Charlotte Steijlen- van Waart

Commercieel Medewerker Wonen

Charlotte Steijlen- van Waart

Over mij

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Ooms; een makelaarskantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Mijn naam is Charlotte Steijlen en ik ben werkzaam in de binnendienst als secretaresse op ons kantoor in Barendrecht. Mijn dagelijkse bezigheden richten zich op alle administratie, welke betrekking heeft op het gehele verkoop- en aankooptraject van (nieuwbouw)woningen en taxaties.

Tevens de inkomende en uitgaande telefoonafhandeling. Mede door de veelzijdigheid van werk en de persoonlijke contacten met opdrachtgevers en (potentiële) kopers, doe ik dit werk nog altijd met veel plezier.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie