Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type B2, bouwnummer: A32 , 3317, Dordrecht

  • 144 m²
€ 415.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Wil jij volop genieten van maximale leefruimte binnen? Dan kies jij vast voor woningtype B. Binnen woningtype B zijn vijf woningen in drie varianten. Allemaal hebben ze drie volledige woonlagen en een plat dak. De woonoppervlakten variëren van circa 125 m² tot 144...

Toon meer

Kenmerken

Aantal kamers 1 kamers

Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Wil jij volop genieten van maximale leefruimte binnen? Dan kies jij vast voor woningtype B. Binnen woningtype B zijn vijf woningen in drie varianten. Allemaal hebben ze drie volledige woonlagen en een plat dak. De woonoppervlakten variëren van circa 125 m² tot 144 m². De vijf woningen samen vormen de hoek van het plangebied, deels gericht op het water en deels gericht op de Laan van Londen.

De woningen van woningtype B zijn stoer en robuust en hebben een plat dak. Zo profiteer je van maximale leefruimte op alle verdiepingen. De architectuur van de woningen is strak en robuust met een rode of bruine gevel met subtiele details in het metselwerk en witte kozijnen als fris accent. De woningen hebben een tuingerichte en/of straatgerichte woonkamer en de keuken aan de voorzijde. Alle woningen hebben standaard drie slaapkamers, met de mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren op de tweede verdieping.

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 415.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Aantal eenheden 20

Locatie

Adres Type B2
Plaats Dordrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 144

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1 kamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type B2, bouwnummer: A32, Dordrecht

Hier zult u wonen

Dordts buiten - Fase 1B Plegt Vos, Type B2, bouwnummer: A32, 3317, Dordrecht

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.