Huis verkopen in Lansingerland -  41031

Huis verkopen in Lansingerland

Je huis verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Ooms Makelaars helpt je bij alle aspecten van de transactie. Onze dienstverlening is persoonlijk en integer. We houden van korte lijnen en houden je op hoogte van onze gemeenschappelijke missie: de stressvrije verkoop van jouw woning voor de hoogste prijs.

Ben je van plan jouw huis in Lansingerland te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Westerwater 44, of bellen: 010 - 302 99 99.

Ja, ik wil mijn huis in Lansingerland verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

lansingerland

De beste prijs voor jouw woning

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Lansingerland weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Verkoop je woning voor de beste prijs

Je huis verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht. Jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

lansingerland

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Lansingerland is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Saturnus 22

Het eerste gesprek voelde meteen goed. Dit is de eerste keer dat ik mijn huis verkoop en wist niet precies wat me te wachten stond. Jim is goed bereikbaar voor vragen en was erg behulpzaam, vriendelijk en heeft kennis van zaken!!

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 77

Door Corona, onduidelijkheid van het effect daarvan op de huizenmarkt, en andere gebeurtenissen had ik wel momenten dat ik mij afvroeg of het allemaal wel (snel) rond zou komen. Op zo'n moment moet je een makelaar kunnen vertrouwen. Jim was doorgaans goed geïnformeerd, en koppelde de informatie van bezichtiging direct terug. We zaten op 1 lijn qua keuzes en beslissingen.

9,0 10 1
Geschreven op
Saffier 57

Gekozen voor Ooms vanwege geografische bekendheidOnze makelaar was Jim Pezie. Makelaars zijn veelal wat afstandelijk of juist te familiairJim wist daar een uitstekende balans in te vinden, naast bijzondere deskundigheid.Ook de ondersteuning vanaf kantoor was helemaal goed.Kortom meer dan tevreden.Pleun en Joke Lok

10 10 1
Geschreven op
Zomertaling 18

Het contact via de makelaar verliep hartstikke fijn. We hebben onze woning binnen 2 weken verkocht waarbij de makelaar snel en kundig heeft gehandeld. Ook tijdens de onderhandelingen hebben zij ons goed geadviseerd zodat we voor de beide partijen de beste voorwaarden hadden.

10 10 1
Geschreven op
Beatrixstraat 11

Het contact met onze makelaar Jim, verliep erg goed. Kregen altijd snelle reactie op onze vragen. En was altijd bereidt om ons te helpen. Geen spijt van onze keuze voor deze makelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Castor 61

Contact verliep goed.In het traject waren wat hobbels, ook vanwege de crisis, dit is goed opgepakt.

8,0 10 1
Geschreven op
Parklaan 17

Wij zijn zeer tevreden met de diensten die Jim voor ons heeft verricht als aankoopmakelaar en de diensten van zijn medewerkster Anissa. Zij waren altijd goed bereikbaar, enthousiast, en dachten veel met ons mee. De dag na het ondertekenen van de overeenkomst van opdracht, kwam Jim bijvoorbeeld al met enkele suggesties voor woningen. Dat was een aangename verrassing, omdat wij hadden begrepen dat in de huidige huizenmarkt het daadwerkelijke zoeken

10 10 1
Geschreven op
Rippingstraat 4

Ik werd door de heer J. Pezie en mevrouw Caïro deskundig begeleid en vriendelijk te woord gestaan als ik iets niet snapte. Vanwege mijn dyslexie en cijferblindheid had ik regelmatig hulp nodig. Maar ik heb geen enkele keer het gevoel gekregen dat ik dom of onhandig ben geweest. Kortom; een prima makelaar.

10 10 1
Geschreven op
Pijlkruidstraat 19

Ik ben zeer tevreden. Leuke spontane makelaar die altijd zijn afspraken na komt. Hij geeft ook feedback na de bezichtiging.

10 10 1
Geschreven op
Diamant 4

Ooms Berkel en Rodenrijs is een prima makelaar, duidelijk, vakkundig en effectief ! Wij zijn zeer tevreden !

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 33 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2162

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie