Huis verkopen in Dordrecht -  41026

Huis verkopen in Dordrecht

Je huis verkopen is niet moeilijk, wordt wel eens gezegd. Daar heb je maar één koper voor nodig. Maar wie is die koper? Ooms Makelaars helpt je graag bij je zoektocht. Wij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Dordrecht en weten exact welke doelgroep oren heeft naar jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Johan de Wittstraat 40 te Dordrecht of bellen: 078 - 61 44 333.

Ja, ik wil mijn huis in Dordrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

dordrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Alles kan. Ook jouw woning verkopen in de huidige markt. Met een lage rente en een hoge vraag naar mooie woningen zijn er mooie resultaten te behalen. Bepaal samen met ons de beste prijs voor jouw huis en positioneer jezelf met verve in de woningmarkt.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
dordrecht

De beste prijs voor jouw woning

Groter of kleiner, meer of minder tuin, gelijkvloers of meer sluip-door-kruip-door. Zoveel mensen, zoveel wensen. Behalve als het om verkopen gaat: jij wilt de beste prijs voor je huidige woning. Professionele ondersteuning maakt het verschil. Ooms Makelaars Dordrecht helpt je verder.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

dordrecht

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen, betekent een nieuwe stap. Dat is leuk, maar ook heel spannend. Ooms Makelaars Dordrecht koopt en verkoopt dagelijks de droomwoningen van onze klanten. Wij weten dus precies hoe we het verkoopproces het beste kunnen aanpakken. Met eerlijk en oprecht advies helpen we je verder.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Schuttevaerkade 187

Ik heb een fijn persoonlijk contact ervaren, ze geven duidelijkheid na bezichtigingen en goed advies.

9,8 10 1
Geschreven op
S.M. Hugo van Gijnweg 209

Na de eerste kennismaking was het even stil. Nadat ik contact had opgenomen omtrent de mogelijkheden om de woning zo snel mogelijk op de markt te plaatsen werd ook direct actie ondernomen. Er werd een afspraak met de fotograaf gemaakt en de begeleiding was goed. Binnen 2 weken was alles geregeld en meteen 2 kandidaten. 1 ervan heeft uiteindelijk de woning gekocht. Ook in de tussentijd werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook heeft de makelaar

8,5 10 1
Geschreven op
Krommedijk 36

Verkoop is zonder enige problemen verlopen. Makelaar was flexibel en deskundig. Daarnaar stelde de makelaar zich integer op toen er te laat een hoger bod binnen kwam. Netjes!

9,8 10 1
Geschreven op
Kleijn hesseling

Duidelijke en prettige samenwerking in ontspannen sfeer.

8,0 10 1
Geschreven op
Langedaal 195

Het contact met de makelaar was prima. nml. Vriendelijk en deskundig.Minder tevreden met de fotograaf / meet opnemer .Resultaat van de foto's was niet echt bijzonder, met name de kleur van de keuken kwam niet goed over. De digitale meet apparatuur was ondeugdelijk en na herhaaldelijk verzoek, opnieuw gemeten om tot een resultaat te komen, conform de originele bouwtekeningen.

8,0 10 1
Geschreven op
Prof. Waterinklaan 35

Goede communicatie. Goede inzet en een goed plan van aanpak. Afspraken worden nagekomen. Foto's van ons huis waren ook mooi en gaven ern goed beeld van het huis.

8,8 10 1
Geschreven op
Haringvlietstraat 285

Het contact mocht soms wat beter vanuit ons opzicht maar verder zijn we wel tevreden als we iets niet wisten belden we ze op en ze gingen gelijk voor je aan de slag.

8,0 10 1
Geschreven op
Sandenburg 16

Contacten verliepen uitstekend ook gedurende het financieringstraject van de koper.Ook de extra bouwkundige inspecties zijn door de makelaar begeleid.

8,3 10 1
Geschreven op
Vest 102

Mijn aankoopmakelaar was professioneel, vriendelijk en meedenkend. Goed bereikbaar. Kortom goede service en ik zou haar zeker bij anderen aanbevelen.

8,8 10 1
Geschreven op
Bakema-erf 236

Goede degelijke duidelijk ondersteuning zowel in de aan en verkoop van de woningen.Communicatie is open en het op de hoogte houden van de actie s tijdens bezichtigingen is super.Bij deze makelaar is de klant koning en dat is overduidelijk te merken.

9,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,5 Op basis van 94 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

7,9 Op basis van 36 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2428

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie