Zit jij erover na te denken om je huis te verkopen? Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek ook een goed advies over je verkoopstrategie. Dit gesprek is helemaal gratis.

Heb je op dit moment geen tijd voor een afspraak? Dan kun je ook online een geautomatiseerde waardebepaling opvragen. Let op: deze prijsindicatie is helaas een stuk minder nauwkeurig, dan een persoonlijk bezoek van de makelaar. Het programma baseert zich namelijk op de waarde van de woningen in je omgeving. De prijsindicatie kan dus afwijken van de werkelijke waarde. Het programma kan natuurlijk niet zien of jij bijvoorbeeld wel of niet je woning mooi hebt afgewerkt of wat de staat van het onderhoud is. Dit kan enorm van belang zijn bij het vaststellen van de vraagprijs. Vraag hier je online prijsindicatie aan.

Ben je eigenlijk op zoek naar taxateur voor een officieel taxatierapport? Vraag deze dan hier aan.

Ja, ik wil een persoonlijke waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie
Snel Persoonlijke Terugkoppeling
Volledig Vrijblijvend

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling
Volgende: Rondleiding
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Waardebepaling
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Afspraak Inplannen
Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!


Volgende: Afspraak Inplannen

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Volgende: Afspraak Inplannen

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Volgende: Afspraak Inplannen

Veelgestelde vragen over een gratis waardebepaling

Een waardebepaling bij Ooms is geheel gratis. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek, waar wij alles vertellen over Ooms en onze dienstverlening. Na dit gesprek krijg je van ons de waardebepaling van jouw woning. Vraag deze nu nog aan en we plannen een afspraak in.

Een waardebepaling heeft als doel om de woning uiteindelijk in verkoop te zetten. Hierdoor wordt bij een waardebepaling ook rekening gehouden met een bepaalde verkoopstrategie. Een taxatie is een uitgebreid onderzoek naar de woning en bijbehorende waarde. Het doel van een taxatie is doorgaans het verkrijgen van een financiering, waarbij een waardebepaling niet voldoende is.

De waarde van een woning wordt bepaald op basis van de transactieprijzen van vergelijkbare woningen, het marktgevoel en de ervaring van de makelaar.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Joost van den Vondellaan 0 ong

Het contact met de makelaar ging heel goed en vriendelijk.De verkoop van mijn garage ging heel snel.

Theo Mann-Bouwmeesterstraat 8

Ooms was of great help in the process of buying our house here in Holland. They knew how to efficiently guide us on how to acquire our home. Furthermore, the team is very knowledgeable about the market and is also very welcoming and friendly.

Blitterswijkstraat 6
Blitterswijkstraat 6
Blitterswijkstraat 6

Een echt betrouwbaar makelaar die heel goede service en kwaliteit levert.

Zeefvoorde 22
Zeefvoorde 22
Zeefvoorde 22

Het contact met “mijn” makelaar verliep vanaf het eerste kennismakingsgesprek uitstekend!Ook de andere medewerkers van Ooms die ik gesproken heb: alleen maar complimenten!

Meranti 173
Meranti 173
Meranti 173

De makelaar was zeer servicegericht, als ook de andere medewerkers waarmee wij contact hadden. Kunnen haar van harte aanbevelen!

Fauréstraat 12
Fauréstraat 12
Fauréstraat 12

Fijn contact, iedere vraag wordt beantwoord, kundig en meedenkend. Ik werd bij iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden en deze werden ook toegelicht. Vlotte en goede verkoop van de woning. Aanrader!

Van der Dussenstraat 10 A1

Hele fijne ervaring met Jasper van Ooms Rotterdam! Eerlijk, duidelijk en een succesvolle verkoop. Zeker aan te raden.

IJsselmondselaan 257
IJsselmondselaan 257
IJsselmondselaan 257

Fijne ervaring bij Ooms van hypotheekadvies tot verkoop, goede adviezen en kennis van de markt, prettige begeleiding, zouden zeker weer voor Ooms kiezen. Sebastiaan, Rogier, Marshano en het hele team bedankt!

Aarhuispad 57
Aarhuispad 57
Aarhuispad 57

Fijne samenwerking met de makelaars van Ooms Capelle. Alles was erg duidelijk en de communicatie met Rogier Kroese was prettig. Het gehele proces verliep erg vlot en gemakkelijk. Mede dankzij Rogier en Marciano is ons huis snel verkocht.

Verhulststraat 92
Verhulststraat 92
Verhulststraat 92

Kim van ooms makelaar heeft me fantastisch geholpen met het verkoop van mijn huis verhulststraat 92.

Wat is jouw huis waard?

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie