Huis verkopen in Dordrecht -  41026

Huis verkopen in Dordrecht

Je huis verkopen is niet moeilijk, wordt wel eens gezegd. Daar heb je maar één koper voor nodig. Maar wie is die koper? Ooms Makelaars helpt je graag bij je zoektocht. Wij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Dordrecht en weten exact welke doelgroep oren heeft naar jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Johan de Wittstraat 40 te Dordrecht of bellen: 078 - 61 44 333.

Ja, ik wil mijn huis in Dordrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

dordrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Alles kan. Ook jouw woning verkopen in de huidige markt. Met een lage rente en een hoge vraag naar mooie woningen zijn er mooie resultaten te behalen. Bepaal samen met ons de beste prijs voor jouw huis en positioneer jezelf met verve in de woningmarkt.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
dordrecht

De beste prijs voor jouw woning

Groter of kleiner, meer of minder tuin, gelijkvloers of meer sluip-door-kruip-door. Zoveel mensen, zoveel wensen. Behalve als het om verkopen gaat: jij wilt de beste prijs voor je huidige woning. Professionele ondersteuning maakt het verschil. Ooms Makelaars Dordrecht helpt je verder.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

dordrecht

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen, betekent een nieuwe stap. Dat is leuk, maar ook heel spannend. Ooms Makelaars Dordrecht koopt en verkoopt dagelijks de droomwoningen van onze klanten. Wij weten dus precies hoe we het verkoopproces het beste kunnen aanpakken. Met eerlijk en oprecht advies helpen we je verder.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Schotelstraat 48

Super helder contact met frisse en deskundige medewerkers.Eerlijk en transparant ik kan niet beter hebben getroffen.

10 10 1
Geschreven op
Magnoliastraat 3

Het contact met de makelaar was goed. Wij werden regelmatig op de hoogte gehouden via de mail en whatsapp. Ondanks de mindere tijd is het huis toch nog redelijk snel verkocht. Jammer dat wij er wel wat op toe hebben moeten geven. Maar zijn uiteraard blij dat het huis verkocht is.

8,0 10 1
Geschreven op
Admiraalsplein 196

Contact was uitstekend en werd snel op de hoogte gebracht van alles. Uiteindelijk vrij snel ons appartement ook wel weten te verkopen via de kanalen van Ooms Dordrecht. Als ik vragen had, kon ik ze meteen stellen. Ik vond het ook wel handig alles via MOVE werd geregistreerd. Zeker een aanrader!

9,0 10 1
Geschreven op
Rudyard Kipling-erf 117

Contact was vooral via de mail. Het vullen van het verkoopdossier op Move is best veel werk, maar dat zal tegenwoordig wel standaard zijn.

8,0 10 1
Geschreven op
Generaal S.H. Spoorstraat 263

Alles was goed verlopen en snel, tevreden over de begeleiding tijdens dit proces. Goede communicatie en er word naar je geluisterd. Staan voor je klaar en je kan ze altijd bellen en krijg snel antwoord.

8,0 10 1
Geschreven op
Singel 448

Zeer tevreden! Erg prettig geholpen door Kim. Ze heeft goede kennis van zaken en geeft goede adviezen. Daarnaast altijd bereikbaar voor vragen en overleg.

9,0 10 1
Geschreven op
Spuiweg 9

Communication were good and listened to me and gave advise which I liked. It took longer to sell the apartment due to strange market but the my makelaar agent was always positive and believe we will sell eventually it happened.

9,0 10 1
Geschreven op
Menagerie 69

Het contact met Kim verliep heel goed, zelfs tijdens haar vakantie stuurde ze nog een bericht om ons te feliciteren met de verkoop van ons appartement. Maar ook als er maar iets in de situatie veranderde belde ze gelijk.Kortom iemand die haar vak verstaat.

8,0 10 1
Geschreven op
Doornenburg 9

Salomé heeft mijn huis snel verkocht. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel. Professioneel, en informeel waar mogelijk. Goed voorbereid bij het eerste gesprek, waardoor gelijk een goed (onderbouwd) advies afgegeven kon worden m.b.t. de waarde van de woning en het verkooptraject. Goede kennis van zaken waardoor ook niet-standaard aspecten van een eerste advies konden worden voorzien. Tijdens het verkooptraject werden updates gegeven, zodat je als verkoper

9,0 10 1
Geschreven op
Plantageweg 15

Makelaar Salomé Schaap heeft ons geholpen bij de verkoop van een zorg-appartement na een moeilijke periode. Ze had aandacht voor ons verhaal, voelde de situatie goed aan en heeft ons ontlast bij de verkoop. Een groot deel van de start en het einde van het proces verliep via het online systeem van de makelaar en we zijn echt ontzorgd bij deze verkoop. Tijdens de aanbiedfase juist weer wel regelmatig updates per telefoon. Warm en persoonlijk contact. Snelle verkoop en

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 32 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3044

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie