Huis verkopen in Dordrecht -  41026

Huis verkopen in Dordrecht

Je huis verkopen is niet moeilijk, wordt wel eens gezegd. Daar heb je maar één koper voor nodig. Maar wie is die koper? Ooms Makelaars helpt je graag bij je zoektocht. Wij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Dordrecht en weten exact welke doelgroep oren heeft naar jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Johan de Wittstraat 40 te Dordrecht of bellen: 078 - 61 44 333.

Ja, ik wil mijn huis in Dordrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

dordrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Alles kan. Ook jouw woning verkopen in de huidige markt. Met een lage rente en een hoge vraag naar mooie woningen zijn er mooie resultaten te behalen. Bepaal samen met ons de beste prijs voor jouw huis en positioneer jezelf met verve in de woningmarkt.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
dordrecht

De beste prijs voor jouw woning

Groter of kleiner, meer of minder tuin, gelijkvloers of meer sluip-door-kruip-door. Zoveel mensen, zoveel wensen. Behalve als het om verkopen gaat: jij wilt de beste prijs voor je huidige woning. Professionele ondersteuning maakt het verschil. Ooms Makelaars Dordrecht helpt je verder.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

dordrecht

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen, betekent een nieuwe stap. Dat is leuk, maar ook heel spannend. Ooms Makelaars Dordrecht koopt en verkoopt dagelijks de droomwoningen van onze klanten. Wij weten dus precies hoe we het verkoopproces het beste kunnen aanpakken. Met eerlijk en oprecht advies helpen we je verder.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Elgarstraat 51

Salomé Schaap is een zeer betrokken, sympathieke en professionele makelaar gebleken. Altijd snel antwoord bij vragen, duidelijke communicatie en staat altijd voor je klaar.

10 10 1
Geschreven op
Klarinetsingel 8

Het contact met de makelaar met name Renee was prima. Zeer tevreden over behulpzaamheid.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ad en Claudia waren erg prettig om door begeleid te worden naar onze nieuwe hypotheek.

10 10 1
Geschreven op
Octant 12

Prima begeleiding en service. Zaken snel rond gemaakt en makkelijk kunnen schakelen. Foto’s hadden wat sneller gekund maar dat lag niet in de hand van de makelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Torenstraat 175 k

Vlot en goed alles aangepakt en afgewikkeld.Prettig contact en ook na de verkoop attent alles behandeld.

9,0 10 1
Geschreven op
Pearl Buck-erf 112

Hele fijne verkoopmakelaar (Renee den Breejen), die met je mee denkt en altijd bereikbaar is!Afspraken worden snel gemaakt en de geleverde service prijs kwaliteit is zeker in verhouding. Zowel aankoop als verkoop via dit kantoor gedaan. Zal in de toekomst dit kantoor opnieuw benaderen.

9,0 10 1
Geschreven op
Jan van Galenstraat 96

Het contact met de makelaar was zeer prettig, we werden goed begeleid en op de hoogte gehouden.De medewerkers van Ooms makelaars waren behulpzaam maar ook zeer geïnteresseerd waardoor de spanning rondom de verkoop werd weggenomen, iets wat in een snel veranderende markt al snel kan opspelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Aletta Jacobs-erf 156

We zijn goed geholpen door Ooms! Een enthousiaste makelaar dacht met ons mee en heeft ons van het begin tot het einde uitstekend begeleid. Zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van de oude. Top!

10 10 1
Geschreven op
Merbau 157

Zeer prettig en persoonlijk contact én goed geadviseerd. Vooral de interactie vanuit de makelaar was zeer prettig. Voor herhaling vatbaar!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wij zijn goed geholpen door Ad vd Heuvel. Ad heeft een goede service gegeven, was erg vriendelijk en nam de tijd om dingen goed uit te zoeken. Ook Marja heeft ons meerdere keren vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg gegeven en ook meegedacht over oplossingen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 23 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2996

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie