Huis verkopen in Spijkenisse -  41021

Huis verkopen in Spijkenisse

Wil je jouw huis in Spijkenisse te koop zetten? Ooms Makelaars kent de huizenmarkt hier als geen ander. Wij weten voor welke doelgroep jouw woning interessant is. Zo matchen we vraag en aanbod. Wij garanderen de hoogste opbrengst, persoonlijke dienstverlening en topservice. Laat ons dus je huis te koop zetten.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Noordkade 15 te Spijkenisse, of bellen: 0181 - 69 23 33.

Ja, ik wil mijn huis in Spijkenisse verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

spijkenisse

Beste prijs voor jouw woning

Iedereen wil de beste prijs voor zijn woning. Zo koop je met minder zorgen een volgend huis. Bovendien heb je er jaren met plezier geleefd en de boel met liefde onderhouden. Het is mooi wanneer een ander die waarde ook inziet. Professionele ondersteuning helpt je het juiste bedrag te formuleren. Dat maakt het verschil.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
spijkenisse

Verkoop je woning voor de beste prijs

Wanneer je weet wat je moet doen, is het verkopen van een huis niet lastig in deze markt. Ooms helpt je hier graag bij. Wij kennen de markt en helpen je de woning te verkopen met een goed resultaat. We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Die is bovendien helder en doelgericht. Neem contact met ons op.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Wij nemen al je zorgen uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Spijkenisse is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten.

Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Ruud van der Vin

ga zo door!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

wij kennen Edo al van een vorige hypotheek transactie waar wij goede ervaringen mee hadden en daarom weer voor hem hebben gekozen.De nieuwe hypotheek is wederom goed en snel verlopen, ook het contact met Rosalina verliep fantastisch.

9,0 10 1
Geschreven op
Schaepmanstraat 8

Onze aankoopmakelaar heeft prima werk geleverd en was ook zeer betrokken! Zelfs in zijn vrije tijd heeft hij zelfs nog akties ondernomen om alles in goede banen te leiden en dit heeft er in geresulteerd dat wij binnen een paar dagen ons huis verkocht hebben! Bedankt Ooms en in het bijzonder voor Jordi en Chantal!

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 100

Dankzij Chantal van Ooms Makelaars snel mijn woning verkocht. Goed bereikbaar voor alle vragen en vriendelijk geholpen.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Matthijs Bosma

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wij zijn heel tevreden over de wijze van snelle en professionele afhandeling. Tevens de vriendelijke en accurate benadering van uw personeel.

10 10 1
Geschreven op
Uitstraat 73

Ooms heeft mijn woning voor de beste prijs in de kortste tijd verkocht. Er werd in de voorbereidende fase ook snel geschakeld om de woning zsm online te krijgen. Gewoon top geregeld en geheel ontzorgd door het team van Ooms Spijkenisse.

9,0 10 1
Geschreven op
Jolanda Bakx Mensink

Wij waren nogal een aparte casus Super dat er in ons geloofd werdHierdoor onze droom wens gerealiseerd

10 10 1
Geschreven op
Raaigras 73

Wij hebben Ooms makelaars gekozen om hun vakkundigheid. Tijdens de waardebepaling was de indruk erg positief. Er werd goed met ons meegedacht en gevraagd wat wij zelf graag wilde. Verder werden wij steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken wat wij als zeer fijn aanvaard hebben. Ooms makelaars komt erg professioneel over en toch gemoedelijk. Wij zouden Ooms makelaars zeker aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 120 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2313

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie