Huis verkopen in Spijkenisse -  41021

Huis verkopen in Spijkenisse

Wil je jouw huis in Spijkenisse te koop zetten? Ooms Makelaars kent de huizenmarkt hier als geen ander. Wij weten voor welke doelgroep jouw woning interessant is. Zo matchen we vraag en aanbod. Wij garanderen de hoogste opbrengst, persoonlijke dienstverlening en topservice. Laat ons dus je huis te koop zetten.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Noordkade 15 te Spijkenisse, of bellen: 0181 - 69 23 33.

Ja, ik wil mijn huis in Spijkenisse verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

spijkenisse

Beste prijs voor jouw woning

Iedereen wil de beste prijs voor zijn woning. Zo koop je met minder zorgen een volgend huis. Bovendien heb je er jaren met plezier geleefd en de boel met liefde onderhouden. Het is mooi wanneer een ander die waarde ook inziet. Professionele ondersteuning helpt je het juiste bedrag te formuleren. Dat maakt het verschil.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
spijkenisse

Verkoop je woning voor de beste prijs

Wanneer je weet wat je moet doen, is het verkopen van een huis niet lastig in deze markt. Ooms helpt je hier graag bij. Wij kennen de markt en helpen je de woning te verkopen met een goed resultaat. We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Die is bovendien helder en doelgericht. Neem contact met ons op.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Wij nemen al je zorgen uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Spijkenisse is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten.

Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Mitchell Roos

Wij hebben ons huisje gekocht met behulp van Edo.We hadden een hele korte oplevering en moesten dus heel snel handelen.We hebben binnen 2 weekjes de hypotheek rond gekregen dankzij de hulp van Edo.Kennis van zaken en heel behulpzaam met alles inleveren voor de hypotheek.Kortom, een dikke 10 van ons!! Bedankt Edo en team !

10 10 1
Geschreven op
Margaret Staal-Krophollerstraat 18

Contact liep goed. Vragen werden snel beantwoord, werd snel geschakeld. Prettig om ook het bedrag vooraf te weten wat je kwijt bent.

9,0 10 1
Geschreven op
Chantal Weber

Super blij met Edo zijn werk. Het was een spannende tijd van 2 weken waarin de hypotheek geregeld moest worden. Alles is gelukt en naar wens. Petje af.

10 10 1
Geschreven op
Wagenmaker 29

Goed alleen jammer dat mijn tussenpersoon is verandert maar de nieuwe tussenpersoon alleen telefonisch hebt gesproken

8,0 10 1
Geschreven op
Ramón Faragó

10 10 1
Geschreven op
Kavita Chigharoe

Edo heeft echt naar ons geluisterd en begreep wat belangrijk voor ons was. Hij heeft echt een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van onze droom.

9,0 10 1
Geschreven op
Theo Dobbepad 31

Soms heb je bij het eerste contact al het idee dat je iemand al jaren kent. Dat was bij Joost van Duin van Ooms makelaars het geval. Vanaf dag één een zeer prettige samenwerking. Mede door het vakmanschap van Joost was het huis in no-time verkocht.Klasse Joost !

9,0 10 1
Geschreven op
Rick Rath

Vanaf het eerste moment gelijk al tevreden over Edo. Duidelijk, meedenkend over verschillende mogelijkheden en snel met de reacties.

10 10 1
Geschreven op
Verschansing 48

open en eerlijk en zeer klant gericht, top.ik moet nog 57 karakters typen, dat vind ik dan weer een beetje minder.

9,0 10 1
Geschreven op
Neptunusstraat 20 K

De makelaar F Ondersteijn was vriendelijk en beleefd. Mocht hij geen antwoord hebben op onze vragen dan zocht hij het meteen uit. Snelle en correcte behandeling kregen wij. Het resultaat was dat het appartement al na 1 weekend bezichtigen werd verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 106 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2996

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie