Huis verkopen in Dordrecht -  41026

Huis verkopen in Dordrecht

Je huis verkopen is niet moeilijk, wordt wel eens gezegd. Daar heb je maar één koper voor nodig. Maar wie is die koper? Ooms Makelaars helpt je graag bij je zoektocht. Wij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Dordrecht en weten exact welke doelgroep oren heeft naar jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Johan de Wittstraat 40 te Dordrecht of bellen: 078 - 61 44 333.

Ja, ik wil mijn huis in Dordrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

dordrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Alles kan. Ook jouw woning verkopen in de huidige markt. Met een lage rente en een hoge vraag naar mooie woningen zijn er mooie resultaten te behalen. Bepaal samen met ons de beste prijs voor jouw huis en positioneer jezelf met verve in de woningmarkt.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
dordrecht

De beste prijs voor jouw woning

Groter of kleiner, meer of minder tuin, gelijkvloers of meer sluip-door-kruip-door. Zoveel mensen, zoveel wensen. Behalve als het om verkopen gaat: jij wilt de beste prijs voor je huidige woning. Professionele ondersteuning maakt het verschil. Ooms Makelaars Dordrecht helpt je verder.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

dordrecht

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen, betekent een nieuwe stap. Dat is leuk, maar ook heel spannend. Ooms Makelaars Dordrecht koopt en verkoopt dagelijks de droomwoningen van onze klanten. Wij weten dus precies hoe we het verkoopproces het beste kunnen aanpakken. Met eerlijk en oprecht advies helpen we je verder.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Prof. Gunninglaan 58

Het contact was buitengewoon goed, oprecht en eerlijk.Bij zo’n super begeleiding is de prijs conform de dienstverlening.Op het moment dat de stress bij mij hoog opliep, werd ik gehoord!! en geholpen.Alle vragen werden correct behandeld.Ik ben zeer tevreden en kan Ooms zeker aanraden!

9,0 10 1
Geschreven op
Beekenstein 80

Ooms (makelaar Salome Schaap) is een perfecte makelaar. Niets is haar te veel. Zeer goed contact. Komt alle afspraken na. Stuurt zelfs op 1e kerstdag dag een mail dat de koper het koopcontract heeft ondertekend. Voor iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
teun rijsdijk

Omdat dat op de bouwtekening niet duidelijk is hebben wij twee maal gevraagd of er een hekje om ons terras zou komen maar hebben daar tot op heden nog geen antwoord op gekregen. (de Geere bouwnr. 1.)Ook werd ons medegedeeld dat we zelf een notaris konden kiezen, wat wij ook gedaan hebben, maar hoorden we achteraf dat we voor het huis naar Groeneveld en van Houdt moesten terwijl wij zelf voor een andere notaris gekozen hadden. Het gevolg zou zijn geweest dat we naar

8,0 10 1
Geschreven op
Willemstraat 36

Ooms is TOP. We zijn geweldig begeleid door Adrienne Lakerveld, het contact verliep uitstekend en zij kent de markt goed. Ook hield zij ons nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ons huis was binnen enkele dagen verkocht. Ook het contact met Elizabeth verliep goed.

10 10 1
Geschreven op
Joke Smit-erf 22

We hebben een hele fijne tijd gehad met de makelaar Adrienne. Met de aanschaf van ons nieuwe huis en daarna de verkoop van ons oude huis. Door goede begeleiding en uitleg van alle zaken omtrent verkoop en aanschaf kijken we er met een goed gevoel op terug.

10 10 1
Geschreven op
Oranjelaan 3 G-2

Eerder zijn er contacten geweest met andere makelaars, waarvan één een niet kloppende beschrijving van ons huis maakte en een zeer lage marktwaarde. Een andere makelaar wilde 10 % van het bedrag boven de vraagprijs innen. Uiteindelijk zijn we bij Ooms terecht gekomen die een reeel beeld schetste!Het contact met Adriënne was zeer professioneel! Er was betrokkenheid vanuit de makelaar naar zowel de verkopers als kopers.We werden heel goed op de hoogte gehouden van alle

9,0 10 1
Geschreven op
Voorstraat 382 B

De keuze van Ooms als aankoopmakelaar is iedere euro dubbel en dwars waard!De orientatiefase, de begeleiding en de proffesionaliteit waren van hoog niveau. Met daarbij het prettige persoonlijke contact, maakt dat wij deze aankoopmakelaar een ieder willen aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Familie had ons aangeraden om via Ooms een hypotheek af te sluiten. Onze situatie was complex door pgb inkomen. In eerste instantie leek het allemaal prima, maar de geldverstrekker nam het inkomen op een andere manier mee dan gedacht. Daardoor kon het pgb inkomen bij deze geldverstrekker niet meegenomen worden. Met de inzet van Ooms zijn ze uiteindelijk akkoord gegaan en is de hypotheek rond. Vragen werden snel beantwoord en ondanks dat het langer duurder door pgb

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Rozenstraat 34

Een erg vriendelijke makelaar, wist precies wat goed was voor de markt en was elke dag te bereiken voor vragen. De verkoop ging erg snel en ik werd van alles op de hoogte gehouden.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 13 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2690

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie