Huis kopen in Dordrecht -  41027

Huis kopen in Dordrecht

In Dordrecht zijn er voor iedere woningzoekende aantrekkelijke opties. De charme van de stad is dat er zoveel oude panden staan. Maar er worden ook nieuwbouwprojecten opgezet. Dordrecht heeft veel te bieden. Een levendige binnenstad met leuke winkels en terrasjes. En ga je de stad uit dan zit je in no time midden in de natuur.

Wil jij in een pand met karakter wonen of liever in een huis waar alles nieuw en fris is? Ooms Makelaars vindt de woning die bij jou past. Laat je gegevens achter en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk kun je ook bellen: 078 - 61 44 333. Of loop even binnen bij ons kantoor aan de Johan de Wittstraat 40.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

dordrecht

Kopen in Dordrecht

Op zoek naar een parel van een woning en valt jouw oog op Dordrecht? Dat begrijpen we maar al te goed. Het is er fijn wonen. De aankoopmakelaars van Ooms helpen je graag verder.

  • Wij kennen Dordrecht en de omliggende dorpen als onze broekzak
  • Wij beloven jou een optimale begeleiding
  • Wij zorgen voor een overbrugging tussen je oude en je nieuwe huis

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Kies voor een aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen is even andere koek dan boodschappen in de supermarkt. Je wil er de komende jaren gelukkig zijn. Heb je eindelijk jullie droomwoning gevonden dan wil je niet achter het net vissen, zoals velen in huidige woningmarkt. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar van Ooms inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie