier combineert het echte buitenleven met de voorzieningen van de grote stad.

Royale koophuizen in Pascalkwartier, een groene en waterrijke buurt

Het Pascalkwartier wordt omkaderd door een brede groenstrook en telt naast waterlopen ook enkele waterpartijen. De wijk is opgebouwd uit eengezinswoningen, twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaande woning. De 20 woningen welke nu in verkoop zijn, zijn eengezinswoningen van de typen Fonteinkruid (140 m²), Lotus (155 m²), Zonnedauw (160 m²) en Waterlelie (166 m²). Bij alle typen zijn er diverse mogelijkheden voor uitbreidingsopties en indelingsvarianten. Alle woningen worden standaard voorzien van complete keuken en badkamer.

Het zalige buitenleven
Kinderen die vrij en blij naar hartenlust op straat kunnen spelen. Welke ouder wil dat niet? Door de kleinschalige opzet van het nieuwbouwproject Pascalkwartier zijn de kinderen nooit ver weg. Op straat, op een van de speelplaatsen of gezellig met het hele gezin in het nabije Kooiwalbos. De buurt is ook autoluw en telt maar één rondlopende toegangsstraat. Dus geen doorgaand verkeer. Dat geeft een veilig gevoel.
Wilt u in de buurt eropuit? Dan kunt u lekker wandelen of hardlopen in het nabijgelegen Kooiwalbos. Iets verderop ligt het skate- en fietsparcours langs de Oude Maas. U komt er snel via het fietspad dat de wijk doorkruist. Het Pascalkwartier, dat is wonen in de stad en profiteren van het echte buitenleven.

Verschillende soorten woningen in het Pascalkwartier
Fase 1 van het project is reeds opgeleverd en wordt bewoond. Pascalkwartier bestaat in totaal uit 48 woningen. De laatste woningen in Fase 2B zijn nu in verkoop. Deze fase bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen, 15 eengezinswoningen en 1 vrijstaande woning. Nagenoeg alle woningen liggen direct aan het water in een mooie wijk met veel groen.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Nieuw in het Oude Noorden' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 430.000 - € 430.000
Bouw
Aantal eenheden 1
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 440 m³ - 440 m³
Perceeloppervlakte 412 m² - 412 m²
Woonoppervlakte 169 m² - 169 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.