Landverhuizersplein 97 , 3072 MH, Rotterdam

 • 178 m²
 • 3
 • A
€ 1.200.000 k.k.
Dit appartement bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

| MONTEVIDEO | 178 m² + DAKTERRAS 50 m² | 23e VERDIEPING | FULL ENGLISH DESCRIPTION BELOW Of het nu gaat om de zoektocht in de liefde, of de zoektocht naar een droomwoning, we weten allemaal dat hoewel het altijd om de binnenkant gaat, we wel iets leuks willen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 178 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Kop van Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Downloads

| MONTEVIDEO | 178 m² + DAKTERRAS 50 m² | 23e VERDIEPING |

FULL ENGLISH DESCRIPTION BELOW

Of het nu gaat om de zoektocht in de liefde, of de zoektocht naar een droomwoning, we weten allemaal dat hoewel het altijd om de binnenkant gaat, we wel iets leuks willen hebben om naar te kijken. Say no more! Welkom op de 23e verdieping van het iconische gebouw de 'Montevideo'.

Het gebouw lijkt een samensmelting van diverse kubussen, die al ware het een spelletje Tetris, samen de 139 meter hoge woontoren vormen. Vanwege deze bijzondere vorm zijn er slechts enkele appartementen die op het dak van de diverse blokken een fantastisch dakterras hebben. Wij bieden u de kans om eigenaar te worden van een van deze unieke appartementen!

Het appartement heeft in totaal 178 vierkante meter woongenot, met een bijzondere maar zeer praktische indeling. Zo is er genoeg ruimte voor een heerlijke leef-keuken en een prettige woonkamer met serre. De slaapkamers bevinden zich gevoelsmatig in een andere vleugel van het appartement waardoor u dit gemakkelijk privé houdt. In totaal beschikt het appartement over drie grote slaapkamers en twee badkamers. En als u graag een thuis-kantoor wenst biedt de hal daar zeeën aan ruimte voor! Uiteraard heeft u uw eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage én een ruime privé-berging. Wat wenst u nog meer?!

U merkt, wij zijn enthousiast. En dat is logisch want er zijn in Rotterdam (en in heel Nederland!) echt maar weinig appartementen op hoogte met zo'n groot dakterras. U bent dus van harte welkom om te bezichtigen want we laten het graag aan u zien.

HET APPARTEMENT
U betreedt het complex via de hoofdingang. Het video-intercomsysteem geeft u toegang tot het complex waarna één van de drie liften u naar de juiste verdieping brengt.

Wanneer u de voordeur binnenstapt, stapt u binnen in een zee aan ruimte en licht. De hal is direct een perfecte plek voor prachtige kunst, een extra zit-plek of uw thuis-kantoor. Wanneer u linksaf slaat, wandelt u de woonkeuken is. Deze is voorzien van een net keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is hier genoeg ruimte om een grote eettafel met genoeg stoelen te plaatsen zodat iedereen gezellig kan blijven eten. Grenzend aan de keuken vindt u de bijkeuken.

Wandelt u verder dan stapt u de woonkamer in. Dit is een heerlijke plek om neer te ploffen na een dag hard werken of wanneer u flink hebt genoten van alles wat onze prachtige stad te bieden heeft. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de serre waar u heerlijk van het zonnetje kunt genieten, wanneer de temperatuur buiten het nog niet helemaal toe laat. Dit is uiteraard ook een fantastische plek om de bijna magische cruiseschepen te verwelkomen die regelmatig aan de kade komen liggen. Vanuit zowel de hal, als de woonkamer en keuken heeft u direct toegang tot het ruime dakterras.

Wanneer u vanuit de voordeur rechtsaf slaat, wandelt u een aparte hal binnen. Hier vindt u alle drie de slaapkamers. De grootste slaapkamer bevindt zich aan het einde en heeft fenomenaal uitzicht over de Erasmusbrug. Deze slaapkamer beschikt verder over een inloopkast (droom van menig man en vrouw) én een badkamer en-suite. Deze badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche, wastafel, toilet en bidet. De andere twee slaapkamers zijn eveneens goed van formaat. Tot slot vindt u hier de tweede badkamer, voorzien van inloopdouche en wastafel. Het tweede toilet is separaat en te vinden naast de voordeur. Naast de voordeur vindt u tot slot ook de wasruimte.

Het appartement beschikt over een eigen berging op de tweede verdieping en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage (in de vraagprijs inbegrepen).

MONTEVIDEO
Het gebouw Montevideo, waarvan de naam refereert aan de Argentijnse stad die vroeger vanuit hier bevoorraad werd, is ontworpen door het befaamde architectenbureau Mecanoo en vlak na oplevering direct bekroond met twee internationale prijzen: de 'International Highrise Award' (2006) en 'Dedalo Minosse' (2006). En dit is natuurlijk niet zonder reden. Deze luxe woontoren staat namelijk bekend om het hoge wooncomfort en serviceniveau dat de bewoners hier ervaren. Zo kunnen de bewoners helemaal tot rust komen in de op de derde verdieping gelegen Health Club, waar je onder ander kan relaxen in de sauna, baantjes kunt trekken in het zwembad, of lekker sportief kunt doen in de gym. En om het de bewoners helemaal comfortabel te maken heeft de Montevideo een eigen, zeer behulpzame, huismeester/servicemanager. Tot slot beschikt het complex over gasten-/logeerkamers die door de bewoners gereserveerd kunnen worden. Ideaal, want gasten zijn erg leuk, maar nog leuker als ze 's avonds ook weer lekker weggaan.

WILHELMINAPIER
De Wilhelminapier staat vol met prachtige gebouwen met exotische namen die allemaal verwijzen naar wereldsteden die vroeger vanuit hier werden bevoorraad. Verwijzingen naar de tijd dat dit nog een druk bezocht havengebied was vind je er, naast de namen, nog steeds; Hotel New York, de Cruiseterminal maar ook de nog bewaarde pakhuizen zoals Pakhuis Meesteren. De Wilhelminapier is de afgelopen jaren een zeer populair gebied geworden. Lekker eten met vrienden in de Foodhallen of bij één van de andere goede restaurants, borrelen tot de kleine uurtjes of het Fotomuseum bezoeken. Als u hier woont hoeft u de pier eigenlijk niet meer af. Al nodigt de omgeving wel enorm uit om lekker te wandelen of al het andere wat onze mooie stad heeft te bieden, te ontdekken!

BIJZONDERHEDEN:
- energielabel A;
- eigen grond;
- circa 178 vierkante meter woonoppervlakte;
- dakterras 50 vierkante meter oppervlakte;
- verwarming en warm water via stadsverwarming (geen GAS!);
- drie slaapkamers en twee badkamers;
- actieve Vereniging van Eigenaren (MJOP aanwezig);
- bijdrage Vereniging van Eigenaren appartement € 684,56 (inclusief parkeerplaats en onbeperkt gebruik health club en gym);
- eigen parkeerplaats op verdieping -02 (A-347);
- eigen berging op verdieping +02 (A-347);
- oplevering kan spoedig, conform Lijst van Zaken.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst worden de volgende aanvullende artikelen opgenomen:
- niet-zelfbewoondclausule;
- vanwege de (her)ontwikkeling van het gebied wordt er een clausule opgenomen dat u een woning koopt in een (her)ontwikkelingsgebied.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| MONTEVIDEO | 178 m² + ROOF TERRACE 50 m² | 23rd FLOOR |

Whether it's the quest for love or the search for a dream home, we all know that even though it's always about the inside, we still want something nice to look at. Say no more! Welcome to the 23rd floor of the iconic Montevideo building.

The building appears to be a fusion of various cubes, forming, as if playing a game of Tetris, the 139-meter high residential tower. Due to this unique shape, only a few apartments have a fantastic rooftop terrace on the top of the various blocks. We offer you the opportunity to become the owner of one of these unique apartments!

The apartment offers a total of 178 square meters of living space, with a distinctive yet very practical layout. There is ample space for a delightful living kitchen and a pleasant living room with a conservatory. The bedrooms are situated in a different wing of the apartment, providing a sense of privacy. In total, the apartment has three large bedrooms and two bathrooms. And if you desire a home office, the hallway offers plenty of space for that! Of course, you have your own parking space in the underground garage and a spacious private storage room. What more could you wish for?!

As you can tell, we are excited. And that's understandable because there are very few apartments at such heights with such a large rooftop terrace in Rotterdam (and throughout the Netherlands!). You are, therefore, more than welcome to visit, as we would love to show it to you.

THE APARTMENT
You enter the complex through the main entrance. The video intercom system grants you access to the complex, after which one of the three elevators takes you to the correct floor.

Upon stepping through the front door, you find yourself in a sea of space and light. The hallway serves as an ideal space for beautiful art, an additional seating area, or your home office. Turning left, you enter the living kitchen, equipped with a neat kitchen block featuring various built-in appliances. There is ample space here for a large dining table with enough chairs for everyone to enjoy a meal together. Adjacent to the kitchen, you'll find the utility room.

Continuing on, you enter the living room—a delightful place to unwind after a day of hard work or exploring everything our beautiful city has to offer. From the living room, you have access to the conservatory where you can bask in the sunlight when the outdoor temperature doesn't quite permit it yet. This is also a fantastic spot to welcome the almost magical cruise ships that regularly dock nearby. Both the hallway and the living room and kitchen provide direct access to the spacious rooftop terrace.

Turning right from the front door leads you to a separate hallway, where you'll find all three bedrooms. The largest bedroom is situated at the end and boasts a phenomenal view of the Erasmus Bridge. This bedroom also features a walk-in closet (a dream for many) and an en-suite bathroom equipped with a bathtub, walk-in shower, sink, toilet, and bidet. The other two bedrooms are equally well-sized. Finally, you'll find the second bathroom here, complete with a walk-in shower and sink. The second toilet is separate and located next to the front door. Additionally, next to the front door, you'll find the laundry room.

The apartment includes a private storage unit on the second floor and a designated parking space in the underground garage (included in the asking price).

MONTEVIDEO
The Montevideo building, named after the Argentine city that was once supplied from here, was designed by the renowned architectural firm Mecanoo and immediately awarded two international prizes after completion: the 'International Highrise Award' (2006) and 'Dedalo Minosse' (2006). And this is certainly not without reason. This luxury residential tower is known for the high living comfort and service level experienced by its residents. Residents can relax on the third floor in the Health Club, where they can unwind in the sauna, swim in the pool, or engage in a workout at the gym. To enhance the residents' comfort, Montevideo has its own very helpful caretaker/service manager. Finally, the complex offers guest rooms that residents can reserve. Ideal, as guests are enjoyable, but even more so when they leave in the evening.

WILHELMINAPIER
The Wilhelminapier is filled with beautiful buildings with exotic names, all referring to world cities that were once supplied from here. References to the time when this was a bustling harbor area can still be found alongside the names; Hotel New York, the Cruise Terminal, and preserved warehouses like Pakhuis Meesteren. In recent years, the Wilhelminapier has become a very popular area. Enjoying good food with friends in the Foodhallen or at one of the other excellent restaurants, socializing until the wee hours, or visiting the Photography Museum. If you live here, you practically don't need to leave the pier. However, the surroundings do invite you to take a stroll or explore everything else our beautiful city has to offer!

SPECIAL FEATURES:
Energy label A;
Freehold property;
Approximately 178 square meters of living space;
Rooftop terrace with an area of 50 square meters;
Heating and hot water via district heating (no GAS!);
Three bedrooms and two bathrooms;
Active Owners Association (MJOP available);
Contribution to Owners Association apartment € 684.56 (including parking space and unlimited use of Health Club and gym);
Designated parking space on floor -02 (A-347);
Private storage on floor +02 (A-347);
Quick delivery, in accordance with the List of Items.

SALES AGREEMENT
A legal agreement only exists when the sales agreement is signed by both the seller and the buyer. The sales agreement will include the following additional articles:

Due to the (re)development of the area, a clause is included stating that you are buying a property in a (re)development area.
DISCLAIMER
All provided information should be considered an invitation to make an offer or to enter into negotiations. No rights can be derived from this property information.

The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more uniform way of measuring to provide an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement outcomes, due to, for example, differences in interpretation, rounding, or limitations in performing the measurement.

The texts and impressions are intended to give a good impression of the property. The greatest possible care has been taken in their content. Nevertheless, all information is expressly subject to change. No rights can be derived from this information.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.200.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
VVE bijdrage € 684
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Woning type Appartement
Soort appartement tussenverdieping
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2005
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
VVE actief ja

Locatie

Adres Landverhuizersplein 97
Plaats Rotterdam
Provincie Zuid_holland
Land Nederland
Ligging
 • Aan water
 • In centrum
 • Vrij uitzicht
 • Open ligging
 • Aan vaarwater

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 178 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 50 m²
Inhoud 543 m³
Oppervlakte externe bergruimte 17
Totale woonoppervlakte 178

Indeling

Bevind zich op woonlaag 23
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen
Voorzieningen
 • Mechanische ventilatie
 • Tv kabel
 • Zwembad
 • Lift
 • Schuifpui

Energie

Energielabel A
Isolatie
 • Volledig geisoleerd
Verwarming
 • Stadsverwarming
Warm water
 • stadsverwarming

Buitenruimte

Tuin
 • Zonneterras
Hoofdtuin zonneterras
Hoofdtuin achterom nee

Bergruimte

Schuur/berging Box
Voorzieningen
  Isolatie

   Parkeergelegenheid

   Garage
   • Parkeerplaats
   Faciliteiten

    Onderhoud

    Onderhoud binnen goed
    Onderhoud buiten goed

    Overig

    Huidig gebruik Woonruimte
    Huidige bestemming Woonruimte

    Buurtstatistieken Kop van Zuid

    Leeftijd buurtbewoners

    Huishoudens

    Koop/Huur

    Ontdek het appartement

    Landverhuizersplein 97, 3072 MH, Rotterdam
    Landverhuizersplein 97, 3072 MH, Rotterdam

    Hier zult u wonen

    Landverhuizersplein 97, 3072 MH, Rotterdam

    Schaduwwijzer

    Dit appartement bezichtigen?
    Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

    Gerelateerde woningen

    Platehaven 91, 2993 HR, Barendrecht
    Platehaven 91, 2993 HR, Barendrecht
    Bekijk alle afbeeldingen
    Platehaven 91
    2993 HR, Barendrecht
    • 223 m²
    • 4
    € 1.150.000 k.k.
    Middenmolendijk 177, 2986 AB, Ridderkerk
    Middenmolendijk 177, 2986 AB, Ridderkerk
    Bekijk alle afbeeldingen
    Middenmolendijk 177
    2986 AB, Ridderkerk
    • 387 m²
    • 7
    € 1.250.000 k.k.
    William Boothlaan 120, 3012 VJ, Rotterdam
    William Boothlaan 120, 3012 VJ, Rotterdam
    Bekijk alle afbeeldingen
    Verkocht onder voorbehoud
    William Boothlaan 120
    3012 VJ, Rotterdam
    • 186 m²
    • 6
    € 1.195.000 k.k.