Huis kopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis kopen in Schiedam/Vlaardingen

Twee steden met karakter: Schiedam met zijn reputatie van jeneverstoker en het Vlaardingen van de haringvissers van weleer. Maak een stadswandeling en je ziet dat de historie eraf druipt. Ondertussen sta je midden in een moderne stadsomgeving waar het geweldig wonen is. Alles bij de hand of - zoals het Noordzeestrand - binnen handbereik.

Wil jij je settelen in Schiedam? Of vestig jij je liever in Vlaardingen? Ooms Makelaars vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 010 - 273 01 02. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Uitstekende marktkennis
Scherpe onderhandelingen
Deskundig advies
schiedam

Kopen in Schiedam

Toe aan een nieuwe woning en wil jij je graag in Schiedam of Vlaardingen vestigen? Dat begrijpen we maar al te goed. In beide plaatsen is het fijn wonen. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je verder.

  • Wij kennen Schiedam, Vlaardingen en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude huis en je nieuwe huis
Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?

Hier om kies je voor een aankoopmakelaar

Je hebt goed nagedacht over de woning en besluit een bod uit te brengen. Oef, hij is net verkocht. Het gebeurt in de huidige markt dagelijks. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Een aankoopmakelaar helpt zo’n situatie voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Een makelaar van Ooms inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Laat een zoekopdracht achter! Je ontvangt direct een notificatie als er nieuwe woningen in verkoop komen die voldoen aan jouw criteria, zo kun jij snel schakelen.