Gert-Jan Lodder

Hypothecair Planner - Partner

Gert-Jan Lodder

Over mij

Sinds maart 2002 ben ik werkzaam bij Ooms Financieel Adviseurs. Mijn vaste kantoor is in Barendrecht, maar vanwege het grote aantal relaties die wij de afgelopen jaren erbij hebben gekregen, kom ik regelmatig ook op de andere kantoren van Ooms Financieel Adviseurs. Vanaf de middelbare school ben ik al werkzaam in de financiële dienstverlening.

 

Het leuke van mijn werk als Hypothecair Planner is om voor iedereen die een woning koopt een bij hem/haar passende hypotheek te vinden en af te sluiten. Klantbelang staat hier voorop. Daarnaast is het belangrijk om een langdurige relatie aan te gaan met de klant om zo zijn financiële vraagbaak te zijn voor alles wat met financiële zaken te maken heeft. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie