Huis kopen in Spijkenisse -  41021

Huis kopen in Spijkenisse

Spijkenisse heeft een lange geschiedenis en is tegelijk een vitale stad met toekomst. Hier woon je op een unieke locatie tussen het bedrijvige Rotterdam en de rust van Voorne en Putten. De lijntjes zijn kort. Misschien ga je wel met de fiets naar je werk. Ben je vrij, ga lekker shoppen in het compleet vernieuwde stadshart.

Ben je starter, senior of heb je een gezin met kinderen? Zoek je een plek pal aan de rivier of bij het winkelcentrum? Ooms Makelaars vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 0181 - 69 23 33. Of loop even binnen bij ons kantoor in Spijkenisse aan de Noordkade 15.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Uitstekende marktkennis
Scherpe onderhandelingen
Deskundig advies

Kies een aankoopmakelaar?

Spijkenisse is gewild en in de huidige woningmarkt vliegen woningen als warme broodjes over de toonbank. Toch is het aankoopproces heel anders dan bij een bakker. Om te beginnen omdat je goed moet weten waar je op moet letten. Een aankoopmakelaar helpt bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?
spijkenisse

Kopen in of rond Spijkenisse

Spijkenisse is niet voor niets populair om te wonen. Je woont er tussen de rust van Zeeland en de levendigheid van Rotterdam. Het beste van twee werelden en dat gewoon in je spreekwoordelijke achtertuin. Kom een keer langs bij ons kantoor in Spijkenisse of bel ons. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.