Nesselande

Nesselande

Ooms woningen in Rotterdam Nesselande, recreatie en rust. Bekende voetballers spelen een toernooitje voetvolley op het strand. Je ziet ze vanaf het terras, dat wordt omringd door palmbomen. Is dit de Middellandse Zee? Nee dit is Nesselande; een moderne wijk met brede lanen, luxe woningen en een mediterrane boulevard. Neem een architect in de hand en ontwerp zonder voorwaarden je eigen woning aan het water. Of kies voor een nieuwbouwwoning waarvan je zelf de indeling bepaalt.

Voorzieningen

Een zoon van drie en dochter van elf? Geen probleem. Op de brede school zitten de peuterspeelzaal, kinderopvang, basisschool, en buitenschoolse opvang in één gebouw. Na schooltijd spelen de jonge kinderen in de speeltuin en halen de oudere kids stunts uit op de halfpipe in het Rietveldpark.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Onze vestiging in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie