Zit jij erover na te denken om je huis te verkopen? Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek ook een goed advies over je verkoopstrategie. Dit gesprek is helemaal gratis.

Heb je op dit moment geen tijd voor een afspraak? Dan kun je ook online een geautomatiseerde waardebepaling opvragen. Let op: deze prijsindicatie is helaas een stuk minder nauwkeurig, dan een persoonlijk bezoek van de makelaar. Het programma baseert zich namelijk op de waarde van de woningen in je omgeving. De prijsindicatie kan dus afwijken van de werkelijke waarde. Het programma kan natuurlijk niet zien of jij bijvoorbeeld wel of niet je woning mooi hebt afgewerkt of wat de staat van het onderhoud is. Dit kan enorm van belang zijn bij het vaststellen van de vraagprijs. Vraag hier je online prijsindicatie aan.

Ben je eigenlijk op zoek naar taxateur voor een officieel taxatierapport? Vraag deze dan hier aan.

Ja, ik wil een persoonlijke waardebepaling!

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie
Snel Persoonlijke Terugkoppeling
Volledig Vrijblijvend

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling
Volgende: Rondleiding
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Waardebepaling
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Afspraak Inplannen
Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!


Volgende: Afspraak Inplannen

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Volgende: Afspraak Inplannen

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Volgende: Afspraak Inplannen

Veelgestelde vragen over een gratis waardebepaling

Een waardebepaling bij Ooms is geheel gratis. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek, waar wij alles vertellen over Ooms en onze dienstverlening. Na dit gesprek krijg je van ons de waardebepaling van jouw woning. Vraag deze nu nog aan en we plannen een afspraak in.

Een waardebepaling heeft als doel om de woning uiteindelijk in verkoop te zetten. Hierdoor wordt bij een waardebepaling ook rekening gehouden met een bepaalde verkoopstrategie. Een taxatie is een uitgebreid onderzoek naar de woning en bijbehorende waarde. Het doel van een taxatie is doorgaans het verkrijgen van een financiering, waarbij een waardebepaling niet voldoende is.

De waarde van een woning wordt bepaald op basis van de transactieprijzen van vergelijkbare woningen, het marktgevoel en de ervaring van de makelaar.

Er zijn verschillende redenen om een gratis waardebepaling aan te vragen. Het kan nuttig zijn als je overweegt jouw woning te verkopen en een idee wilt krijgen van de huidige marktwaarde. Het kan ook helpen bij het nemen van beslissingen over herfinanciering of voor belastingdoeleinden. Daarnaast kan het je inzicht geven in de marktontwikkelingen en de waardeontwikkeling van jouw eigendom.

Met een gratis waardebepaling kom je de waarde van je huis te weten. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat de waarde van je huis ontzettend belangrijk is, maar wellicht ook een groot vraagteken. Onze gratis waardebepaling is dan de uitkomst. In korte tijd ontvang je van ons de waarde van je huis, zodat jij verder kan met het plannen van je wensen en daarbij komende financiële kosten. Goed om te weten: onze gratis waardebepaling is geheel vrijblijvend! Je zit nergens aan vast en bent niets verplicht.

Ja, een waardebepaling is altijd actueel. Veel mensen schatten de waarde van hun woning door te kijken naar de WOZ-waarde of de prijs waarvoor ze het zelf hebben gekocht. In de loop der jaren zijn zowel de marktomstandigheden als individuele kenmerken van de woning echter veranderd. Hierdoor is de informatie waarop je je schatting baseert vaak niet meer actueel.

Een waardebepaling is een fysiek bezoek van een van onze makelaars aan jouw woning. Hierdoor baseert de makelaar zich tijdens de waardebepaling niet alleen op zijn jarenlange ervaring en deskundigheid, maar ook op de meest actuele situatie. Die kostbare verbouwing van de badkamer of keuken neemt hij dus ook mee bij het bepalen

Een gratis waardebepaling geeft een goede indicatie van de marktwaarde van jouw woning, maar is minder gedetailleerd dan een officiële taxatie. Voor een formele waardering die gebruikt kan worden bij hypotheekaanvragen, is een gecertificeerde taxatie noodzakelijk. Interesse? Schakel dan nu een van onze deskundige taxateurs in!

Nee, een gratis waardebepaling is niet verplicht bij de verkoop van jouw woning, maar het kan wel zeer nuttig zijn. Het helpt je een realistische vraagprijs te bepalen en geeft je inzicht in de huidige marktwaarde. Voor formele doeleinden, zoals het aanvragen van een hypotheek, is echter een officiële taxatie door een gecertificeerde taxateur vereist.

Om de beste prijs voor jouw woning te krijgen, gaan we op zoek naar de allerbeste kopers. Dit zijn de mensen die een goede prijs betalen, hun financiële zaken op orde hebben, voldoen aan jouw voorwaarden en zich in je woning thuis zullen voelen.

We maken een verkoopplan dat helemaal op de doelgroep van jouw woning is afgestemd, en we zorgen ervoor dat het verkooptraject tot in de puntjes georganiseerd is. Want het beste resultaat behalen we samen door een goede voorbereiding en een perfecte presentatie. Direct verkoopplannen? Vraag dan een vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Abel Tasmanstraat 10
Abel Tasmanstraat 10
Abel Tasmanstraat 10

alles verliep prima . geen comentaar op te geven .En allemaal digitaal , want ik woon in Portugal . zeker aan te bevelen !!!

Glasblazerij 12
Glasblazerij 12
Glasblazerij 12

Ons huis was snel verkocht voor een goede prijs.Afspraken met de makelaar werden allemaal goed nagekomen en ik werd goed op de hoogte gehouden na de bezichtigingen

Hof van den Houte 114

Zeer vakkundig geholpen met de aankoop en onderhandelen,we werden goed op de hoogten gehouden alles in overleg met ons gedaan

Rodinrade 74
Rodinrade 74
Rodinrade 74

Ik had goede verwachtingen en die hebben ze ook waargemaakt.. kennen de markt en buurt op hun duimpje. Aardige eerlijke mensen, kortom ik ben tevreden over de verkoop. Rogier Kroese en Marshano Birdja bedankt voor de service!

Nicolaas Beetsstraat 39
Nicolaas Beetsstraat 39
Nicolaas Beetsstraat 39

Professioneel, en snelle reacties op mail ook op telefoongesprekken. Houden zich aan de gemaakte afspraken.

Paganinistraat 107
Paganinistraat 107
Paganinistraat 107

Ooms heeft een fijn team. Ze zijn gemakkelijk benaderbaar, ze zijn vriendelijk en communiceren efficiƫnt.

Wijnhaven 65 C31

Alles verliep erg soepel. Ik kreeg steeds feedback na de bezichtigingen. Prijsbepaling werd netjes met ons besproken.

Grateastraat 92

We had a little knowledge about how to buy a house, so we found Ooms and we rusted them, we are very happy with the result. We found them very friendly, care about your specific conditions, and provide you with advice and recommendations that suites your condition the best. We recommend

Sperwerhof 51
Sperwerhof 51
Sperwerhof 51

Wij waren erg blij met de manier waarop Ooms (makelaar Jim Pezie) de verkoop van ons huis heeft aangepakt. Zij namen het proces volledig uit onze handen en leidden de weg naar de succesvolle dealafsluiting. Altijd goede en tijdige communicatie, elke volgende stap vooraf uitleggen,

Beltmolen 4
Beltmolen 4
Beltmolen 4

Contact met makelaar Rogier Kroese van Ooms was heel prettig. Zijn deskundigheid, duidelijke strategie en sociale vaardigheden hebben uiteindelijk geleid tot een hele vlotte verkoop tegen een mooie prijs!

Wat is jouw huis waard?