Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Rotterdam Airport Business Park, Rotterdam 3045 AP Rotterdam

3045 AP Rotterdam prijs op aanvraag

Omschrijving

Op Rotterdam The Hague Airport is men gestart met het Rotterdam Airport Business Park. Een tijdloos cluster van diverse bedrijfsgebouwen met een zeer hoogwaardig niveau. Internationale allure, bijzondere faciliteiten, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid maken van het Rotterdam Airport Business Park een unieke plek om zowel nationaal als internationaal zaken te doen....

Brochure

Download de brochure van Rotterdam Airport Business Park, Rotterdam.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rotterdam

Uitgebreide omschrijving

Op Rotterdam The Hague Airport is men gestart met het Rotterdam Airport Business Park. Een tijdloos cluster van diverse bedrijfsgebouwen met een zeer hoogwaardig niveau. Internationale allure, bijzondere faciliteiten, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid maken van het Rotterdam Airport Business Park een unieke plek om zowel nationaal als internationaal zaken te doen.

Bereikbaarheid
De locatie van het bedrijvenpark is van uitzonderlijke kwaliteit.
Vanwege de ligging naast het vliegveld en N.S.-station Wilgenplas en de directe verbinding naar de A13, A20 en Doenkade, zijn alle bestemmingen in deze regio moeiteloos bereikbaar.
Bovendien ligt de locatie op nog geen 10 minuten van het stadscentrum.
Uitstekend bereikbaar voor uw klanten en uzelf.
Sinds kort is er de nieuwe busshuttle lijn 50 welke halte Meijersplein met de luchthaven verbind. De rit duurt circa 5 minuten en de shuttles rijden om het kwartier, aansluitend op de metrotijden. Het routeplan en de dienstregeling van busshuttle 50 zijn te vinden op Internet via de site van de RET. Metrolijn E (RandstadRail) en busshuttle 50 hebben Rotterdam The Hague Airport nog beter bereikbaar gemaakt voor reizigers en werknemers.

Ruime mogelijkheden
De bedrijfsruimten zijn geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3. Dit betekent dat de bedrijfsruimten mogelijkheden bieden aan tal van bedrijfsvoeringen, of het nu gaat om opslag, productie of showroom. Informeer bij de makelaar naar alle mogelijkheden.

Ligging t.o.v. luchthaven:
Rotterdam Airport Business Park is direct gelegen op het terrein van Rotterdam Airport waardoor hoogfrequente lijndienstverbindingen naar Europese zakencentra binnen handbereik liggen.

Koopsommen
De koopsom van een kavel is afhankelijk van de af te nemen oppervlakte. Hierbij kan bouwgrond worden afgenomen vanaf ca. 2.000 m².
Koopsommen worden verstrekt op aanvraag.

Bestemming
Luchthaven/luchtvaartgebonden.

Oplevering
De kavels worden bouwrijp opgeleverd met nutsvoorzieningen tot de bouwkavel.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Rotterdam Airport Business Park ong
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 39958 m²

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.