Huis verkopen in Spijkenisse -  41021

Huis verkopen in Spijkenisse

Wil je jouw huis in Spijkenisse te koop zetten? Ooms Makelaars kent de huizenmarkt hier als geen ander. Wij weten voor welke doelgroep jouw woning interessant is. Zo matchen we vraag en aanbod. Wij garanderen de hoogste opbrengst, persoonlijke dienstverlening en topservice. Laat ons dus je huis te koop zetten.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Noordkade 15 te Spijkenisse, of bellen: 0181 - 69 23 33.

Ja, ik wil mijn huis in Spijkenisse verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

spijkenisse

Beste prijs voor jouw woning

Iedereen wil de beste prijs voor zijn woning. Zo koop je met minder zorgen een volgend huis. Bovendien heb je er jaren met plezier geleefd en de boel met liefde onderhouden. Het is mooi wanneer een ander die waarde ook inziet. Professionele ondersteuning helpt je het juiste bedrag te formuleren. Dat maakt het verschil.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
spijkenisse

Verkoop je woning voor de beste prijs

Wanneer je weet wat je moet doen, is het verkopen van een huis niet lastig in deze markt. Ooms helpt je hier graag bij. Wij kennen de markt en helpen je de woning te verkopen met een goed resultaat. We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Die is bovendien helder en doelgericht. Neem contact met ons op.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Wij nemen al je zorgen uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Spijkenisse is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten.

Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Mercuriusstraat 33

Wij zijn zeer goed geholpen door de financiële man Edo van der Woude en de makelaar Chantal. Wij hadden geen ervaring met het kopen en verkopen van een huis en genoemde mensen hebben ons zeer goed begeleid.

8,0 10 1
Geschreven op
Gooischelaan 8

Voor de 2e keer hebben wij gebruik gemaakt van Ooms Makelaardij en naar volle tevredenheid. Wij troffen ook nu weer een deskundige en betrouwbare makelaar wiens advies en kennis van de markt zeer waardevol voor ons was. De profesionele aanpak van makelaar Chantal Poot en de snelle en zorgvuldige communicatie vanuit haar en het kantoor, hebben er voor gezorgd dat ons huis snel is verkocht. Wij kunnen alleen maar zeggen wederom een uitstekende ervaring met Ooms

9,0 10 1
Geschreven op
Aïdastraat 26

Onze makelaar was Chantal Poot van Ooms en wij zijn erg te spreken over haar. Snelle en fijne contacten. De bezichtigingen vanuit de binnendienst werden snel en vakkundig ingepland. Het maximale is eruit gehaald denken wij.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wederom een fijne gesprekken en er is een helder proces gevolgd om tot een hypotheek te komen welke past binnen onze mogelijkheden en wensen.

10 10 1
Geschreven op
Belle van Zuylenstraat 3

Toen ik plannen had om mijn huis te verkopen heb ik 3 makelaars uitgenodigd. Ooms makelaars had toen het beste verhaal en kwam op mij over dat ze de beste kennis van de markt hebben.Toen mijn huis een aantal maanden later in de verkoop ging heeft makelaar Frank van Ooms makelaars mij niet teleurgesteld. Sterker nog, hij heeft me zelfs verbaasd en verrast dat hij zo'n goede verkoop heeft weten te realiseren. Dit heeft me nog een fles champagne voor hem gekost, maar

9,0 10 1
Geschreven op
Johan van der Poortenlaan 37

Zoek je een betrouwbare makelaar met kennis van de markt? een makelaar die niet alleen snel, maar goed verkoopt? dan zit je bij Chantal van Ooms goed!Geen vraag was te veel en de korte lijntjes (o.a. via de app) waren prettig. Na de bezichtigingen een eerlijke en duidelijke update. Ook dank aan de medewerkers van het kantoor. Ook zij waren behulpzaam en meedenkend!We kunnen Ooms Spijkenisse zeker aanraden!

10 10 1
Geschreven op
Amazonestraat 4

Zeer tevreden over de begeleiding en de deskundigheid. Er wordt met je meegedacht. Goede bereikbaarheid. Een goede keuze geweest. Houdt zich aan de gemaakte afspraken.

10 10 1
Geschreven op
Schuytstraat 86

Het contact verliep soepel en we werden goed op de hoogte gehouden. Na elke bezichtiging was er bericht met een goede inschatting of er echt interesse was en wat we konden verwachten.

9,0 10 1
Geschreven op
Lucretia van Merkenstraat 61

Het hele verkoopproces verliep soepel, vlot en plezierig. Chantal en Frank zijn fijne makelaars en ook de prettige ondersteuning van de dames van de binnendienst mag niet onvermeld blijven!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundige en klantvriendelijke adviseur, zou ik zeker aanbevelen

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 122 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2411

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie