Gratis waardebepaling -  36729

Gratis waardebepaling

De meeste woningen zijn in de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen! Wat is jouw huis nu waard? Een van onze makelaars komt langs en geeft graag een gratis indicatie van de huidige waarde van je woning. Ben je van plan jouw woning te verkopen? Ooms Makelaars adviseert je ook gratis en vrijblijvend over de vraagprijs en verkoopstrategie.

Liever direct een schatting ontvangen? Vraag dan ons digitale waarderapport aan. Binnen een paar minuten een (minder accurate) waarderapport in jouw mailbox: Digitaal waarderapport aanvragen.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie

Snel Persoonlijke Terugkoppeling

Volledig Vrijblijvend

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

Gratis waardebepaling

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Gratis waardebepaling

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Willemstraat 36

Ooms is TOP. We zijn geweldig begeleid door Adrienne Lakerveld, het contact verliep uitstekend en zij kent de markt goed. Ook hield zij ons nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ons huis was binnen enkele dagen verkocht. Ook het contact met Elizabeth verliep goed.

10 10 1
Geschreven op
Labrijnstraat 6

Wat ik vooral fijn vond dat als ik iets vroeg er gelijk iets mee gedaan werd !Zoals verandering van prijs en ook andere foto,s .Wij waren toch wel heel vasthoudend in het feit van snel verkopen en het huis was niet makkelijk verkoopbaar aangezien het op een plek stond waar maar een bepaalde groep kijkers op afkwam.

8,0 10 1
Geschreven op
marloes versteeg

Wij komen al jaren bij Ooms. Connie is meestal onze vaste adviseur en we zijn erg blij met haar. Beantwoord altijd onze vragen. Krijgen vanuit de rest van het team ook altijd super snelle reacties op mailtjes ed. Gewoon super fijne service.

10 10 1
Geschreven op
Wilhelmina Hofman-Pootstraat 10

Wij zijn heel goed en deskundig geholpen door Joost. Hij is een zeer enthousiast persoon, die echt naar je luistert en ook goede adviezen geeft. Dit hebben wij ervaren voor zowel de verkoop van ons huis, als de aankoop van ons nieuwe huis. We konden met al onze vragen terecht bij Joost, er werd altijd zeer snel gereageerd. Nadat de eerste twee serieuze kopers van ons huis afhaakte, wist Joost dit in een halve dag op te lossen en was ons huis dezelfde dag alsnog

10 10 1
Geschreven op
Wagnerstraat 27 C

Heel snel onze woning verkocht dankzij Martijn van Ooms Makelaardij! Super fijne communicatie en goede adviezen hebben geleid tot een mooi bod op onze woning. Al met al enorm tevreden! Dank dank dank! Namens J. Meijer & T. van der Laan

10 10 1
Geschreven op
Kröllerhaven 7

Twee makelaars van Ooms hebben diverse geïnteresseerden rondgeleid.Vanwege absentie i.v.m. een vakantie, is een tweede en m.i. meer ervaren makelaar door het kantoor ingezet. Deze laatste heeft belangrijke beslissingen bewerkstelligd.Hetgeen tot de verkoop van de woning heeft geleid.

8,0 10 1
Geschreven op
Gerard Kropmans

De persoonlijke advisering en snelheid van handelen was indrukwekkend

10 10 1
Geschreven op
Herculesstraat 12

Na contact met 2 andere collega makelaars viel onze keuze op Ooms.De kennismaking en verdere afwikkeling was uitstekend, zeker als wij in aanmerking nemen, dat de verkoop niet zonder problemen is verlopen (1e definitieve koper haakte op het laatste moment af.) Het vervolg door de begeleidend makelaar werd wederom goed aangepakt. Dit resulteerde in de definitieve verkoop na circa 14 dagen. De overeengekomen verkoopprijs vond plaats tot onze volledige tevredenheid.

9,0 10 1
Geschreven op
Joke Smit-erf 22

We hebben een hele fijne tijd gehad met de makelaar Adrienne. Met de aanschaf van ons nieuwe huis en daarna de verkoop van ons oude huis. Door goede begeleiding en uitleg van alle zaken omtrent verkoop en aanschaf kijken we er met een goed gevoel op terug.

10 10 1
Geschreven op
Akkerwinde 140

Alles zeer goed geregeld. Uitmuntend. Afspraken werden op verzoek verplaatst, vroeger of later, alle verzoeken werden ingewilligd.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 469 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2647

Onze nieuwste content

YouTube

Actueel


Blog

Binnen-
kijken bij Ooms

Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Leer ons beter kennen!

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie