Huis verkopen in Lansingerland -  41031

Huis verkopen in Lansingerland

Je huis verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Ooms Makelaars helpt je bij alle aspecten van de transactie. Onze dienstverlening is persoonlijk en integer. We houden van korte lijnen en houden je op hoogte van onze gemeenschappelijke missie: de stressvrije verkoop van jouw woning voor de hoogste prijs.

Ben je van plan jouw huis in Lansingerland te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Westerwater 44, of bellen: 010 - 302 99 99.

Ja, ik wil mijn huis in Lansingerland verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

lansingerland

De beste prijs voor jouw woning

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Lansingerland weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Verkoop je woning voor de beste prijs

Je huis verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht. Jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

lansingerland

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Lansingerland is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Mercuriusstraat 5

Contact met de diverse medewerkers was erg prettig en kordaat. Wisten waar ze het over hadden. Gaven goede tips. Huis binnen een week verkocht. Vakwerk!

9,8 10 1
Geschreven op
Rozenoord 88

Alles is naar grote tevredenheid verlopen. Van begin tot eind. Goede communicatie vooral. Hier ontbreekt het nog wel eens aan bij div. Makelaars. Maar niet bij Ooms. Bereikbaarheid is super en ze staan altijd voor je klaar.Super tevreden!

9,8 10 1
Geschreven op
Hof van Rijnsburg 22

Heel goed duidelijke afspraken over hoe het is gegaan we zijn er heel blij mee En we zouden het dan zo weer doen

9,3 10 1
Geschreven op
Schoolpad 7

Prima contact met deze aankoopmakelaar. Goed onderhandelingsresultaat verkregen!Gezien de overspannen marktsituatie tevreden met de algehele begeleiding van het aankoop proces.

9,0 10 1
Geschreven op
Roggeakker 21

Goede service, duidelijke afsprakenSnel verkocht voor n mooie prijs.Mooie presentatie in foto en film.Erg tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
Romenpad 31

Jim is een jonge makelaar met passie die vol enthousiasme de verkoop van onze woning begeleid heeft. Er was van begin tot en met het eind steeds prettig en direct contact en van iedere bezichtiging deed hij keurig verslag. Wij zijn zeer tevreden!

8,5 10 1
Geschreven op
Eikvaren 16

We zijn steeds goed geïnformeerd en prima geadviseerd. De dienstverlening was prettig en professioneel,

8,0 10 1
Geschreven op
Burgemeester Schölvinckplein 17

Vanaf begin goede indruk van makelaar Jim Pezie. Hij kwam met duidelijke verkoopstrategie en folder en prijs.Hij heeft ons traject goed begeleid, ons traject was moeilijker. Maar toch binnen 2 weken verkocht. Hartelijk dank. Ook voor lagere courtage ivm verkoop voor schuldenvrij komen.

8,3 10 1
Geschreven op
Noordeindseweg 336

Voorspelde looptijd goed ingeschat. Afspraken worden nagekomen. Zeer Vriendelijke en deskundige makelaar

9,0 10 1
Geschreven op
Hendrik Chabotlaan 7

De contacten verliepen heel prettig en daarover niets dan goeds. Wel hadden wij het prettig gevonden als wij door Ooms tijdig op waren geïnformeerd over het feit dat er altijd een definitief Energielabel nodig is bij verkoop. Dit vernamen wij nu slechts 10 dagen voor de verkoop van de notaris.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 30 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2946

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie