Huis verkopen in Lansingerland -  41031

Huis verkopen in Lansingerland

Je huis verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Ooms Makelaars helpt je bij alle aspecten van de transactie. Onze dienstverlening is persoonlijk en integer. We houden van korte lijnen en houden je op hoogte van onze gemeenschappelijke missie: de stressvrije verkoop van jouw woning voor de hoogste prijs.

Ben je van plan jouw huis in Lansingerland te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Westerwater 44, of bellen: 010 - 302 99 99.

Ja, ik wil mijn huis in Lansingerland verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

lansingerland

De beste prijs voor jouw woning

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Lansingerland weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Verkoop je woning voor de beste prijs

Je huis verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht. Jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

lansingerland

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Lansingerland is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Weegbree 85

Zeer capabele makelaar met kennis van de markt, groot regionaal bereik en goede snelle communicatie. Heel blij en tevreden hoe Jim en Anissa ons hebben geholpen bij de verkoop van onze woning. Ik zou iedereen Ooms Landsingerland aanraden.

10 10 1
Geschreven op
Korenbloem 4

Een duidelijke introductie met strategie met goede onderbouwing. Eerlijke verwachtingen en een glasheldere opdrachtovereenkomst. Tijdens verkooptraject snelle en duidelijke communicatie, plaats voor overleg en een goede fotoreportage. Korte lijnen en snelle informatie, ook digitaal, met inzicht in statistieken over eigen onroerend goed. Prettige en goede begeleiding en verzorging over het hele traject.

9,0 10 1
Geschreven op
De Loete 48

Jim Pezie heeft erg goed geholpen en was altijd beschikbaar om even eea af te stemmen. Zelfs op feestdagen was hij beschikbaar. Hij heeft me verder gekoppeld aan allerlei andere diensten van ooms. Erg fijn om met hem samen te werken.

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 77

Wij zijn echt onwijs blij met Ooms Makelaars! Jim heeft ons geholpen met de verkoop van het huis. Eerst een erg fijn gesprek gehad thuis en tijdens het hele traject ontzettend goed geassisteerd door kantoor. Ze hebben echt een stapje extra gezet (nog een keer foto's komen maken op een zonnige dag en nabellen van de VVE beheer groep voor een opstalverzekering polis). Dat de makelaar in deze tijd dit extra stapje zet is echt fantastisch! Dank voor jullie hulp &

10 10 1
Geschreven op
Smaragd 69

Het contact met de makelaar Jim Pezie van Ooms was correct, deskundig.Hij was goed benaderbaar en actief.Ondernam actie wanneer het nodig was.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 91

Jim Pezie (makelaar) en Anissa Cairo (kantoor) hebben me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Het contact verliep gemakkelijk; zowel telefonisch als via email. Ooms Makelaars Lansingerland heeft goed geluisterd naar mijn individuele wensen rondom de verkoop en alles is gegaan zoals gewenst.

8,0 10 1
Geschreven op
Rozenoord 28

Het contact met de makelaar en het kantoor verliep in het gehele traject gemakkelijk. Ze reageren snel op vragen en zijn goed bereikbaar en bellen terug als ze een oproep niet aan kunnen nemen. De makelaar stelde een goed passend verkoopplan voor en heeft kennis van de lokale markt. Prettig om zaken mee te doen.

10 10 1
Geschreven op
Belcampostraat 33

Zonder de hulp van onze aankoopmakelaar Jim waren wij denk ik nu nog bezig met zoeken naar een huis.

10 10 1
Geschreven op
Diamant 20

Ik heb Uistekende behandeling ontvangen van de heer j. Pezie en mw. Anissa Caïro. Waarvoor mijn dank.

9,0 10 1
Geschreven op
Hoekeindseweg 160

Jim heeft ons heel goed geholpen!Hij was altijd goed bereikbaar en heeft altijd een deskundige advies gegeven.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 46 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2553

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie