Vliedberg 4 , 3356 GA, Papendrecht

  € 49.500 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Algemeen Op een uitermate gunstige locatie is op het nieuw ontwikkelde, kleinschalige en uitstekend ontsloten bedrijventerrein Land van Matena, het multifunctionele bedrijfsgebouw ‘Matena in Business’ gerealiseerd. Door het ‘open’ en verzorgde karakter van het...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 592 m²

  Downloads

  Algemeen
  Op een uitermate gunstige locatie is op het nieuw ontwikkelde, kleinschalige en uitstekend ontsloten bedrijventerrein Land van Matena, het multifunctionele bedrijfsgebouw ‘Matena in Business’ gerealiseerd.

  Door het ‘open’ en verzorgde karakter van het bedrijventerrein alsmede de moderne architectuur van de reeds gerealiseerde panden, verdient het nieuw gerealiseerde bedrijfsgebouw een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Hier is dan ook in ruime mate aan voldaan. De nieuwbouw bedrijfsruimten stralen absolute klasse uit wat extra versterkt wordt door de formidabele ‘glazen gevel’ van maar liefst 3 bouwlagen.

  Dit eigentijdse bedrijfsgebouw biedt ruimte aan 3 zelfstandige units, die allen bestaan uit een royale bedrijfsruimte met aansluitend een kantoor-/ showroomverdieping en een fiks aantal privé parkeerplaatsen op het buitenterrein wat eveneens prima laad- en losmogelijkheden biedt.

  De units worden gekenmerkt door de moderne uitstraling, de royale bouwhoogte van ruim 10 meter (bedrijfsruimte) en de transparante en uitermate lichte kantoor- / showroomruimten. Voor iedere unit geldt dat vanuit de bedrijfsruimte de bijbehorende kantoor-/ showroomverdieping bereikbaar is. Daarnaast zijn deze verdiepingen eveneens toegankelijk vanuit de prachtige centrale entree, die is uitgevoerd met een fraai trappenhuis en een lift.

  Door de mogelijkheden die het bestemmingsplan op deze locatie biedt (bedrijven tot en met categorie 3 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten) zijn beide units geschikt voor een scala aan ondernemingen die productie- en/ of opslagruimte nodig hebben gecombineerd met kantoor en-/ of showroomruimte. Het buitenterrein is compleet ingericht met een duidelijke markering van de parkeervakken, hekwerk, een fietsenstalling en zal tevens nog de nodige groene voorzieningen krijgen.

  Van deze 3 units is er 1 unit beschikbaar voor verhuur. De laatste unit is in gebruik bij de eigenaar van het complex. Unit 2 is beschikbaar voor verhuur. De unit heeft op de begane grond een bedrijfsruimte van ca. 229 m², gecombineerd met ca. 134 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

  Ter uitbreiding van de bedrijfsruimte is het, in overleg met verhuurder, mogelijk om een entresolvloer aan te brengen, waardoor de bedrijfsruimte met maximaal 100 m² is uit te breiden.

  Elke bedrijfsunit wordt voorzien van ca. 60 zonnepanelen. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de huurders. Middels deze zonnepanelen wordt tevens het verbruik van elektra t.b.v. de gemeenschappelijke ruimte gecompenseerd, waardoor de servicekosten lager uit zullen vallen.

  Al met al kan er met recht gesteld worden dat er sprake is van een schitterend bedrijfsgebouw wat mede door de fraaie architectuur een inspirerende werkomgeving zal vormen. De bedrijfsunits voldoen door de uitstraling, de ligging, de bestemmingsplan mogelijkheden en de maatvoering aan alle voorwaarden om succesvol te kunnen ondernemen. Mocht u interesse hebben in deze prachtige bedrijfsunit in het bedrijfsgebouw ‘Matena in Business’, neem dan contact met ons op!

  Kadastrale aanduiding
  Gemeente Papendrecht, Sectie E, Complexaanduiding 3993-A, appartementsindexen 1 t/m 3 (bedrijfsruimte) en appartementsindexen 4 t/m 25 (parkeerplaatsen), gedeeltelijk.

  Unit 2 (Vliedberg 4A en 4D te Papendrecht):
  appartementsindex 2 (bedrijfsruimte) en 7 t/m 10 en 18 t/m 20 (parkeerplaatsen)

  Indeling

  Unit 2:
  Ca. 229 m² Bedrijfsruimte op de begane grond;
  Ca. 134 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping;
  7 Gemarkeerde parkeerplaatsen op eigen terrein.

  Bovengenoemde metrages zijn inclusief een toeslag gemeenschappelijke ruimte van de centrale entree naar de kantoorruimten.

  Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

  Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

  Voorzieningen
  Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
  - Verlichting in de bedrijfsruimte;
  - Koeling / verwarming middels airco units;
  - Systeemplafond in de kantoorruimte v.v. LED verlichting;
  - Toiletgroep (dames- en herentoilet) per unit;
  - Pantry met warmwatervoorziening per unit;
  - Voorbereiding elektra- en databekabeling via het plafond in de kantoorruimte;
  - Laadpalen (aantal nader te bepalen) op het buitenterrein;
  - Te openen ramen;
  - Voorbereiding voor het aanbrengen van een entresolvloer (in overleg met de verhuurder);
  - 60 zonnepanelen per bedrijfshal.

  Huurprijs

  Unit 2:
  € 52.750,00 per jaar, exclusief BTW, servicekosten en BTW over de servicekosten. Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

  Huurprijsaanpassing
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Huurtermijn
  Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

  Opzegtermijn
  Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van een huurperiode.

  Omzetbelasting
  Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

  Bijkomende kosten
  Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen verrekenbaar voorschot worden berekend voor diverse leveringen en diensten.

  Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van water en elektra.

  Zekerheidsstelling
  Een zekerheidsstelling ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW en servicekosten.

  Huurovereenkomst
  Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

  Energielabel
  Het bedrijfscomplex wordt energiezuinig opgeleverd met de nodige duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen en laadpalen t.b.v. laden van elektrische auto’s. Een energielabel wordt na oplevering opgesteld en zal als bijlage aan de huurovereenkomst worden toegevoegd.

  Datum van oplevering
  Naar verwachting eind 2023 / begin 2024.

  Bestemmingsplan
  Meer informatie m.b.t. het bestemmingsplan is te vinden in de brochure.

  Gebruik
  Huurder is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

  Indien na ondertekening van de huurovereenkomst blijkt dat het gebruik van Huurder strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Huurder de Verhuurder daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Huurder.

  Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
  Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

  Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.
  - uittreksel KVK van de hurende entiteit;
  - kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN).

  Privacy
  Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  Disclaimer
  Meer informatie m.b.t. de disclaimer is te vinden in de brochure.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 49.500 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Vliedberg 4
  Plaats Papendrecht
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging

   Bedrijfsruimte

   Bedrijfshal oppervlakte 458 m²
   Oppervlakte in units vanaf 229 m²
   Kantoor oppervlakte 134 m²

   Ontdek de bedrijfsruimte

   Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
   Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht

   Locatie

   Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

   Meer informatie