Huis verkopen in Spijkenisse -  41021

Huis verkopen in Spijkenisse

Wil je jouw huis in Spijkenisse te koop zetten? Ooms Makelaars kent de huizenmarkt hier als geen ander. Wij weten voor welke doelgroep jouw woning interessant is. Zo matchen we vraag en aanbod. Wij garanderen de hoogste opbrengst, persoonlijke dienstverlening en topservice. Laat ons dus je huis te koop zetten.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Noordkade 15 te Spijkenisse, of bellen: 0181 - 69 23 33.

Ja, ik wil mijn huis in Spijkenisse verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Best verkopende makelaar
Hoogste Opbrengst Garantie
Grootste database met potentiële kopers
spijkenisse

Beste prijs voor jouw woning

Iedereen wil de beste prijs voor zijn woning. Zo koop je met minder zorgen een volgend huis. Bovendien heb je er jaren met plezier geleefd en de boel met liefde onderhouden. Het is mooi wanneer een ander die waarde ook inziet. Professionele ondersteuning helpt je het juiste bedrag te formuleren. Dat maakt het verschil.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?
spijkenisse

Verkoop je woning voor de beste prijs

Wanneer je weet wat je moet doen, is het verkopen van een huis niet lastig in deze markt. Ooms helpt je hier graag bij. Wij kennen de markt en helpen je de woning te verkopen met een goed resultaat. We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Die is bovendien helder en doelgericht. Neem contact met ons op.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Volgende: Marketing!
Volgende: Bezichtigingen
Volgende: Onderhandelen
Volgende: Benaderen potentiële kopers

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Wij nemen al je zorgen uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Spijkenisse is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten.

Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Fauréstraat 12
Fauréstraat 12
Fauréstraat 12

Fijn contact, iedere vraag wordt beantwoord, kundig en meedenkend. Ik werd bij iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden en deze werden ook toegelicht. Vlotte en goede verkoop van de woning. Aanrader!

Zoutgras 11
Zoutgras 11
Zoutgras 11

Hierbij kan ik iedereen Ooms makelaars aanbevelen, zeer vriendelijk en behulpzaam kantoor personeel.Wat betreft de makelaar Derek van Laren die voor ons de volledige verkoop heeft afgehandeld willen we bedanken voor zijn feedback, vriendelijkheid en de kennis van zaken.

Lange Groeneweg 19
Lange Groeneweg 19
Lange Groeneweg 19

Fijne professionele verkoop en afhandeling. Vaker door ooms huis gekocht en verkocht altijd zeer professioneel

Ottersveen 173
Ottersveen 173
Ottersveen 173

Derek van Laren is een betrokken makelaar met kennis van zaken die zijn afspraken nakomt. Contact was zeer prettig, ook toen er wat afwijkende zaken geregeld moesten worden werd er verantwoordelijkheid genomen en werden we ontzorgd.

Truus Smulders-Beliënstraat 24
Truus Smulders-Beliënstraat 24
Truus Smulders-Beliënstraat 24

Zeer tevreden met Chantal Poot van Ooms makelaars ,over het gehele verkooptraject Prachtige verkooppresentatieSnelle en goede begeleiding van bezichtigingenSnelle feedback over de ontwikkelingen, snel reageren en direct bereikbaarChantal is deskundig enthousiast en weet waar ze over praat

Sluiskade 76
Sluiskade 76
Sluiskade 76

de samenwerking met ooms makelaar chantal poot hebben wij als zeer prettig ervaren. de begeleiding van de verkoop is op een zeer deskundige manier begeleid!

Overhandstraat 70
Overhandstraat 70
Overhandstraat 70

Derk van Laren & Joost van Duin hebben ons heel goed begeleid in het verkopen van ons huis. ook na wat tegenslagen wisten de heren het toch altijd een positieve draai aan te geven. zal ze zeker aanraden bij anderen

Overhandstraat 70
Overhandstraat 70
Overhandstraat 70

We hadden te maken met Joost en Derek ( vooral derek) We zijn Altijd netjes op de hoogte gehouden! En de gesprekken hebben we als enorm fijn beschouwen. Veel gelachen maar ook heel serieus geholpen met al onze vragen. We hebben wat hobbels gehad omtrent de verkoop maar Derek bleef altijd

Geepstraat 30
Geepstraat 30
Geepstraat 30

Derek is echt de beste makelaar die er bestaat. Hij dacht volledig mee en heeft ons zoveel meer geboden, dan de service die hij had kunnen verlenen. Hij was altijd bereikbaar, deed net even dat stapje extra. Tijdens onze vakantie heeft hij in 2 dagen onze woning weten te verkopen, wie had

Meldedonk 23
Meldedonk 23
Meldedonk 23

Goede service en deskundigheid, binnen 2 weken mijn woning verkocht, vriendelijk en persoonlijk contact met de medewerkers, top geregeld.

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie