Huis verkopen in Dordrecht -  41026

Huis verkopen in Dordrecht

Je huis verkopen is niet moeilijk, wordt wel eens gezegd. Daar heb je maar één koper voor nodig. Maar wie is die koper? Ooms Makelaars helpt je graag bij je zoektocht. Wij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Dordrecht en weten exact welke doelgroep oren heeft naar jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Johan de Wittstraat 40 te Dordrecht of bellen: 078 - 61 44 333.

Ja, ik wil mijn huis in Dordrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

dordrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Alles kan. Ook jouw woning verkopen in de huidige markt. Met een lage rente en een hoge vraag naar mooie woningen zijn er mooie resultaten te behalen. Bepaal samen met ons de beste prijs voor jouw huis en positioneer jezelf met verve in de woningmarkt.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
dordrecht

De beste prijs voor jouw woning

Groter of kleiner, meer of minder tuin, gelijkvloers of meer sluip-door-kruip-door. Zoveel mensen, zoveel wensen. Behalve als het om verkopen gaat: jij wilt de beste prijs voor je huidige woning. Professionele ondersteuning maakt het verschil. Ooms Makelaars Dordrecht helpt je verder.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

dordrecht

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen, betekent een nieuwe stap. Dat is leuk, maar ook heel spannend. Ooms Makelaars Dordrecht koopt en verkoopt dagelijks de droomwoningen van onze klanten. Wij weten dus precies hoe we het verkoopproces het beste kunnen aanpakken. Met eerlijk en oprecht advies helpen we je verder.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Lindelaan 13

super geregeld,service gericht en goede vakkennis!een zeer goede makelaar die altijd klaar staat,de bezichtingen zijn ook tot in de puntjes verzorgd,de makelaar zelf is echt een topper!alleen neemt de backoffice uit zichzelf de beslissing(zonder met ons te overleggen) om de afspraken agenda te sluiten,dit terwijl er nog zeker genoeg mensen een afspraak wilden maken om te bezichtigen!dit vind ik nog steeds een kwalijke zaak

8,0 10 1
Geschreven op
Essenburg 20

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vitae faucibus nisl. Suspendisse rutrum sodales erat quis tristique. Sed quis consequat elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed semper malesuada turpis, blandit sodales erat rutrum vel. Donec eget suscipit quam. Integer et ex molestie ex congue ornare.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Robert Ophof

Wij werden door Salomé Schaap in contact gebracht met Ad v.den Heuvel een goede combinatie , wij zijn echt goed geadviseerd en geholpen ook mede door Marja Zwamborn die ons van adviezen voorzag.Mede hierdoor kunnen we hopenlijk nog lang genieten van ons appartement. Wij hebben alle lof voor Ooms en zijn medewerkers.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Overkampweg 469

Goede kennis van zaken en prima contactpersoon en resultaat boven verwachting.Goede kennis van zaken en prima contactpersoon en resultaat boven verwachting.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Het gegeven advies was goed toegepast op onze hypotheekwensen. Hoewel er weinig aan gedaan kan worden was er niet doorgevraagd naar de mogelijkheden bij de ORV, waardoor een hogere premie een beetje verrassend overkwam. Verder zeer enthousiaste en laagdrempelige gesprekken gehad met Ad en Marja waardoor de hele ervaring zeer goed overkwam.Tot slot had ik het niet als aller belangrijkst toegevoegd, maar wel nog even aangeven dat de snelheid waarmee teruggekoppeld

10 10 1
Geschreven op
Arnold Roggeveen

Bereikbaar en deskundig. Maar mag vooral niet vergeten ook Marja te noemen. Zeer servicegericht, toegankelijk, accuraat en snel

10 10 1
Geschreven op
Prof. Gunninglaan 58

Het contact was buitengewoon goed, oprecht en eerlijk.Bij zo’n super begeleiding is de prijs conform de dienstverlening.Op het moment dat de stress bij mij hoog opliep, werd ik gehoord!! en geholpen.Alle vragen werden correct behandeld.Ik ben zeer tevreden en kan Ooms zeker aanraden!

9,0 10 1
Geschreven op
Beekenstein 80

Ooms (makelaar Salome Schaap) is een perfecte makelaar. Niets is haar te veel. Zeer goed contact. Komt alle afspraken na. Stuurt zelfs op 1e kerstdag dag een mail dat de koper het koopcontract heeft ondertekend. Voor iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 14 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2849

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie