Huis verkopen in Spijkenisse -  41021

Huis verkopen in Spijkenisse

Wil je jouw huis in Spijkenisse te koop zetten? Ooms Makelaars kent de huizenmarkt hier als geen ander. Wij weten voor welke doelgroep jouw woning interessant is. Zo matchen we vraag en aanbod. Wij garanderen de hoogste opbrengst, persoonlijke dienstverlening en topservice. Laat ons dus je huis te koop zetten.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Noordkade 15 te Spijkenisse, of bellen: 0181 - 69 23 33.

Ja, ik wil mijn huis in Spijkenisse verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

spijkenisse

Beste prijs voor jouw woning

Iedereen wil de beste prijs voor zijn woning. Zo koop je met minder zorgen een volgend huis. Bovendien heb je er jaren met plezier geleefd en de boel met liefde onderhouden. Het is mooi wanneer een ander die waarde ook inziet. Professionele ondersteuning helpt je het juiste bedrag te formuleren. Dat maakt het verschil.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
spijkenisse

Verkoop je woning voor de beste prijs

Wanneer je weet wat je moet doen, is het verkopen van een huis niet lastig in deze markt. Ooms helpt je hier graag bij. Wij kennen de markt en helpen je de woning te verkopen met een goed resultaat. We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Die is bovendien helder en doelgericht. Neem contact met ons op.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Wij nemen al je zorgen uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Spijkenisse is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten.

Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Vermaatstraat 3

Aankoopmakelaar handelde snel en doortastend. Wist goed aan te geven of we wel of niet moesten bieden.

9,0 10 1
Geschreven op
Jacob van Lennepstraat 14

Heel erg vriendelijk en behulpzaam. Als ik vraag had kun ik altijd stellen.En mijn huis binnen een verkocht. Ik ben echt tevreden er over .

10 10 1
Geschreven op
Ed Verbrugge

9,0 10 1
Geschreven op
Lokhorsterland 9

1 jaar en 3 maanden ons appartement te koop gestaan. Dagmar van Ooms zorgde al snel voor de keuze met hun in zee te gaan, professioneel begeleide ze ons met alles en kwam al haar afspraken netjes na. Maar Dagmar ging helaas na enkele maanden naar een andere vestiging. Chantal werd onze tweede contact persoon bij Ooms, dit ging traag, de communicatie was niet professioneel, bot en we hadden niet het gevoel dat ze meedacht. Wij hebben aangegeven dat we een ander

9,0 10 1
Geschreven op
C. van Tol

Valt niets aan te verbeteren. Deskundig en snelle behandeling

10 10 1
Geschreven op
Wijnruitstraat 311

We zijn heel erg goed begeleid door Ooms makelaar ( Frank). Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel op vragen.We zijn erg tevreden en zouden Ooms makelaar zeker weer kiezen.

8,0 10 1
Geschreven op
Remco Hoveling

gewoon top, al jaren fan van Paul en zal ik ook altijd blijven

10 10 1
Geschreven op
Merwedestraat 25

Prima geholpen met goed advies. duidelijk en concreet en voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ooms financials has given good advice on mortgages. Edo solved all the impediments in the mortgage process and helped to get a mortgage for low interest.

9,0 10 1
Geschreven op
Martina Kramersstraat 5

Het contact met de makerlaar verliep goed. Wel moet er op gelet worden dat als een woning verhuurd is, dat er een bord word geplaats met de tekst Tekoop

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 117 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2515

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie