Huis verkopen in Lansingerland -  41031

Huis verkopen in Lansingerland

Je huis verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Ooms Makelaars helpt je bij alle aspecten van de transactie. Onze dienstverlening is persoonlijk en integer. We houden van korte lijnen en houden je op hoogte van onze gemeenschappelijke missie: de stressvrije verkoop van jouw woning voor de hoogste prijs.

Ben je van plan jouw huis in Lansingerland te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Westerwater 44, of bellen: 010 - 302 99 99.

Ja, ik wil mijn huis in Lansingerland verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

lansingerland

De beste prijs voor jouw woning

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Lansingerland weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Verkoop je woning voor de beste prijs

Je huis verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht. Jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

lansingerland

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Lansingerland is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Penninghlaan 13

Jim gaf duidelijk advies aan het begin van het traject, er waren korte lijntjes in de communicatie en begeleidde ons goed, was zelf ook erg enthousiast kortom een zeer prettige samenwerking en een goede keus wat ons betreft met een geweldig resultaat.

9,0 10 1
Geschreven op
Schans 38

Wij hadden drie makelaars uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Alle drie hadden ze een goed en vergelijkbaar verhaal m.b.t. de strategie en de geadviseerde verkoopprijs. M.a.w. een lastige keuze. Echter voor Jim Pezie was het al begonnen. Nog voordat wij de keuze hadden gemaakt benaderde hij ons met nieuwe informatie betreffende wijzigingen in de markt en de plaatselijke aanpassingen van vergelijkbare woningen. Wellicht toch een andere benadering?Tijdens het

9,0 10 1
Geschreven op
Schans 14

Goede begeleiding gehad tijdens verkoop van mijn woning, vriendelijk en professioneelGezien Ooms een groot bereik heeft in div regio’s heb ik bewust gekozen voor Ooms. Perfecte map gehad van Ooms waar alles in stond mbt de verkoop van je huis, zeer professioneel.De map werd samen doorgenomen en waar nodig toegelicht..Ik kijk met zeer tevredenheid terug op de verkoop .

9,0 10 1
Geschreven op
Kastanjelaan 35

Wij zijn zeer tevreden over Ooms Makelaar Lansingerland. Zij hebben ons geholpen met aan- en verkoop van de huizen. Vanaf het eerste moment ondernamen zij snel actie, was er duidelijken heel fijn contact. Dit was voor ons een heel nieuw avontuur en Ooms heeft ons hier heel goed in begeleid en ervoor gezorgd dat alles duidelijk voor ons was. De aankoop van ons nieuwe huis ging snel en duidelijk, we hebben hier ons geen momenten druk om gemaakt. Met de verkoop van ons

10 10 1
Geschreven op
Kruisweg 76

Jim is een kundige makelaar die ons goed geholpen heeft bij de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons oude huis. Door zijn transparantie en het makkelijke overleg per telefoon en whats app zijn we goed door het verkoop en aankoopproces geloodst.

8,0 10 1
Geschreven op
Lijsterbeslaan 41

Jim is een top makelaar. Binnen één maand een nieuwe woning aangekocht. Altijd bereikbaar en het contact verliep vlekkeloos. Aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Evert Kuilemastraat 15

Het ging eigenlijk allemaal erg soepel en vanzelf.Professionals die altijd reageren het goed regelen.Gewoon super!!

9,0 10 1
Geschreven op
Hazewater 8

Vanaf het begin hebben we het contract met Jim (onze aankoopmakelaar)als heel positief ervaren. Niets was te veel! Als er iets voor ons leken niet duidelijk was kregen we meteen een duidelijke uitleg. Alles is heel soepel verlopen. Zeker ook met Jacco, de financieel adviseur. Direct en duidelijk! Om kort te zijn: we zijn heel erg blij met onze samenwerking.

10 10 1
Geschreven op
Freule van Dorthsingel 65

Het vinden van ons droomhuis was ons niet gelukt zonder onze zeer deskundige, communicatief sterke aankoop Makelaar, Jim Pezie. Jim is een gemotiveerde, spontane, enthousiaste makelaar. Jim staat ten alle tijden voor je klaar en wij kunnen hem van harte aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Weegbree 85

Zeer capabele makelaar met kennis van de markt, groot regionaal bereik en goede snelle communicatie. Heel blij en tevreden hoe Jim en Anissa ons hebben geholpen bij de verkoop van onze woning. Ik zou iedereen Ooms Landsingerland aanraden.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 48 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2616

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie