Rick Davidsz

Erkend Financieel Adviseur

Rick Davidsz

Over mij

Mijn naam is Rick Davidsz, sinds 2003 ben ik Erkend Hypotheekadviseur. Mijn kerntaken bestaan uit het geven van hypotheekadvies, het begeleiden van de klant gedurende het gehele hypotheekproces en het geven van service en advies ook na het afsluiten van uw hypotheek. Het is belangrijk dat een hypotheek past bij uw financiële situatie en de manier waarop je wilt leven.

Het is niet alleen van belang wat je nu kunt lenen en of je de hypotheek nu kunt betalen maar of dit ook in de toekomst het geval zal zijn, wanneer je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt of werkloos wordt of met pensioen gaat.

Mijn laatste berichten

Succes gegarandeerd: 'Ooms geeft niet snel op en dat maakt echt het verschil!'
Financieel
Succes gegarandeerd: 'Ooms geeft niet snel op en dat maakt echt het verschil!' Elke dag weer hebben we te maken met uitdagende vraagstukken bij Ooms Financieel Adviseurs. We besparen kosten noch moeite om een passende hypotheek voor jou te krijgen, mét de beste...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie