Huis verkopen in Spijkenisse -  41021

Huis verkopen in Spijkenisse

Wil je jouw huis in Spijkenisse te koop zetten? Ooms Makelaars kent de huizenmarkt hier als geen ander. Wij weten voor welke doelgroep jouw woning interessant is. Zo matchen we vraag en aanbod. Wij garanderen de hoogste opbrengst, persoonlijke dienstverlening en topservice. Laat ons dus je huis te koop zetten.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Noordkade 15 te Spijkenisse, of bellen: 0181 - 69 23 33.

Ja, ik wil mijn huis in Spijkenisse verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

spijkenisse

Beste prijs voor jouw woning

Iedereen wil de beste prijs voor zijn woning. Zo koop je met minder zorgen een volgend huis. Bovendien heb je er jaren met plezier geleefd en de boel met liefde onderhouden. Het is mooi wanneer een ander die waarde ook inziet. Professionele ondersteuning helpt je het juiste bedrag te formuleren. Dat maakt het verschil.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
spijkenisse

Verkoop je woning voor de beste prijs

Wanneer je weet wat je moet doen, is het verkopen van een huis niet lastig in deze markt. Ooms helpt je hier graag bij. Wij kennen de markt en helpen je de woning te verkopen met een goed resultaat. We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Die is bovendien helder en doelgericht. Neem contact met ons op.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Wij nemen al je zorgen uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Spijkenisse is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten.

Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Salamanderveen 239

Alle medewerkers van Ooms makelaars hebben ons steeds heel vriendelijk te woord gestaan en kwamen hun afspraken ook na.Wat betreft de bepaling van de verkoopprijs zijn wij ook tevredenWij hebben geen min punten dus Ooms makelaars zijn aan iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Pascalle van Wensveen

Fijne open communicatie, reageert snel en heel deskundig

10 10 1
Geschreven op
Saturnusstraat 18

Joost betrof mijn makelaar; een sociale, meedenkende, deskundige, kennisgerichte en eerlijke makelaar. Ooms Makelaars is toegankelijk en klantgericht wat prettig voor het contact is. De woning wordt goed in kaart gebracht. Een tevreden verkoper die blij is dat alles netjes geregeld is! Gr Wendy

10 10 1
Geschreven op
Dhr. Romijn

Fijne contacten, goede adviezen en goede terugkoppeling bezichtigingen. Blij dat we voor Ooms hebben gekozen voor de verkoop van onze woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Marissa van der Linden

Edo heeft goed naar onze wensen geluisterd en deze omgezet naar een goed financieel advies. Met de dames van de backoffice hebben we altijd fijn contact gehad. Er werd altijd direct gereageerd op onze vragen, zowel via de mail als via de telefoon. We zouden daarom Ooms financieel adviseurs aan iedereen aanraden!

10 10 1
Geschreven op
Ida Wassermanstraat 70

Mijn contact met de makelaar was heel erg goed, wanneer ik ook contact zocht ik werd bijna altijd direct gehoord of werd ik snel terug gebeld. Ook werd ik heel erg goed begeleid met het verkoop. Ik heb geen negatieve punten wat ik kan benoemen. Aan mijn verwachtingspatroon is voldaan. Klasse Frank van Ooms

9,0 10 1
Geschreven op
H van dintel

Nou heb helemaal niks aan te merken. Service was uitstekend.

10 10 1
Geschreven op
Labrijnstraat 6

Wat ik vooral fijn vond dat als ik iets vroeg er gelijk iets mee gedaan werd !Zoals verandering van prijs en ook andere foto,s .Wij waren toch wel heel vasthoudend in het feit van snel verkopen en het huis was niet makkelijk verkoopbaar aangezien het op een plek stond waar maar een bepaalde groep kijkers op afkwam.

8,0 10 1
Geschreven op
Wilhelmina Hofman-Pootstraat 10

Wij zijn heel goed en deskundig geholpen door Joost. Hij is een zeer enthousiast persoon, die echt naar je luistert en ook goede adviezen geeft. Dit hebben wij ervaren voor zowel de verkoop van ons huis, als de aankoop van ons nieuwe huis. We konden met al onze vragen terecht bij Joost, er werd altijd zeer snel gereageerd. Nadat de eerste twee serieuze kopers van ons huis afhaakte, wist Joost dit in een halve dag op te lossen en was ons huis dezelfde dag alsnog

10 10 1
Geschreven op
Herculesstraat 12

Na contact met 2 andere collega makelaars viel onze keuze op Ooms.De kennismaking en verdere afwikkeling was uitstekend, zeker als wij in aanmerking nemen, dat de verkoop niet zonder problemen is verlopen (1e definitieve koper haakte op het laatste moment af.) Het vervolg door de begeleidend makelaar werd wederom goed aangepakt. Dit resulteerde in de definitieve verkoop na circa 14 dagen. De overeengekomen verkoopprijs vond plaats tot onze volledige tevredenheid.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 105 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2690

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie