Esther Koorengevel

Directiesecretaresse

Esther  Koorengevel

Over mij

Mijn naam is Esther Koorengevel-Meijer en ik ben sinds 1 februari 2021 werkzaam bij Ooms Rotterdam in de functie van Directiesecretaresse. Dienstverlening, ondersteunen en ontzorgen van directieleden zit in mijn DNA. Fungeren als de spil in een organisatie en een ondersteunende bijdrage mogen leveren bij het nemen van één van de belangrijkste besluiten die cliënten van Ooms in hun leven nemen, is fantastisch. 

Naast het ondersteunen van Eric van Veen, directeur Ooms Financieel Adviseurs, ben ik teamleider Office Management. In dit team behandelen wij alle vraagstukken van de interne klant en doen we er alles aan deze naar tevredenheid af te handelen. Kortom, een functie met veel diversiteit waarbij geen dag hetzelfde is.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie