Huis verkopen in Lansingerland -  41031

Huis verkopen in Lansingerland

Je huis verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Ooms Makelaars helpt je bij alle aspecten van de transactie. Onze dienstverlening is persoonlijk en integer. We houden van korte lijnen en houden je op hoogte van onze gemeenschappelijke missie: de stressvrije verkoop van jouw woning voor de hoogste prijs.

Ben je van plan jouw huis in Lansingerland te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Westerwater 44, of bellen: 010 - 302 99 99.

Ja, ik wil mijn huis in Lansingerland verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

lansingerland

De beste prijs voor jouw woning

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Lansingerland weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Verkoop je woning voor de beste prijs

Je huis verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht. Jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

lansingerland

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Lansingerland is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Vissendreef 113

Jim en Anissa zijn mijn aanspreekpunten geweest. Super vriendelijk, correct en deskundig. Mijn huis is in deze tijd voor een fantastisch bedrag verkocht. Een bedrag die ik zonder Ooms makelaars niet had durven dromen. Contacten lopen vlot, documenten worden snel opgesteld. Het is een professioneel team/bedrijf waarmee je prettig zaken kan doen. Ik ben er erg blij mee en mocht er ooit nog een ander huis moeten komen, dan weet ik wie mijn makelaar wordt.

9,0 10 1
Geschreven op
de Zonnebaars 36

De Makelaar die ons huis verkocht vanuit kantoor Berkel en Rodenrijs hebben wij gekozen uit drie verschillende makelaarskantoren. Jim is bij het eerste gesprek direct iemand die jouw vertrouwen weet te winnen. Smeerde geen extra's aan die de verkoopkosten opdrijven. Geen mooie praatjes, gewoon vertellen waar hun kracht ligt zonder te praten over concurrerende makelaars. Wij houden daarvan. Na hem kwam b.v. een makelaar van DB Makelaars en die hield zich wel graag

9,0 10 1
Geschreven op
Emmastraat 10

Jim en Anissa hebben ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis! We zijn compleet ontzorgd en ik raad deze makelaar dan ook van harte aan!

10 10 1
Geschreven op
Weegbreeplantsoen 21

Prima begeleid in het voor ons heel spannende proces. Goede adviezen en voor ons heel belangrijk, moreel klopte het ook,

9,0 10 1
Geschreven op
Rijsoortstraat 38

Zowel een nieuw huis gekocht bij Ooms, als een huis laten verkopen. Dit alles is zeer goed verlopen. Kan niet anders zeggen dan goede service, kundige en vriendelijke medewerkers.

8,0 10 1
Geschreven op
Van Keulendreef 37

De hulp bij de aankoop van het huis was heel goed, duidelijke communicatie en tips. Wij konden bij vragen altijd terecht bij de makelaar of de assistente. Goede expertise op gebied van het aankopen van een woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 99

Het contact met Jim en Anissa was persoonlijk en professioneel. Bij vragen waren ze goed bereikbaar en had ik snel een antwoord.Jim geeft duidelijk uitleg en advies over de verkoop van de woning, met een heel mooi resultaat. Zeker aan te bevelen!

10 10 1
Geschreven op
Bergweg-zuid 177

Het contact met de makelaar verliep prima. We zijn goed op de hoogte gebracht wat hij allemaal ging doen. En heeft contact gehouden met alles wat er gebeurt is.Op tijd doorgegeven wanneer er kijkers kwamen zodat we het pand konden controleren of alles in orde is.En ons op de hoogte gehouden of de kopers wel echt geïnteresseerd waren.Volgens ons heeft hij het naar de omstandigheden goed gedaan.

8,0 10 1
Geschreven op
Watermolen 9

Goede zakelijke en sympathieke benadering voor de opdrachtgeven. Goede adviezen en betrouwbaar. Werkt snel.Probeert op een juiste manier een zeer goed verkoopresultaat te behalen.

10 10 1
Geschreven op
Dorpsstraat 32 k

Wij vinden Jim Pezie van Ooms makelaars een hele fijne makelaar. Rustige man met verstand van zaken. Jim is goed bereikbaar, als hij de telefoon niet kan opnemen dan belt hij altijd zo snel mogelijk terug.Hij heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden over de hele gang van zaken.Jim is zowel onze aankoopmakelaar als ons verkoopmakelaar en zijn meer dan tevreden over hem.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 53 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2818

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie