Huis verkopen in Lansingerland -  41031

Huis verkopen in Lansingerland

Je huis verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Ooms Makelaars helpt je bij alle aspecten van de transactie. Onze dienstverlening is persoonlijk en integer. We houden van korte lijnen en houden je op hoogte van onze gemeenschappelijke missie: de stressvrije verkoop van jouw woning voor de hoogste prijs.

Ben je van plan jouw huis in Lansingerland te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Westerwater 44, of bellen: 010 - 302 99 99.

Ja, ik wil mijn huis in Lansingerland verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Best verkopende makelaar
Hoogste Opbrengst Garantie
Grootste database met potentiële kopers
lansingerland

De beste prijs voor jouw woning

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Lansingerland weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?

Verkoop je woning voor de beste prijs

Je huis verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht. Jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Volgende: Marketing!
Volgende: Bezichtigingen
Volgende: Onderhandelen
Volgende: Benaderen potentiële kopers

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Volgende: Benaderen potentiële kopers
lansingerland

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Lansingerland is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Belvédèrebos 155

De samenwerking verliep goed en makelaar is meedenkend en goed bereikbaar. Makelaar heeft goed geadviseerd bij de aankoop van het appartement en bij de verkoop van het huis.

Hoornplantsoen 76
Hoornplantsoen 76
Hoornplantsoen 76

Gelijk een goede klik vanaf het begin met Jim onze makelaar. Goede marktkennis, niet bang om het beste eruit te halen en direct toegang tot een groot netwerk.

Rhônestroom 17
Rhônestroom 17
Rhônestroom 17

De makelaar voldoet aan de verwachtingen. We hebben een prettig contact. Makelaar denkt mee in oplossingen.

Gouwestraat 42
Gouwestraat 42
Gouwestraat 42

Wij zijn erg blij en tevreden over Jim Pezie en Anissa Cairo, met het persoonlijk contact en begeleiding. Geen vraag was te gek. Toppers!

Weegbree 79
Weegbree 79
Weegbree 79

Boven verwachting zowel qua snelheid verkoop en verkoopprijs. Fijn team, fijn contact, altijd een snelle reactie, aanrader ‘

Wingerdpark 72
Wingerdpark 72
Wingerdpark 72

Mijn makelaar Jim Pezie was altijd goed bereikbaar, we hadden een fijn contact. Hij heeft mijn huis voor een mooie prijs weten te verkopen. Doordat hij er een goede strategie op nahoudt. Daarom ben ik erg te spreken over Ooms Makelaars Lansingerland.

Peter Zuidhove 61
Peter Zuidhove 61
Peter Zuidhove 61

Fijne makelaar die erg goed meedacht met onze situatie. Hij heeft ook goed advies gegeven over wat we nog aan ons huis konden verbeteren om het beter te verkopen. Dit vond ik persoonlijk heel fijn. Het huis is hierdoor op een goede manier in de markt gezet en verkocht.

Putterstraat 8

Fijne begeleiding bij de aankoop van onze eerste woning. Ook in deze vakantie tijd kon er snel geschakeld worden. Super!

Dunantstraat 1379

Regelmatig contact gehad met onze makelaar. Gaf duidelijk advies en wij konden hem goed bereiken. Binnen 2 maanden een huis kunnen kopen!

B. Vethstraat 26

Het contact was van begin tot eind prettig. Vriendelijke mensen die je graag willen helpen. In een lastige markt kent onze makelaar zijn omgeving en mede collega’s in deze woning branche.

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie