Je hoort vaak dat het voor ondernemers lastig is om een hypotheek te krijgen. Je inkomen varieert en banken zouden ondernemers niet veel willen lenen. Gelukkig is dit een mythe. Ben je ondernemer in het mkb, zzp’er of ga je je eigen bedrijf starten en wil je een huis kopen, dan is verstanding om je goed te laten adviseren door een hypothecair planner of financieel adviseur. Er is namelijk meer mogelijk is dan je denkt! Samen kijken we naar het gehele financiële plaatje, zodat jij ten alle tijden in een financiële weerbaarheid behoudt. Wist je dat er tegenwoordig ook banken zijn die aan de cijfers van de afgelopen twaalf maanden genoeg hebben? Hierdoor is het ook voor startende ondernemers makkelijker om een hypotheek te krijgen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunnen we de afspraak ook op afstand plaats laten vinden, onze adviseur deelt zijn scherm zodat jij dezelfde betrouwbare service krijgt maar dan op een veilige afstand.

Plan kosteloos een oriëntatiegesprek

Hypotheekadvies voor ondernemers & zzp'ers

We kijken samen naar cijfers van afgelopen jaren, hoe je er nu voor staat en wat je in de toekomst kunt verwachten. Op basis daarvan krijgen we een goed inzicht in de mogelijkheden. Onze financieel adviseurs en hypothecair planners weten welke informatie banken nodig hebben en kunnen samen met jou een kort en bondig overzicht maken. Je hoort van tevoren of je in aanmerking komt voor een hypotheek en wat de voordeligste en veiligste weg voor jou in jouw situatie is.

Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek, voor je eigen gemoedsrust of voor die van je partner. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar de vragen hiernaast. Wanneer je vervolgens een huis hebt gekocht is het aan jou of je het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

  Veel voorkomende vragen

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

  In 3 stappen een hypotheek afsluiten voor ondernemers & zzp'ers

  Ondernemers & ZZP'ers
  Volgende: Hypotheekadvies
  Ondernemers & ZZP'ers
  Ondernemers & ZZP'ers
  Volgende: Hypotheek afsluiten
  Ondernemers & ZZP'ers
  Ondernemers & ZZP'ers
  Volgende: Vrijblijvend kennismaken
  Ondernemers & ZZP'ers

  Vrijblijvend kennismaken

  Je bent ondernemers of zzp'er en bent op zoek naar een koopwoning? Vertel ons jouw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar of je in aanmerking komt voor een hypotheek en wat de voordeligste en veiligste weg voor jou in jouw situatie is. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

  Volgende: Vrijblijvend kennismaken

  Hypotheekadvies

  Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Zodra je weet wat je kunt lenen, is de zoektocht naar een huis of appartement begonnen! Wanneer je de juiste woning hebt gevonden kun je een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

  Volgende: Vrijblijvend kennismaken

  Hypotheek afsluiten

  Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We komen weer bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met jouw nieuwe woning en succes met je onderneming!

  Volgende: Vrijblijvend kennismaken

  Onze specialisten begeleiden je bij elke stap

  Paul van den Herik Paul van den Herik
  Paul van den Herik Paul van den Herik

  Manager Hypotheken – Hypothecair Planner – Partner

  André Slager André Slager
  André Slager André Slager

  Hypothecair Planner

  Sandra van Pinxteren Sandra van Pinxteren
  Sandra van Pinxteren Sandra van Pinxteren

  Erkend Financieel Adviseur

  Ben jij als ondernemer goed verzekerd?

  Doe nu gratis de verzekeringscheck! Zo ben jij zowel zakelijk als privé goed verzekerd.