Gratis waardebepaling -  36729

Gratis waardebepaling

Zit jij erover na te denken om je huis te verkopen? Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek ook een goed advies over je verkoopstrategie. Dit gesprek is helemaal gratis.

Heb je op dit moment geen tijd voor een afspraak? Dan kun je ook online een geautomatiseerde waardebepaling opvragen. Let op: deze prijsindicatie is helaas een stuk minder nauwkeurig, dan een persoonlijk bezoek van de makelaar. Het programma baseert zich namelijk op de waarde van de woningen in je omgeving. De prijsindicatie kan dus afwijken van de werkelijke waarde. Het programma kan natuurlijk niet zien of jij bijvoorbeeld wel of niet je woning mooi hebt afgewerkt of wat de staat van het onderhoud is. Dit kan enorm van belang zijn bij het vaststellen van de vraagprijs. Vraag hier je online prijsindicatie aan.

Ben je eigenlijk op zoek naar taxateur voor een officieel taxatierapport? Vraag deze dan hier aan.

Ja, ik wil een persoonlijke waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie

Snel Persoonlijke Terugkoppeling

Volledig Vrijblijvend

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

Gratis waardebepaling

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Gratis waardebepaling

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Veelgestelde vragen over een gratis waardebepaling

Een waardebepaling bij Ooms is geheel gratis. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek, waar wij alles vertellen over Ooms en onze dienstverlening. Na dit gesprek krijg je van ons de waardebepaling van jouw woning. Vraag deze nu nog aan en we plannen een afspraak in.

Een waardebepaling heeft als doel om de woning uiteindelijk in verkoop te zetten. Hierdoor wordt bij een waardebepaling ook rekening gehouden met een bepaalde verkoopstrategie. Een taxatie is een uitgebreid onderzoek naar de woning en bijbehorende waarde. Het doel van een taxatie is doorgaans het verkrijgen van een financiering, waarbij een waardebepaling niet voldoende is.

De waarde van een woning wordt bepaald op basis van de transactieprijzen van vergelijkbare woningen, het marktgevoel en de ervaring van de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Einthovenstraat 19

Mijn makelaar heeft me van het begin af aan ondersteund uirgelegd en geholpenAltijd bereikbaar soms zelfs savonds en in het weekend dus mede dankzij hem is mijn huis binnen 4 weken verkocht en nu dus ook officieel...dus in 3 maanden tijd

10 10 1
Geschreven op
Boompjes 56 D

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Ooms Makelaars. In het bijzonder Léon Zoomer, hij heeft ons op een professionele manier begeleid tijdens het verkoopproces. Bovendien was hij goed bereikbaar bij vragen en/ of opmerkingen en gaf hij op een fijne manier advies. Ik zou Ooms Makelaars Rotterdam zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een adequate verkoopmakelaar met kennis van zaken.

9,0 10 1
Geschreven op
Dibbetzplantsoen 18 D en E

Makelaar kent de markt, weet wat er gevraagd wordt en stemt daar zijn advies op af. Is duidelijk wat de kosten zijn. Reageert snel.

8,0 10 1
Geschreven op
Truus Smulders-Beliënstraat 12

Super team ook de mensen van de adminstratie leuke vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn ook het aanspreek punt makelaar c.poot hebben wij als zeer prettig ervaren

9,0 10 1
Geschreven op
Beukenlaan 1 A

De begeleiding was vanaf het eerste gesprek al heel gemakkelijk, zaken werden snel geregeld en duidelijk verwoord. De kijkmomenten waren goed geregeld en we werden goed op de hoogte gehouden.

9,0 10 1
Geschreven op
Wilgenwede 24

Het contact verliep goed. Soms duurde het wat langer voordat ik een reactie kreeg, maar ik kreeg wel altijd een adequate reactie. De makelaar heeft ons van goed advies voorzien met betrekking tot de biedingen en de eigendomsoverdracht van de woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Landhoofd 64

We hebben ons huidige huis destijds gekocht via Ooms makelaars te Hellevoetsluis en hadden destijds al goede ervaringen opgedaan met deze makelaar en toen ons huidige huis in de verkoop ging was het voor ons niet zo moeilijk om voor dit fijne makelaarskantoor te kiezen.Wij zijn vanaf begin tot eind zeer professioneel geholpen door Cees Jan van Pelt en Marlies van Nieuwenhuijzen, erg vakkundig en ontzettend klantvriendelijk en zijn zeer tevreden over deze top makelaar

10 10 1
Geschreven op
Burgemeester Van Haarenlaan 1389

Het contact was goed en met regelmaat. Ook voor vragen stond men open, zowel via mail als telefoon. De makelaar belde altijd terug zodra hij daar de tijd voor had.Ben zeer tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Lindelaan 13

super geregeld,service gericht en goede vakkennis!een zeer goede makelaar die altijd klaar staat,de bezichtingen zijn ook tot in de puntjes verzorgd,de makelaar zelf is echt een topper!alleen neemt de backoffice uit zichzelf de beslissing(zonder met ons te overleggen) om de afspraken agenda te sluiten,dit terwijl er nog zeker genoeg mensen een afspraak wilden maken om te bezichtigen!dit vind ik nog steeds een kwalijke zaak

8,0 10 1
Geschreven op
Middeldijkerplein 68

Alles ging goed en volgens afspraak.In plaats van een percentage van de verkoopprijs te berekenen voor de courtage zou ik vooraf een vaste prijs overeenkomen fijner vinden

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 476 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2849

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie