Huis verkopen in Dordrecht -  41026

Huis verkopen in Dordrecht

Je huis verkopen is niet moeilijk, wordt wel eens gezegd. Daar heb je maar één koper voor nodig. Maar wie is die koper? Ooms Makelaars helpt je graag bij je zoektocht. Wij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Dordrecht en weten exact welke doelgroep oren heeft naar jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Johan de Wittstraat 40 te Dordrecht of bellen: 078 - 61 44 333.

Ja, ik wil mijn huis in Dordrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

dordrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Alles kan. Ook jouw woning verkopen in de huidige markt. Met een lage rente en een hoge vraag naar mooie woningen zijn er mooie resultaten te behalen. Bepaal samen met ons de beste prijs voor jouw huis en positioneer jezelf met verve in de woningmarkt.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
dordrecht

De beste prijs voor jouw woning

Groter of kleiner, meer of minder tuin, gelijkvloers of meer sluip-door-kruip-door. Zoveel mensen, zoveel wensen. Behalve als het om verkopen gaat: jij wilt de beste prijs voor je huidige woning. Professionele ondersteuning maakt het verschil. Ooms Makelaars Dordrecht helpt je verder.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

dordrecht

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen, betekent een nieuwe stap. Dat is leuk, maar ook heel spannend. Ooms Makelaars Dordrecht koopt en verkoopt dagelijks de droomwoningen van onze klanten. Wij weten dus precies hoe we het verkoopproces het beste kunnen aanpakken. Met eerlijk en oprecht advies helpen we je verder.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
M.L. Vogelaar-Andeweg

Ad heeft mij heel goed geadviseerd en verder geholpen. Was altijd vriendelijk en behulpzaam om tot een goede oplossing te komen als ik een probleem had ergens mee.

10 10 1
Geschreven op
Florian Andriessen

8,0 10 1
Geschreven op
M. de Klein

Ad is een hele fijne adviseur. Wist ons alle tips en tops van allerlei hypotheekvormen en structuren uit te leggen, ondanks het feit dat dit ons eerste koophuis is. Hij werkt secuur en professioneel, staat ook snel voor zijn klanten klaar.

10 10 1
Geschreven op
Cor de Roo

Ondanks de coronanarigheid ben ik snel en deskundig geholpen.

10 10 1
Geschreven op
S.M. Hugo van Gijnweg 323

Van het kennismakingsgesprek tot de afwikkeling zeer professioneel en deskundig. Wij raden Jilles de Haas de makelaar zeker aan!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
H. Gundel

9,0 10 1
Geschreven op
van Es

Financiën en cijfers zijn zaken waar ik weinig van begrijp. Dankzij de duidelijke en geduldige uitleg van Ad is het mij nu helemaal duidelijk hoe onze hypotheek in elkaar steekt. Dat is werkelijk een geweldige prestatie van Ad!Vol vertrouwen kunnen wij in onze nieuwe woning gaan wonen! Heel hartelijk dank aan Ad en aan de soepele communicatie met Stefanie!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ad heeft ons vriendelijk , deskundig en verder prima geholpen en geadviseerd

10 10 1
Geschreven op
Grondmolen 18

Prima contact. Altijd werden de afspraken nagekomen. Communicatie is ook een sterk punt. Kortom prima !

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 9 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2411

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie