Rotterdam Airport Business Park ong , 3045 AP, Rotterdam

 • 39958 m²
prijs op aanvraag
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op Rotterdam The Hague Airport is men gestart met het Rotterdam Airport Business Park. Een tijdloos cluster van diverse bedrijfsgebouwen met een zeer hoogwaardig niveau. Internationale allure, bijzondere faciliteiten, uitstekend parkeren en een optimale...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

Op Rotterdam The Hague Airport is men gestart met het Rotterdam Airport Business Park. Een tijdloos cluster van diverse bedrijfsgebouwen met een zeer hoogwaardig niveau. Internationale allure, bijzondere faciliteiten, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid maken van het Rotterdam Airport Business Park een unieke plek om zowel nationaal als internationaal zaken te doen.

Bereikbaarheid
De locatie van het bedrijvenpark is van uitzonderlijke kwaliteit.

Vanwege de ligging naast het vliegveld, RandstadRail en de directe verbinding naar de A13, A20 en Doenkade, zijn alle bestemmingen in deze regio moeiteloos bereikbaar. Bovendien ligt de locatie op nog geen 10 minuten van het stadscentrum. Uitstekend bereikbaar voor uw klanten en uzelf.

Sinds kort is er de nieuwe busshuttle (lijn 50) welke halte Meijersplein met de luchthaven verbind. De rit duurt circa 5 minuten en de shuttles rijden om het kwartier, aansluitend op de metrotijden. Het routeplan en de dienstregeling van busshuttle 50 zijn te vinden op Internet via de site van de RET.

Metrolijn E (RandstadRail), busshuttle 50 en de vervoerspilot Mobility as a Service (MaaS) hebben Rotterdam The Hague Airport nog beter bereikbaar gemaakt voor reizigers en werknemers.

Ruime mogelijkheden
De bedrijfsruimten zijn geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3. Dit betekent dat de bedrijfsruimten mogelijkheden bieden aan tal van bedrijfsvoeringen, of het nu gaat om opslag, productie of showroom. Informeer bij de makelaar naar alle mogelijkheden.

Ligging t.o.v. luchthaven:
Rotterdam Airport Business Park is direct gelegen op het terrein van Rotterdam Airport waardoor hoogfrequente lijndienstverbindingen naar Europese zakencentra binnen handbereik liggen.

Nieuwe A16
Rijkswaterstaat legt een nieuwe snelweg aan tussen de A13 bij Rotterdam The Hague Airport en de A16/A20 bij het Terbregseplein. De 11 km lange A16 Rotterdam zorgt ervoor dat het verkeer op de A13, A20 en omliggende lokale wegen straks vlotter door kan rijden. De nieuwe verbinding draagt bij aan een betere bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Medio 2025 gaat de weg open voor verkeer en door de gunstige ligging van de nieuwe op- en afrit nabij de luchthaven, bent u binnen enkele autominuten op het businesspark.

Beschikbaarheid
Het totale perceel heeft een oppervlakte van ca. 17.143 m².

De mogelijkheid bestaat tot een bebouwingspercentage van 100%.

Koopsommen
De koopsom van een kavel is afhankelijk van de af te nemen oppervlakte en zal worden berekend op basis van BVO. Hierbij kan bouwgrond worden afgenomen vanaf ca. 2.000 m² - ca. 3.900 m².

Het betreft hier een erfpachtrecht welke voor 40 jaar is afgekocht.

Koopsommen worden verstrekt op aanvraag.

Bestemming
Luchthaven/luchtvaartgebonden, voor overige activiteiten wordt geen toestemming verleend.

Oplevering
De kavels worden in overleg bouwrijp opgeleverd met nutsvoorzieningen tot aan de perceelgrens.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs prijs op aanvraag
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder optie

Bouw

Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing

Locatie

Adres Rotterdam Airport Business Park ong
Plaats Rotterdam
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 39958 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bouwgrond

  Rotterdam Airport Business Park ong, 3045 AP, Rotterdam
  Rotterdam Airport Business Park ong, 3045 AP, Rotterdam

  Locatie

  Rotterdam Airport Business Park ong, 3045 AP, Rotterdam

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.